Свържете се с нас

Светско

Евродепутатът Асим Адемов, кмета Минка Капитанова и директорът на училището в Дебрен Верхат Топчиев, на детския празник прерязаха лентата на новата спортна площадка

Публикувано

на

1-юни, Денят на детето ще бъде запомнен от учители, ученици и обществеността на гърменското село Дебрен с прекрасния подарък, с който се сдоби Обединено училище „Св.Климент Охридски“.

Лентата на новата придобивка – спортна площадка, прерязаха пред ученици, родители, учители и гости на красивия празник, евродепутата Асим Адемов, кмета на община Гърмен, Минка Капитанова и директора на Обединено училище „Св.Климент Охридски“ Верхат Топчиев.

Играйте, тренирайте, побеждавайте! Бъдете шампиони както в спорта, така и в учението! Бъдете здрави, умни, бързи, смели и сръчни! Честито, бяха думите на директора Топчиев, който с вълнение поздрави децата с празника им и новата дългоочаквана придобивка.

Кмета на общината Минка Капитанова също отправи своето поздравително и празнично послание към учениците, учителите и родителите на село Дебрен като на децата на Дебрен тя пожела да са здрави, да имат най- щастливото детство, със здраве да ползват новата спортна площадка и да са все така ученолюбиви и успешни.

„Уважаеми ученици, родители и жители на село Дебрен, Честит празник мили деца! Имайте весело, безгрижно детство с много усмивки, игри, книги и учение“, бяха думите с които евродепутата Асим Адемов отправи своите поздрави към подрастващите в Дебрен като ги поздрави с празникът им и разбира се с новата спортна площадка.

Пред събралото се множество Асим Адемов заяви че, откриването на спортната площадка е само началото на добрите неща, които предстоят да се случат в училището в село Дебрен . Той обеща да съдейства за осигуряване на средства за саниране на училищната сграда както и за строителството на  модерния физкултурен салон в школото,  за който с усилята на Адемов вече са осигурени 180 000 лева.

По случай Деня на детето 1 юни в Обединено училище „Св.Климент Охридски“ в село Дебрен и послучай откриването на новата спортна площадка бе организирана богата и многоцветна празнична програма.

Организиран бе и благотворителен базар за набиране на средства за лечението на Мохамед Аширков от гоцеделчевското село Лъжница, от който базар бяха събрани 2000 лева.

Празничният 1-ви юни в училището в Дебрен завърши със спортни игри и ифутбол, разбирасе проведени на новата спортна площадка.

коментара

Интервюта

Очаквайте!!! Този петък в Топ Преса!

Публикувано

на

Този петък, говори  заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности на Община Благоевград Христина Шопова!

ВНИМАНИЕ РОДИТЕЛИ !!!

Знаете ли какво консумират децата ви?

Джумайки с МЪРША само за 1,10 лв. ?!?!

ОЧАКВАЙТЕ !!!

21 юни 2019 г.

САМО В ТОП ПРЕСА…

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Народният представител Георги Динев ексклузивно пред Топ Преса: Няма как да бъда доволен от Евроизбори 2019, но това е реалността…

Публикувано

на

Георги Запрев Динев е роден на 29 юли 1975 год. в град Петрич. По професия е икономист, магистър „Предприемачество и мениджмънт”. Преди да стане Народен  представител е изпълнявал длъжността председател на ОбС-Петрич в периода 2015 – 2017 г.

Г-н  Динев  Кметът  на Община Петрич г-н Димитър Бръчков и настоящия Председател на ОбС Петрич направиха страхотен  жест на уважение към всички Председатели на Общински съвет Петрич през последните 30 години. Как се почувствахте на това събитие?

 – Това бе една страхотна идея от страна на председателя и на кмета. Голям жест на уважение към всички, които през последните години допринесохме за развитието на местното самоуправление в на нашата община. Бях поласкан и същевременно много горд, че имах възможността да застана редом до едни от най-емблематичните фигури на прехода и политическия живот на Петрич през последните 30 години. Една наистина много добра инициатива и използвам случая още веднъж да благодаря на г-н Тренчев и г-н Бръчков.

Кои са най-големите постижения на ОбС Петрич, по време на вашето председателство?

 – Имах честта да бъда Председател на ОбС Петрич близо година и половина. Постижения едва ли е най-правилната дума, но смело мога да заявя, че имах едни страхотни колеги, с които успяхме да изградим добър колектив и взехме много отговорни и важни решения за по-доброто бъдеще на Община Петрич, макар че…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

 

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ