ВИДЕО СКАНДАЛ! ЗАГРАБВАНЕ! Евгени Кардашев от Дебрен: Земеделците Люси от Перник и Владо Шаренкапов от Самоков ми сеят нивите без да плащат! Шефката на поземлена комисия Гърмен прикрива схемите им!

Кардашев има документи за всичко, но институциите не чуват гласа му!

Кардашев има документи за всичко, но институциите не чуват гласа му!

Фирмите и физическите лица, регистрирани като земеделски производители, могат да кандидатстват за финансиране на дейността си по различни мярки към Европейския съюз.  Инвестиции в земеделски стопанства по Програмата за развитие на селските райони. Финансират се проекти за създаване на трайни насаждения, закупуване на земеделска техника, оборудване за животновъдни ферми, разходи за строителство на селскостопански сгради, консултантски услуги и при определени условия – покупката на земя. Законите дават шанс на всички желаещи да се развиват в областта на земеделието и животновъдстството, да протегнат ръка към държавата и да го направят, да получат подкрепа и равен старт. На думи – да. НО НА ПРАКТИКА – ЕДВА ЛИ? По телевизиите и определени медии, мед капе от устата на политиците да доказват с думи, че работят в полза на хората,а на практика… нищо. Работи се за определени хора, които знаят как да се отблагодарят – спомнете си сцените от филма Баш Майстора Фермер.

Владимир Шаренкапов

Владимир Шаренкапов

Пореден пример че за едни фонд „Земеделие“, съд, Поземлени комисии и Министерството на земеделието е майка, за други мащеха зла. При животновъда Евгени Кардашев от гърменското село Дебрен определено е второто. Човекът, който „опъва каиша“ всеки ден от ниви до ливади да пасе кравите си, е лишен от правото да ползва своя собствен аземя, земя взета под аренда от общината с договор за който плаща и ниви взети под наем от собственици с договор за които плаща пари, защото има по големи тарикати от него. Основен виновник за това положение е една позната персона на Топ Преса – самоковския бизнесмен Владо Шарекапов известен с прякора „Самоковеца“. Нагледно – оказва се, че въпросния самоковски бизнесмен се шири по землищата на общините Гърмен, Хаджидимово и Гоце Делчев, взема честни имоти, имоти под запор на банкера Цветан Василев за които писахме, сее картофи и друга продукция и върти схеми за да печели и да ощетява собствениците на въпросните земи. Пастирът Евгени Кардашев, страда от години от тази феодалщина, от тази схема, за която по думите му стои като „сив кардинал“ на аферата, шефката на поземлена комисия Гърмен – Анелия Бусарова. Топ Преса преди време съобщи, че Бусарова е обект на разследване по други схеми в които има замесен и селски кметове. Само преди ден, работното място на Бусарова – поземлената комисия в Гърмен бяше ограбена и странно, как от там били изнесени документи обект на проверка от ГДБОП.

Днес не само Топ Преса но и обикновените жители на Дебрен говорят за това. В случая Евгени Кардажев, неговата съпруга Юлкера Кардашева а момичето което им помага във видеото с кучето е Аси Имамова , сестра на Юлкера. Една напълно обикновена история, как тарикатите и схемаджиите съсипват дребния реален производител, човек, избирател… и за тези за които Евгени говори във видеото сякаш „закони няма“, шефове на иституции като Бусарова им пазят схемите. Вижте повече във видеото:

И какъв е изводът уважаеми читатели на Топ Преса? Кардашев е жертва на заплахи и репресия… Ако продължава да си търси правата, го грози съдбата да му отровят кравите, щото схемата на Самоковеца е видимо важна за много хора в това число и за българските иституции. Докато Евгени си носи хляба в торбичка и яде на къра с малко шишенце ракия, Владо Самоковеца в компанията на местни ербапи през вечер, разпуска с жива музика в местен ресторант край гърменското село Дъбница. Компания му правят местни бабаити и служители на отдел „Данъци и такси“ в НАП – Гоце Делчев, които странно как от скоро подкапали луксозен джип, но за това в следващия епизод. ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕТО С КАРТИНА И ЗВУК!

ПРИПОМНЯМЕ СЛУЧАЯ ТУК :

ЗЕМЕДЕЛСКА АФЕРА за милиони в Гоце Делчев!

  • ЗАЩО СИНА НА БИВШИЯ КМЕТ НА МОСОМИЩЕ ЛАМБРЕВ ПЛАШИ С МУТРИ РЕПОРТЕР НА ТОП ПРЕСА?
  • КАКВО РАЗКАЗА ЗА ВОЙНАТА СИ С ШАРЕНПАКОВ СОБСТВЕНИКЪТ НА ЗЕМИ И МЕСТЕН БИЗНЕСМЕН РУМЕН ГЬОЛЬОВ?
  • КОЙ ПАЗИ СХЕМИТЕ НА ШАРЕНКАПОВ И ЗЕМЕДЕЛСКАТА МАФИЯ?
  • КАК СИНДИКЪТ БОХОС КЕВОРКЯН НА ИМОТИТЕ НА КТБ ОПИТА ДА ПОДКУПИ…???
  • КОЯ Е АНЕЛИЯ БУСАРОВА?

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене