Чевръстата кулинарка от Разлог ли прибира 100- те бона?

29-годишната Веселина Чилева от Разлог спечели готварското предаване Hell’s Kitchen, чийто финал е тази вечер, четвъртък, в ефира на Нова телевизия. Това извежда в аванс Lupa.bg, позовавайки се на хора, присъствали на заснемането на последния епизод.

Телевизията излъчва финала днес, но той е реализиран още преди 5 седмици. Готвачката вече се е похвалила пред приятелите си, които очакват да видят как тя ще вземе първото място. На Чилева вече й е връчен чека за 100 бона – наградата, която продуцентите дават на последния „оцелял“ в кухнята.

Тази вечер от 21 часа по Нова тв в Кухнята на Ада ще се нажежи до червено, докато тримата най-добри готвачи на Hell’s Kitchen ще се борят „на живот и смърт“ за победа и ще доказват на шеф Виктор Ангелов, че може да разчита на тях. Те ще се борят за 100-те хиляди лева и договор в един от ресторантите на шеф Ангелов, гласи рекламната анотация на Нова. Според регламента ще отпадат един по един, а накрая топ кулинар ще стане именно цапнатата в устата Веселина.

Тя е работила като готвач в ресторант в Ирландия. Описва себе си като приключенски настроена личност, борбена и свободна. През свободното си време обича да ходи на къмпинг и да практикува речни спортове. Баща й я запалва по готвенето, няма любимо ястие и шеф готвач. Определя се като амбициозна и самоуверена.

Веселин Георгиев бе последният топ готвач в Кухнята на Ада, който напусна завинаги най-горещото кулинарно шоу на финалната права. „Веско, на човек като теб бих поверил не само кухнята си, но и живота си. Изключително достойно представяне. Горд съм“, с тези думи шеф Виктор Ангелов приключи участието на 31-годишния Веселин Георгиев от Ихтиман.
Предизвикателството, което шеф Ангелов е подготвил на Чилева, Тихомиров и Никола тази вечер, ще ги изправи пред сериозно изпитание като за най-добрите. Наградата ще ги мотивира на максимум, а ще спечели този готвач, който ще покаже повече въображение, безпогрешни умения, богат арсенал от техники и умение да си играе с вкусове и рецепти като детска игра. Тоест, именно Веселина Чилева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене