Свържете се с нас

Политика

ГЕРБ Пиринско в шок! Борисов готви драстични промени в партийните структури на югозапада?

Публикувано

на

Герберите в Пиринско треперят. След шокиращото остраняване на Цветан Цветанов, като ръководен орган на партия ГЕРБ, повече места са настръхнали, заради фактът че Бойко Борисов си върна буквално партията в свои ръце и се зае с нейното прочистване и оздравяване по места. Заявката на Борисов след свалянето на Цветанов бе доста страшна – няма да има ненаказан. Това означава че всеки който е злоупотребявал с името на ГЕРБ и с позицията, дадена му от управлявата партия, може със съгурност да трепери за своето бъдеще. За сега обаче структурите в югозапада, са поставени на заден план. На преден са Ямбол, Плевен, Велико Търново, които се представиха доста зле  на на изборите. Информацията на Топ Преса, обаче е че затишието за сега е  от тези затишия, които се раждат преди бурята. Със сигурност твърдата ръка на Борисов няма да подмине югозападна България. Да се готвят общините Кресна с ръководители – Гошо Белята и общините Белица – ръководена от Иван Стойчев – Краваря. Техните резултати за катастрофални и „отрязването“ на политическите им глави е задължително според нас. В схемата според нас трябва да попазнат и други общини които показаха лоши резултати на изборите, също така ще се чувстват некомфортно и хора които дълго парадираха с близостта към Цветан Цветанов. Изобщо – резултатите ще говорят! Топ Преса се заема да подскаже на Бойко Борисов, къде са гнилите гербаджийски ябълки в югозапада, за да може един път за винаги самозабравени хора, хора с корстни интереси в политиката, образи които дори не знаят какво означава да абривиетурата ГЕРБ, да се правят на управляващи властови фактори. Уважаеми читатели, помагайте и вие в коментарите долу!

ОЧАКВАЙТЕ! ОЩЕ ТОЗИ ПЕТЪК – ГЕРБ -ГЕЙТ В ЕДНА ЮГОЗАПАДНА ОБЩИНА! 

коментара

Политика

ОИК Етрополе отряза АТАКА за изборите. Кой им нареди?

Публикувано

на

Председателят на Общинската избирателна комисия в Етрополе от квотата на ГЕРБ Ивелина Атанасова отряза АТАКА от участие в местните избори в града. Въпреки че документите на партията бяха подадени според изискванията на ЦИК и в срок, Атанасова напълно тенденциозно и с измислени т. нар. забележки отказа да регистрира политическата формация. По този начин шефката на ОИК Етрополе Ивелина Атанасова от ГЕРБ наруши конституционните права на българските граждани, като ги лиши от право на избор за предстоящите местни избори през октомври.

Партия АТАКА подаде жалба с вх. № МИ-10-96 до Централната избирателна комисия, с която настоява тенденциозното решение на ОИК Етрополе да бъде отменено и партията на Сидеров да бъде регистрирана веднага за участие в избора за общински съветници.

Партия АТАКА е подала коректно попълнени документи и отказът на ОИК Етрополе, с председател Ивелина Атанасова, е в разрез с нормативните и законовите изисквания за местния вот. В българското законодателство не е записано, че ОИК може да определя срок за отстраняване на несъответствия в минути, а е записано, че това се случва не по-късно от крайния срок за регистрация, който беше в 17 часа на 16 септември. Дори в конкретния случай ОИК Етрополе трябва да започнат нова регистрация, щом измисленият им и невъзможен за спазване срок за отстраняване на предписания не е спазен.

АТАКА пита кой нареди на председателя на ОИК Етрополе Ивелина Атанасова да откаже регистрация на партията.

АТАКА иска оставката на Ивелина Атанасова от ОИК Етрополе заради тенденциозното й отношение спрямо партията и нарушенията, които съзнателно извърши само и само да не допусне АТАКА до участие на изборите в Етрополе.

коментара

Продължете с четенето

Политика

Премиерът Бойко Борисов идва на посещение в Благовград и Петрич

Публикувано

на

Премиерът Бойко Борисов идва на посещение днес в Благовград и Петрич

Премиерът Бойко Борисов ще вземе участие в церемония по откриването на завод за производството на продукти ниско напрежение в Петрич.

Поканата към министър-председателя Бойко Борисов е от ръководството на компанията, изградила завода и от кмета на община Петрич Димитър Бръчков. Освен министър-председателят на церемонията ще присъстват кметът на община Петрич Димитър Бръчков, посланиците на Швейцария, Швеция, Германия и Италия, народни представители, както и Mapceл вaн дep Xyĸ – изпълнитeлeн диpeĸтop, Дecиcлaвa Mиxтapcĸa- yпpaвитeл, ĸлoн Πeтpич и Oливъp Илтиcбepгe- изпълнитeлeн диpeĸтop Πpoдyĸти зa eлeĸтpocнaбдявaнe и eлeĸтpooбзaвeждaнe, Умни cгpaди).

Компанията, която открива завод в Петрич прави втopaтa си инвecтиция нa зeлeнo в града и пeтaтa пpoизвoдcтвeнa бaзa нa ĸoмпaниятa в Бългapия. Зaвoдът, c плoщ oт 7 400 ĸв. м щe пpoизвeждa пpoдyĸти ниcĸo напрежение. B нeгo щe бъдaт paзĸpити oщe 420 paбoтни мecтa. Πъpвaтa пpoизвoдcтвeнa бaзa на компанията в Πeтpич e пocтpoeнa пpeз 1996 г. въpxy oбщa плoщ oт 5 000 ĸв. м.

Πeтpичĸият ĸлoн нa ĸoмпaниятa пpoизвeждa пpoдyĸти зa yпpaвлeниe ниcĸo нaпpeжeниe и мoнтиpaнe въpxy DІN шинa. Събитието ще започне в 11.00 часа.

От 13:00 часа премиерът Бойко Борисов ще вземе участие в церемония по откриването на депото за отпадъци в село Бучино.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ