Подаръкът, който Община Гоце Делчев поднесе на децата (СНИМКИ)

И в делничен ден гоцеделчевският парк е пълен с деца, но днес, на 1-ви юни, той беше буквално превзет от малките жители на града.

В тази огромна детска градина имаше всякакви занимания – батут, аниматорски кът, грънчарско ателие, детски книжки с автограф… А програмата на откритата сцена беше като пъстър букет.

Тук можеха да се видят и чуят певците, инструменталистите и танцьорите от школите към Неврокопския  ансамбъл за народни песни и танци с ръководители Петър Каранфилов, Живко Медарев и Тодор Цветков, както и Танцова формация „Неврокопчанки“ на Костадин Гьоргов.

Малките големи изпълнителки Елиф Уруч и Даниела Георгиева отново зарадваха почитателите си. С  интерес бяха посрещнати танците на група „Олимпия“ с ръководител Мариета Попадийна.

Интригуващ и прецизно изпълнен беше и китайският танц, изигран от група „Формейшън“ от Огняново. Другите гости на града – участниците в  благоевградската формация „Крейзи“, представиха арабски танц, който също привлече вниманието на многобройните зрители.

Така община Гоце Делчев поднесе своя първоюнски подарък на децата.

 

infomreja.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене