Ужас в Югозапада! Откриха труп изхвърлен в дере

Откриха мъртъв 40-годишен мъж от санданското село Яново. Бежизненото му тяло е намерено в дере на метри от родната му къща. За последно Тодор Христолов е видян в селската кръчма да гледа мач със съселяните си. Причината за смъртта се установява.

Версиите, по които работят разследващите полицай, са две. Първата е, че е починал вследствие на пътен инцидент. Втората е, че му е прилошало и е паднал от скутера, който е намерен до тялото му.

Тодор от няколко дни е шофирал скутер в района на селото и съседното Петрово. Родителите на Тодор са потресени от нелепата смърт на синът им.

Тодор от години страда от психическо разстройство. Не е семеен живее с родителите си. Той има и по-малка сестра, която живее в Сандански. Кметицата на селото Мими Коричкова с болка потвърди трагичната вест. Не знам какво го е накарало да управлява скутера през нощта. Бил е в компания, с която заедно са гледали финала между Ливърпул и Тотнъм. Смъртта е загуба за селото, родителите и неговите близки и приятели, каза управникът на селото

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене