ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ

ОВЕН

Вашите дела не се развиват според предварителните ви намерения. Вие сте упорити и продължавате да действате за постигане на желанията си. Застрашени сте от неразбиране, както и от невнимателни изяви, които не позволяват постигане на успех. През деня ще имате неприятни контакти, от които може да последват загуби.

ТЕЛЕЦ

Тонусът на Телците в събота е понижен. Сега при вас действат моментите на крайност – или сте прекалено активни, или пък съвсем бездействени. За мнозина желанията и стремежите, към които са се насочили, се отдалечават като реализация и това ги кара да се самозатварят. Избягвайте конфликтите.

БЛИЗНАЦИ

Събота се характеризира със забавяне на делата ви и онова, което очаквате да се осъществи. Оставете нещата да се развиват в естествения им ход. Опитайте се да реализирате нови контакти във събота, защото те ще се окажат база за нов подем. Бизнесът ви ще потръгне с неочаквани за вас темпове. Бъдете уверени!

РАК

Напрегнати са днес Раците и са готови да допуснат много грешки, поради неблагоразумие. Търсете съвета и помощта на вашите приятели за разрешаване на възникналите проблеми.

ЛЪВ

На преден план е вашата стабилност и стремежът за осъществяване на целите, но трябва много прецизно да установите всички факти, които имат отношение към намеренията ви. Известни неблагоприятни развития в работата ви действат особено неприятно върху вас и някои от вас ще станат много зли в контактите си.

ДЕВА

Днес може да се говори за странно звездно въздействие, което възпира развитието на всичко, с което сте се заели. Не се дразнете и не прибързвайте с необмислени действия, защото това сега е най-голямата заплаха за вас. Не предприемайте пътуване днес, то ще бъде неуспешно поради технически причини.

ВЕЗНИ

Събота ще протече успешно за представителите на Везни. Активността ви е голяма и тя ще даде добри плодове в професията. Разчитайте на собствената си работоспособност и приятелска подкрепа. Придобивки в дома, и преди всичко свързани с пари. Бъдете внимателни и не изпускайте логиката на нещата, може да се заблудите.

СКОРПИОН

Отрицателните емоции, които действат върху мнозина, създават трудности и ви правят нервни. Не прехвърляйте негативите си върху хора, които са част от обкръжението ви и извършвате съвместна дейност. Към нерешените проблеми пристъпете с такт и разбиране, така ще постигнете дългоочакваните успехи.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците са неуверени в силите си и проявявате нерешителност. Действително не може да се говори, че звездните влияния са положителни през този ден, но въпреки всичко можете да не разваляте отношенията и начина на работа. Личното ви настроение ще повлияе и върху контактите ви в бизнес отношенията. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

КОЗИРОГ

Гневът е лош съветник. Денят ще се развие доста неприятно за вашите служебни отношения, ако му се поддадете. Правете добро, помагайте със съвети и ще подобрите настроението си, като в замяна на добрините си получите любовта на околните. Очакват ви приятни емоции в края на деня в обкръжението на семейството ви.

ВОДОЛЕЙ

Вашето настроение е приповдигнато от спокойствието и хармонията, които царят в дома ви. Това ще окаже положително влияние върху отношенията ви с колеги. Срещи с ваши неприятели ще допринесат за разваляне на настроението ви. Не се притеснявайте, не могат да ви навредят в личен и служебен план. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността. Бъдете уверени!

РИБИ

Не се обезкуражавайте в действията си, не се травмирайте от някои временни неуспехи, които днес са напълно възможни. Запазете необходимото спокойствие и се активизирайте за идващите дни. Сега имате възможности за успешно провеждане на контакти, благоприятстващи постигането на желаните резултати в бизнеса. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене