Сидеров: Давам награда, ако някой докаже моя клевета срещу Каракачанов в кампанията

Не го поздравих в изборната нощ, защото трябваше да поздравя една измама, каза лидерът на “Атака”

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров предлага награда на всеки , който намери негово клеветящо или обидно изказване по време на предизборната кампания спрямо Красимир Каракачанов или Ангел Джамбазки . Това той каза в предаването „Неделник“ по Алфа ТВ, а повод бяха поредицата от жални медийни изявления на ВМРО, че “Атака” ги е нападала между 26 април и 24 май.

„Обявявам награда от 1000 лв. за този, който намери мое изявление, което е нападка. Ние не нападаме ВМРО. Ние посочваме конкретни факти „, категоричен бе Сидеров.

Председателят на ПГ на ОП коментира и оплакването на Каракачанов, че не му се е обадил да го поздрави в изборната нощ . „Няма как да се обадя, за да поздравя една измама. Няма как да поздравя един вот, който съм убеден, че не е спечелен по честен начин „, заяви Сидеров.

Лидерът на “Атака” призова ръководството на ГЕРБ да обърнат внимание дали може да имат за партньор партия , която използва укорими методи за постигане на определен изборен резултат .

Той припомни, че лидерът на ГЕРБ заяви в една от казионните телевизии , че любимият му политик извън неговата партия е Джамбазки .

„Подозирам някакъв сговор между ГЕРБ и ВМРО за превземане на патриотичната ниша „, каза Сидеров и заключи: Едно е да искаш, друго е да можеш, трето – да го постигнеш.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене