Свържете се с нас

ВИДЕО

Дни на детското творчество в Благоевград

Публикувано

на

Музикално-танцова програма, цветни костюми и широки усмивки  поставят началото на традиционния фестивал „Дни на детското творчество“ в Благоевград.

Два дни децата на Благоевград ще показват своите умения и ще радват родители, близки, учители и граждани.

В първия ден от детския фестивал възпитаници на 6 детски градини ще представят своите изпълнения. Участниците са от ДГ „Първи юни“, ДГ №4 „Роса“, ДГ №6 „Щастливо детство“, ДГ №12 „Алени Макове“, ДГ №8 „Вечерница“, ДГ „Детски свят“.

Фестивалът продължава на 30 май с изпълненията на децата от ДГ „Усмивка“, ДГ №11 „Здравец“, ДГ №10 „Мак“, ДГ №3 „Детелини“, ДГ №2 „Света Богородица“, ДГ „Синчец“.

коментара

ВИДЕО

С ВИДЕОТО НА СКАНДАЛА! Крайно време е да спасим ЮЗУ“Неофит Рилски“ от лапите на една клика, която съсипа името и съсипва бъдещето на университета!

Публикувано

на

Крайно време е да спасим ЮЗУ“Неофит Рилски“ от лапите на една клика, която съсипа името и съсипва бъдещето на университета!

Благоевград е град на студентите, град на младите,град на науката… Икономиката се развива, защото има студенти и града е образователен център. Когато обаче масовата практика стане, идваш в Благоевград плащаш си изпита и си тръгнеш, къде отива образованието, къде отива развитието…? Или всичко е просто една жълтина? Повече в новия епизод на предаването Свободни думи с Веселин Стаменов!

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

Туристическата дестинация по долината на Места трябва да бъде инициатива на Гоце Делчев /ВИДЕО/

Публикувано

на

„Трябва да създадем един туристически онлайн портал който да се казва „Долината на Места“. Това каза днес собственикът на комплекса Uva Nestum Wine & SPA в Гоце Делчев, Иван Биларев. Това стана на работна среща по инициатива на ръководеното от него Билта ЕАД, по проект „Популяризиране на дестинации за винен туризъм чрез съвременни медийни платформи“

„В страната ни няма разбиране по този въпрос. В периода от 2008 до 2018 г. не е направено абсолютно нищо като държавна стратегия. Това което се случва обаче е инициатива на бизнеса , местните общности и общините“, каза Екатерина Христова, ръководител на проектите на компаниите управлявани от Иван Биларев.

Създаването на модерна медийна платформа не само за винен, а за всякакъв вид туризъм и то не само в неврокопския край но и за цялата страна е целта на проекта. Господин Биларев представи основните неща които са свършени заедно с общините и местния бизнес с които са работили заедно в района.

Проектът „Популяризиране на дестинации за винен туризъм чрез съвременни медийни платформи“ се финансира със средства от ЕС по програма Еразъм+.

 

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ