Свържете се с нас

ГЕРБ

Вяра Церовска: Политическа партия ГЕРБ е безапелационният победител в изборите за членове на Европейския парламент

Публикувано

на

Безапелационен победител в изборите за членове на Европейския парламент в област Перник е политическа партия ГЕРБ. Това обяви официално на пресконференция областният координатор на партията Вяра Церовска. В събитието взеха участие още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, народният представител д-р Александър Александров, лидерът на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, областният председател на СДС Юлиан Ситарски и общинските координтори на политическата сила в областта.

Вяра Церовска изрази благодарност към всички съмишленици и приятели на политическата сила, които с работата си допринесоха за големия успех.

„Обръщам се с думи на благодарност към всички граждани, които излязоха да гласуват до този момент. Благодаря на избирателите, които дадоха своя глас за политическа партия ГЕРБ. Благодаря на структурите и на кметовете, които дадоха възможност европейските ценности да резултати в стигнат до перничани. Благодаря, на всички, които работиха и осигуриха изборния ден да бъде спокоен за гражданите на Перник“, отбеляза Вяра Церовска. Тя беше категорична, че благодарение на правителството, начело с Бойко Борисов и европейската солидарност, на регионално ниво се реализираха  много инфраструктурни проекти, които  промениха града.

„Много блокове промениха своя облик благодарение на Националната програма за енергийна ефективност, облагородени бяха много междублокови пространства, обособени бяха много паркове и места за отдих. Стараем се средствата да стигнат до всеки един гражданин. За пръв път беше обърнато внимание на една от най-важните сфери – училището и учителите, които са вътре, защото те подготвят бъдещето на България. Не на последно място искам да кажа, че това беше една лидерска битка – нашият лидер говори за работата, перспективите и възможностите на България. Това доведе до нашата победа, която е категорична и ясна“, посочи лидерът на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска. Тя обяви официалните резултати,  където ГЕРБ печели 5 убедителни изборни победи, а именно: в Радомир 43.44% срещу 26.43% за БСП, в Брезник 39.56% срещу 31.80%, в Трън 44.38% срещу 25.71%, Земен 36.64% срещу 32.87% и Перник, където партията  се ползва с най-голямото доверие –  36.61% за ГЕРБ срещу 25.55% за БСП.

„Резултатът ни е толкова категоричен, заради работата, която свършихме, политиките, които изповядваме и Европейската солидарност, която стигна до хората. Независимо от опитите, които бяха направени, тази кампания да бъде провалена, да бъде заменен диалогът за Европа, ние разбихме една огромна лъжа „Асфалтът не се яде“. Да, това е така, но около него и магистралите, са разположени индустриалните зони, в които има дори свободни работни места. Те ни дават възможност да имаме по-добър туризъм. Успяхме да покажем, че България може да бъде център, който да работи не само за нас. Нашият лидер беше този, който направи приобщаване на Западните Балкани към Европейските ценности“, коментира Вяра Церовска.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев отбеляза, че в Перник победата е особено сладка, защото областта и общината са в първата тройка с най-добри резултати в страната.

„Благодаря ви, приятели. Този успех ни задължава да даваме много повече от това, което сме направили. Хората го очакват, и затова ни гласуват това доверие. Вярвам, че ще го оправдаем“, сподели Велчев. Той отбеляза, че предстоят не по-малко важните и тежки местни избори.

Председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова направи равносметка на постигнатите резултати, които показват увеличение на подкрепата за политическата сила.

„Политическа партия ГЕРБ показва трайна и категорична тенденция на приобщаване към политиките, които партията провежда и през европейската перспектива“, категорично заяви Ирена Соколова.

„Огромна благодарност на всички наши съмишленици, които направиха тази победа реална. С тези резултати, ние не просто показахме, че сме първа политическа сила, но вървим напред и нагоре и всичко, което е обещано, го вършим“, сподели народният представител Александър Александров.

Областният лидер на СДС Юлиан Ситарски отбеляза екипната работа в тежката предизборна  битка и изрази своята увереност, че доброто партньорство ще продължи, то ще даде ефективни резултати.

„Силата на ГЕРБ –Перник е в това, че нашите структури работиха през целия мандат. Те имаха вътрешнопартиен живот и социална активност  през всичките четири години“, заяви общинския ръководител на ГЕРБ в Радомир.

 

коментара

ГЕРБ

По разпореждане на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов днес партията първа възстанови надвзетите средства от партийната субсидия

Публикувано

на

Политическа партия ГЕРБ първа възстанови надвзетите средства от партийната си субсидия. Това се случи днес след като бяха обнародвани в Държавен вестник промените в Закона за политическите партии и Министерството на финансите публикува информацията за сумите, които подлежат на доброволно възстановяване по централния бюджет от страна на политическите партии и коалиции. По разпореждане на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов партията преведе по сметката на финансовото ведомство в БНБ цялата дължима сума.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Представители на ГЕРБ-Кюстендил уважиха откриването на Празника на черешата

Публикувано

на

За 12-та поредна година Кюстендил отбеляза Празника на черешата. Официалното откриване на колоритния празник се състоя на централния площад „Велбъжд“ и събра на едно място хиляди жители и гости на града.

Областният координатор на ГЕРБ – Кюстендил Виктор Янев и общинският председател на местния парламент Михаела Крумова бяха сред официалните гости на откриването. Събитието уважиха също кметът Петър Паунов, народният представител Кирил Калфин, Негово преосвещенство Белоградчишки епископ Поликарп – викарий на Софийския митрополит, Адрианополски епископ Евлогий – игумен на Рилската света обител, зам.-министърът на земеделието, храните и горите Лозана Василева, духовни лица, общински съветници и много други.

По традиция, по време на празника се представят перспективни сортове череши за страната и района. Организаторите провеждат конкурс за най-едра череша, най-атрактивно аранжиран черешов щанд и оригинално пано. Десетки производители, занаятчии, търговци и любители от региона вземат участие и представят своята продукция по време на Празника на черешата.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ