Свържете се с нас

Новини

Областна администрация – Кюстендил, нае петима безработни по Регионалната програма за заетост

Публикувано

на

Петима безработни започнаха работа в Областна администрация – Кюстендил. Те са наети в институцията за срок от 6 месеца. Наетите лица ще бъдат на пълно работно време и ще са заети в сферата на общественополезните дейности – поддържане и опазване на държавна собственост и куриерска дейност. Тяхната заетост в администрацията е по Регионалната програма за заетост на област Кюстендил за 2019 г.

Програмата за настоящата година е утвърдена от министъра на труда и социалната политика. Необходимите финансови средства за реализирането й също са от бюджета на МТСП. Тя е съобразена с приоритетите, залегнали в регионалния и общинските планове за развитие, както и в Областната стратегия за развитие на Кюстендил за периода 2014 – 2020 г.

За цялата област, включително и в деветте общини, по Регионалната програма ще бъде осигурена трудова заетост на общо 64 безработни лица. Основните им дейности ще са свързани с хигиенизиране, благоустрояване, поддържане и опазване на общинска собственост и други.

коментара

Новини

Този петък, само в Топ Преса! Байрактарски подарява цялото си имущество на бедни хора!!!

Публикувано

на

Благоевградският шеф на Топ Преса с поредна благотворителна  акция. Методи Байрактарски обяви, че подарява цялото си имущество на нуждаещи се хора. Наскоро той си купи къща с огромен двор. В личният си профил във Фейсбук публикува снимки на…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Този петък, само в Топ Преса!!! Говори инж. Дамян Дамянов, директор на ЮЗДП

Публикувано

на

ТЕМИ:

*Африканската чума по дивите свине

*Горски пожари

*Незаконна сеч

*Бракониерство

*Залесяване

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ