Свържете се с нас

Политика

ГЕРБ Пиринско в шок! Борисов готви драстични промени в партийните структури на югозапада?

Публикувано

на

Герберите в Пиринско треперят. След шокиращото остраняване на Цветан Цветанов, като ръководен орган на партия ГЕРБ, повече места са настръхнали, заради фактът че Бойко Борисов си върна буквално партията в свои ръце и се зае с нейното прочистване и оздравяване по места. Заявката на Борисов след свалянето на Цветанов бе доста страшна – няма да има ненаказан. Това означава че всеки който е злоупотребявал с името на ГЕРБ и с позицията, дадена му от управлявата партия, може със съгурност да трепери за своето бъдеще. За сега обаче структурите в югозапада, са поставени на заден план. На преден са Ямбол, Плевен, Велико Търново, които се представиха доста зле  на на изборите. Информацията на Топ Преса, обаче е че затишието за сега е  от тези затишия, които се раждат преди бурята. Със сигурност твърдата ръка на Борисов няма да подмине югозападна България. Да се готвят общините Кресна с ръководители – Гошо Белята и общините Белица – ръководена от Иван Стойчев – Краваря. Техните резултати за катастрофални и „отрязването“ на политическите им глави е задължително според нас. В схемата според нас трябва да попазнат и други общини които показаха лоши резултати на изборите, също така ще се чувстват некомфортно и хора които дълго парадираха с близостта към Цветан Цветанов. Изобщо – резултатите ще говорят! Топ Преса се заема да подскаже на Бойко Борисов, къде са гнилите гербаджийски ябълки в югозапада, за да може един път за винаги самозабравени хора, хора с корстни интереси в политиката, образи които дори не знаят какво означава да абривиетурата ГЕРБ, да се правят на управляващи властови фактори. Уважаеми читатели, помагайте и вие в коментарите долу!

ОЧАКВАЙТЕ! ОЩЕ ТОЗИ ПЕТЪК – ГЕРБ -ГЕЙТ В ЕДНА ЮГОЗАПАДНА ОБЩИНА! 

коментара

ГЕРБ

Народният представител Георги Динев ексклузивно пред Топ Преса: Няма как да бъда доволен от Евроизбори 2019, но това е реалността…

Публикувано

на

Георги Запрев Динев е роден на 29 юли 1975 год. в град Петрич. По професия е икономист, магистър „Предприемачество и мениджмънт”. Преди да стане Народен  представител е изпълнявал длъжността председател на ОбС-Петрич в периода 2015 – 2017 г.

Г-н  Динев  Кметът  на Община Петрич г-н Димитър Бръчков и настоящия Председател на ОбС Петрич направиха страхотен  жест на уважение към всички Председатели на Общински съвет Петрич през последните 30 години. Как се почувствахте на това събитие?

 – Това бе една страхотна идея от страна на председателя и на кмета. Голям жест на уважение към всички, които през последните години допринесохме за развитието на местното самоуправление в на нашата община. Бях поласкан и същевременно много горд, че имах възможността да застана редом до едни от най-емблематичните фигури на прехода и политическия живот на Петрич през последните 30 години. Една наистина много добра инициатива и използвам случая още веднъж да благодаря на г-н Тренчев и г-н Бръчков.

Кои са най-големите постижения на ОбС Петрич, по време на вашето председателство?

 – Имах честта да бъда Председател на ОбС Петрич близо година и половина. Постижения едва ли е най-правилната дума, но смело мога да заявя, че имах едни страхотни колеги, с които успяхме да изградим добър колектив и взехме много отговорни и важни решения за по-доброто бъдеще на Община Петрич, макар че…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

 

коментара

Продължете с четенето

Политика

Държавният глава Румен Радев с ключова позиция за оттеглената оставка на Корнелия Нинова

Публикувано

на

Държавният глава не пожела да коментира развитието на БСП

Много е важно България да не остава без политическа опозиция, защото това ще бъде пагубно за нашата демокрация. Това каза пред журналисти в село Труд президентът Румен Радев по повод оттеглената оставка на Корнелия Нинова на конгреса на БСП днес.

„Мисля, че Корнелия Нинова се е доказала като човек, който знае какво прави и носи отговорност за своите постъпки“, каза още Радев и допълни, че един лидер на партия не трябва да се води само от това как той лично се чувства, а как се чувства партията му, за да бъде силна.

„Мисля, че Нинова знае какво прави“, повтори президентът и уточни, че няма никаква информация за днешния конгрес на БСП. Държавният глава изрази очакването си България да има единна, сплотена политическа позиция, защото е важно за всяка една власт да не остава без опозиция. На въпрос как вижда развитието на БСП, Румен Радев отговори, че многократно е заявявал, че в партийни дела не се меси. Президентът пристигна в село Труд по повод 150-годишнината на местната църква „Света Троица“.

„За народа ни сигурният брод към нашата идентичност винаги е съществувал и това е вярата“, заяви президентът в словото си през жителите на селото. „Убеден съм, че подкрепата на БПЦ има традиции и днес те са силни. Отстояването на нашата вяра изисква духовна сила“, добави Румен Радев.

Президентът отбеляза, че не за първи път е в тази църква и че познава отец Кирил още от времето, когато е бил в Авиобазата в Граф Игнатиево. Храм „Света Троица“ в село Труд е създаден от майстор Минчо Богданов Стари през 1869 година. Честването на 150-годишнината и съвпада с един от най-големите православни празници Петдесетница. Тържествена литургия по случай празника отслужи пловдивският митрополит Николай.

Blitz.bg

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ