Свържете се с нас

ТОП НОВИНИ

Заместник-кметът Зорница Кралева откри церемония по награждаване на ученици в конкурс по превенция на наркоманиите

Публикувано

на

Заместник-кметът на община Благоевград по европейски проекти и програми Зорница Кралева официално откри церемонията по награждаване на ученици в конкурса по превенция на наркоманиите. Тя поздрави организаторите, участниците и победилите от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов и от свое име. „Всяка година в конкурса взимат участие стотици ученици, което е атестация за успеваемостта на инициативата. Този факт е и доказателство за това, че в България, в Благоевград растат отговорни, мотивирани, интелигентни деца! Скъпи участници, пожелавам Ви да бъдете здрави и смело да изразявате гражданската си позиция по важни за обществото ни теми! Бъдете гордост за своите родители и учители. Бъдете пример за по-малките от Вас!Продължавайте да трупате знания, защото това е пътят към успеха! Подобни инициативи са своеобразна основа, върху която младите хора градят бъдещите успехи! На добър час!“, каза в приветственото си слово зам.-кметът.

Темите, върху които тази година децата писаха бяха в две категории. “Моят любим национален герой” – за ученици от I до IV клас и “Човекът – свободен и независим” – за ученици от V до XII клас.

Конкурсът е традиционен и се организира от Община Благоевград и Общински съвет по наркотични вещества- Благоевград.

По време на конкурса бяха представени презентации,есета, рисунки, постери, стихотворения. Възпитаниците на училищата на територията на община Благоевград показах много талант, знания, хъс и любознателност.

Община Благоевград поздравява всички, които се включиха в конкурса.

 

коментара

ВМРО

ВМРО – Благоевград се регистрира в ОИК за предстоящия местен вот

Публикувано

на

Вчера местната структура на ВМРО в Благоевград се регистрира за изборите през октомври.

Присъстваха кандидатът за кмет – Иван Ризов, общинският председател Станимир Радулов, втори в листата. Калин Грънчаров – представител на Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва (СОСЗР), секретарят на Национален младежки комитет Вангел Тодоров, който също ще бъде част от листата на ВМРО за местните избори, както и местният сътрудник на евродепутата Ангел Джамбазки Зорина Николова.

Иван Ризов е дългогодишен директор на „Топливо” АД. Той има над 20-годишен управленски опит, ръководи успешно един от двата най-добри клона на „Топливо” в страната.

Ризов има солиден опит и в местната политика. Той е бивш общински съветник и познава обществените проблеми на града. Не на последно място той е заслужил и пълното доверие на централното ръководство на „Топливо”, които го подкрепят на сто процента в избора му да се кандидатира за кмет на община Благоевград.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Бойко Борисов: Поздравявам кмета Атанас Камбитов, за откриването на Регионалната система за управление на битови отпадъци

Публикувано

на

Поздравявам кмета Атанас Камбитов за откриването на Регионална система за управление на битови отпадъци на общините Благоевград, Симитли, Бобошево, Рила и Кочериново. За изграждането са осигурени 24 млн. лева от Републиканския бюджет. Днес бе направена и първа копка за изграждане на компостираща система на стойност 13 млн. лева, осигурени по оперативни програми. Днес е добър ден за Югозападна България!

Написа  премиерът Бойко Борисов на страницата си във Facebook.

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ