Бербо си намира нова работа

Децата са доволни от тренировките на Берба

Кипърци позлатяват футболиста, той взема шестцифрена сума да тренира децата им

Кипърци позлатяват Димитър Бербатов! След като на практика се отказа от футболната си кариера, звездата прави първите си стъпки в треньорския занаят.

Срещу солиден хонорар Берба тренира деца в един от най-баровските комплекси в Кипър. Той е част от програмата „Футбол Ескейпс“, която събира някои от най-големите звезди от близкото минало.

Българинът води курс в продължение на една работна седмица, в която учи на футбол момчета на възраст от 5 до 15 години.

Според запознати за това той получава хонорар с шестцифрена сума. Колегите на Берба са имена като бившите звезди на „Манчестър Юнайтед“ Рио Фърдинанд и Уес Браун.

Всяко дете плаща по 550 паунда на седмица за удоволствието да тренира под ръководството на Берба.

Неговият курс започна на 27 май и ще продължи до края на месеца. Българинът има предостатъчно време за удоволствия и глезотии в баровския комплекс. Неговият работен ден продължава два часа. Берба тренира децата от понеделник до петък от 4 до 6 часа следобед, а през останалото време се наслаждава на лукса на острова на Афродита.

Бербатов за втори път се впуска в подобно начинание. Преди една година той участва в курсовете на същата програма, но тогава тренировките бяха в Дубай. „Футбол Ексейпс“ се занимава с организацията на футболни уроци за деца на различни места по света, като си партнира с най-добрите хотели и курорти.

Един от следващите лагери ще е на Малдивите. А Бербатов, по всичко изглежда, ще се насочи към треньорството.

Той завършва образованието си в НСА и усилено се подготвя за наставник на мъжки отбор.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене