Община Хаджидимово обяви за продажба поземлен имот от 7 846 дка. с начална конкурсна цена – 75 000 за изграждане на цех за дограма

Община Хаджидимово обяви за  продажба чрез публично оповестен конкурс на общински недвижим имот, представляващ:  урегулиран поземлен имот парцел) ІⅩ (девети), от квартал 81  по плана на град Хаджидимово.

Обявеният за продажба  общински имот  чрез публично оповестен конкурс  е с площ  от 7 846 кв. м. и с първоначална конкурсна продажна цена от 75 000 лева.

Имотът е предназначен  за изграждане на цех за дограма като изискуемата минимална стойност на  инвестициите, свързана с построяването на Цех за дограма и неговото оборудване  е в размер на не по – малко от 120 000 лева .В условията относно продажбата на имота  са :разкриване на не по – малко от 5  работни места; Предложеният брой работни места по трудов договор в изградения обект и да се поддържат за срок не по-кратък от 5 години; в 4 месечен срок от датата на сключване на договора, да се изготви и представи в Община Хаджидимово проектна документация за реализиране на инвестицията; Да се започне строителството в имота, предмет на продажба, не по-късно от 6  месеца, считано от датата на издаване на строително разрешение; Да се завърши строителството на обекта и да се въведе в експлоатация в 24  месечен срок от датата на издаване на строително разрешение; Да не се извършва промяна в предназначението на имота за срок от 10  години и изграденият обект да се ползва само за дейността, свързана с предложената инвестиция.

Депозит за участие в конкурса е в размер на – 10 000  лева, който се внася по сметка на Община Хаджидимово

Срок на подаване на заявленията за участие  в конкурса е до 1200 ч. на  03.06.2019 год., за втората дата – 10.06.2019г. Дата на провеждане на конкурса – 12.06.2019 г.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене