Свържете се с нас

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 1 ЮНИ

Публикувано

на

ОВЕН

Вашите дела не се развиват според предварителните ви намерения. Вие сте упорити и продължавате да действате за постигане на желанията си. Застрашени сте от неразбиране, както и от невнимателни изяви, които не позволяват постигане на успех. През деня ще имате неприятни контакти, от които може да последват загуби.

ТЕЛЕЦ

Тонусът на Телците в събота е понижен. Сега при вас действат моментите на крайност – или сте прекалено активни, или пък съвсем бездействени. За мнозина желанията и стремежите, към които са се насочили, се отдалечават като реализация и това ги кара да се самозатварят. Избягвайте конфликтите.

БЛИЗНАЦИ

Събота се характеризира със забавяне на делата ви и онова, което очаквате да се осъществи. Оставете нещата да се развиват в естествения им ход. Опитайте се да реализирате нови контакти във събота, защото те ще се окажат база за нов подем. Бизнесът ви ще потръгне с неочаквани за вас темпове. Бъдете уверени!

РАК

Напрегнати са днес Раците и са готови да допуснат много грешки, поради неблагоразумие. Търсете съвета и помощта на вашите приятели за разрешаване на възникналите проблеми.

ЛЪВ

На преден план е вашата стабилност и стремежът за осъществяване на целите, но трябва много прецизно да установите всички факти, които имат отношение към намеренията ви. Известни неблагоприятни развития в работата ви действат особено неприятно върху вас и някои от вас ще станат много зли в контактите си.

ДЕВА

Днес може да се говори за странно звездно въздействие, което възпира развитието на всичко, с което сте се заели. Не се дразнете и не прибързвайте с необмислени действия, защото това сега е най-голямата заплаха за вас. Не предприемайте пътуване днес, то ще бъде неуспешно поради технически причини.

ВЕЗНИ

Събота ще протече успешно за представителите на Везни. Активността ви е голяма и тя ще даде добри плодове в професията. Разчитайте на собствената си работоспособност и приятелска подкрепа. Придобивки в дома, и преди всичко свързани с пари. Бъдете внимателни и не изпускайте логиката на нещата, може да се заблудите.

СКОРПИОН

Отрицателните емоции, които действат върху мнозина, създават трудности и ви правят нервни. Не прехвърляйте негативите си върху хора, които са част от обкръжението ви и извършвате съвместна дейност. Към нерешените проблеми пристъпете с такт и разбиране, така ще постигнете дългоочакваните успехи.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците са неуверени в силите си и проявявате нерешителност. Действително не може да се говори, че звездните влияния са положителни през този ден, но въпреки всичко можете да не разваляте отношенията и начина на работа. Личното ви настроение ще повлияе и върху контактите ви в бизнес отношенията. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

КОЗИРОГ

Гневът е лош съветник. Денят ще се развие доста неприятно за вашите служебни отношения, ако му се поддадете. Правете добро, помагайте със съвети и ще подобрите настроението си, като в замяна на добрините си получите любовта на околните. Очакват ви приятни емоции в края на деня в обкръжението на семейството ви.

ВОДОЛЕЙ

Вашето настроение е приповдигнато от спокойствието и хармонията, които царят в дома ви. Това ще окаже положително влияние върху отношенията ви с колеги. Срещи с ваши неприятели ще допринесат за разваляне на настроението ви. Не се притеснявайте, не могат да ви навредят в личен и служебен план. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността. Бъдете уверени!

РИБИ

Не се обезкуражавайте в действията си, не се травмирайте от някои временни неуспехи, които днес са напълно възможни. Запазете необходимото спокойствие и се активизирайте за идващите дни. Сега имате възможности за успешно провеждане на контакти, благоприятстващи постигането на желаните резултати в бизнеса. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 19 септември

Публикувано

на

ОВЕН

В четвъртък е характерен успехът във финансови операции. Някои от вас поради материални трудности в дома и семейството ще прибегнат до хазарт и други начини за набавяне на пари. Много късметлийски е служебно-професионалният ден, но в деловата работа за социален просперитет ще имате силни спънки.

ТЕЛЕЦ

Успешен е четвъртък за Телците, много щастие носи и в любовта. За някои е валидно професионалното издигане с аналогично финансово осъществяване. В бизнеса може да разчитате на доблестното отношение на мъж спрямо вас и успешните действия в даден вид съперничество. Не разчитайте на протекции.

БЛИЗНАЦИ

Неразрешимият днес проблем е свързан с темата пари. Въпреки това в служебен аспект много от Близнаци ще се преборят за бъдещото си добро заплащане според труда им. Някои от вас могат да имат ползотворни контакти с приятели, докато други ще предпочетат ограничен роднински кръг.

РАК

В четвъртък Раците са особено обезпокоени за материалния си статут и в тази връзка са решени на категорични действия за подобряване на положението си. Ако се налага да разрешите въпроса с професионалното си заплащане, потърсете съвета и съдействието на по-възрастен колега.

ЛЪВ

Хубав ден за Лъвовете, вие сте настроени да покровителствате и подпомагате другите. Може би ваши близки имат нужда от вас и вие с радост ще ги подкрепите. За някои от знака е възможно получаване на известие за благоприятен изход от съдебно дело. Четвъртък е с предупреждения спрямо службата ви. В нея ще имате неприятни моменти.

ДЕВА

Незаслужен скандал спрямо някои дами от Дева може да бъде основното определение за четвъртък. Иначе денят е добър и що се отнася до пари, проблемът се разрешава във ваша полза. В професионален план имате влиятелна протекция от страна на приятел, който днес може неочаквано да ви зарадва с финансова подкрепа.

ВЕЗНИ

Добър ден за вас е четвъртък, поради характерната ви борбеност и завоевателски дух. Възможни са неочаквани спънки във финансовата дейност, но вие ще се справите блестящо. Обърнете внимание на контакта си с по-възрастен мъж, който може да ви бъде много полезен с подкрепата си. Очаквайте служебни неприятности и скандали.

СКОРПИОН

Четвъртък е успешен ден за Скорпионите, а вие сте решителни за справянето си с проблемите. Така например финансов проблем можете прекрасно да елиминирате с подкрепата на приятели. В службата е възможен конфликт на тази тема, но вие сте достатъчно авторитетни, за да извоювате желаното от вас. Ще се радвате на изключително внимание от страна на партньора ви.

СТРЕЛЕЦ

Дори и в конфликтни ситуации, Стрелците днес са благородни и недосегаеми от битовите проблеми. В службата ще бъдете огорчени от колежка във връзка с професионалните ви занимания. В обществения кръг имате влиятелни протекции и може да окажете мощна съпротива при спънки в деловия живот. Напрегнатият четвъртък може да породи домашни проблеми.

КОЗИРОГ

И при Козирозите на преден план в четвъртък изпъкват финансовите трудности. Има справяне, но с намесата на колеги и приятели. Определено професионалното ви заплащане много ви интересува днес и дори да нямате конкретни резултати по въпроса в четвъртък, благоприятното разрешение няма да закъснее. Имате подкрепата от началниците си.

ВОДОЛЕЙ

Във вашия живот настъпват неминуеми промени. Нещо завършва, за да даде път на започващото. Четвъртък е успешен за родените под Водолей като резултат от действена промяна. Характерни са укрепване на любовна връзка или партньорски съглашения. Вие сте силно енергични и активни в дейностите си днес, което ще ви постави на печеливши позиции.

РИБИ

Рибите са предразположени да ги мамят днес, още повече че някои от вас са със сериозни материални проблеми. Ще имате повод за радост във връзка с посещение в дома от приятел, който ще ви донесе неочаквани пари. Много успешен е професионалният ден, където имате симпатиите и подкрепата от шеф. В лицето на съдружник имате верен помощник.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 17 септември

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник сте затруднени от липсата на яснота по интересуващи ви въпроси. Мнозина ще се опитат да си набавят информация, което обикновено е гаранция за успех, но няма да е възможно да се възползват от нея. Денят открива поле за професионална изява, но очаквайте промени и развръзка.

ТЕЛЕЦ

Днес сте настроени на високи обороти, работният ви ден ще премине при повишена активност. Сами ще се изненадате от огромния обем работа, която ще приключите. Надеждата и стремежът ви към благосъстояние са изразителни и мнозина ще търсят начини да постигнат практически резултати днес.

БЛИЗНАЦИ

Отдайте се изцяло на заниманията си днес. Не сте застраховани от грешки в работата, което ви дразни. Възможно е някой от шефовете да забележи действията ви и да ви даде съвет, а това ще ви притесни допълнително. Спокойно, не ви липсва умение да се справите със задачите си. Овладейте се и ще успеете да се съсредоточите в делата си.

РАК

Във вторник надеждите ви за просперитет не са въображаеми. Необходимо е да коригирате вашите контакти и да дадете предпочитание на онези, които ще ви гарантират успешно развитие или нова насока. Видим успех ще имате и в службата, ако се съобразите с желанията на авторитетите.

ЛЪВ

Днес не ви е ден за активни делови действия. Предварително трябва да се уверите, че постъпвате по най-правилния начин, защото не са изключени неочаквани финансови загуби от необмислени решения или действия. Някои от родените под Лъв днес е възможно да получат предложение за нови договорни условия в работата.

ДЕВА

Във вторник Девите са силно концентрирани, като мобилизацията им за работа е пословична. Заемете се с неотложните задачи, неразрешените проблеми и приоритетно ги довършвайте. На работното място бъдете дипломатични, не влизайте в конфликт с колеги – само ще си създадете неприятни емоции. Добре е да намалите харчовете си.

ВЕЗНИ

Неподозирано активни са днес Везните и са решени да действат безкомпромисно във всички сфери. Това обаче може да ускори процеса на отдръпване от вас в службата, особено ако си послужите с неправомерни действия или измама заради личната си обезпеченост. За някои от вас днес се очертават нови любовни контакти.

СКОРПИОН

Интуитивните способности на Скорпионите във вторник са доста изострени. Възможно е днес да разберете истината за оценката на вашия труд, което е основният подтик за недоволството и духа на критицизъм, които са ви обзели. Денят ще ви срещне с нови хора с интересни идеи, които се нуждаят от съвета ви за тяхното реализиране.

СТРЕЛЕЦ

Доста възможности открива вторник за вас. Не е изключено да смените работата си, безработните имат добрия шанс да започнат нова работа или да сменят професията си. Възможно е приятели да се ангажират с вас за съдружен бизнес. Някои Стрелци ще опитат да извоюват повече самостоятелност в службата си, но ще сбъркат, не сега е моментът. Бизнесмените да внимават за действията на съдружниците си.

КОЗИРОГ

Успехите в различни дейности са характерни за Козирог. Днес вашите началници със сигурност ще забележат сериозността и отговорността, с която действате, голямата ви енергичност при решаване на възникнали проблеми. Това ще ви донесе заслужени облаги. Проблематични ще са днес контактите ви с приятели, някой ще се опита грубо да ви измами.

ВОДОЛЕЙ

Днес сте мобилизирани, с подчертан стремеж за реализация и ако не се поддадете на съмнения, имате прекрасна възможност за осъществяване на дълго обмисляна идея, за чието осъществяване е необходимо допълнително обучение или нови знания. Някои днес се налага да разрешават финансови проблеми, трябва да бъдете безкомпромисни. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени.

РИБИ

Налага се Рибите да отстояват позициите си във вторник категорично и твърдо, та дори това да включва и по-грубо отношение. Има реална опасност да бъдете измамени за нещо, което ви е било обещано. Денят е много подходящ за спечелване на подкрепата на човек с възможности, който е в състояние да ви помогне в много отношения. Той ще бъде печеливш за мнозина и ще постигнете разбирателство.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ