Свържете се с нас

Бизнес

Кмета на Гърмен Минка Капитанов разреши изработване на проект на ПУП на Тодор Римов от Горно Дряново за жилищно строителство и автомивка

Публикувано

на

Кмета на Гърмен Минка Капитанов разреши изработване на проект на ПУП на Тодор Римов от Горно Дряново за жилищно строителство, автомивка и обществено обслужване в Марчево

Със заповед № 209 и след решение на ОБС, кмета на община Гърмен Минка Капитанова  разреши  изработването на проект  на подробен устройствен план в квартал 24 по плана на село Малчево на Тодор Римов от Горно Дряново.

Идеята на инвеститора е да построи  край Малчево автомивка с дейност обществено обслужване и жилищна сграда.

коментара

Бизнес

На 17 септември АBB ще открие най-новия си завод в Петрич

Публикувано

на

На 17 септември 2019 г. от 11:00 ч. АBB ще открие най-новия си завод в България само единадесет месеца след официалния старт на строителството. Новият завод е втората инвестиция на компанията в Петрич и петата производствена база на компанията в България. Заводът с площ от 7 400 кв.м. ще произвежда продукти ниско напрежение за АBB. Новата инвестиция ще създаде още 420 работни места.

На церемонията ще присъстват премиерът Бойко Борисов, кметът на Петрич Димитър Бръчков, както и областният управител на Благоевград Бисер Михайлов.

коментара

Продължете с четенето

Бизнес

Започва изплащане на държавното финансово подпомагане за стопаните, умъртвили доброволно домашните си прасета в Община Струмяни

Публикувано

на

Започва изплащане на държавното финансово подпомагане за стопаните, умъртвили доброволно домашните си прасета в Община Струмяни.

Сумите ще се предават от служители на Областна дирекция по безопасност на храните – Благоевград в съответните населени места лично на собствениците. С цел гарантиране безопасността и сигурността по време на процеса, служителите на агенцията ще бъде придружавани и от полицаи от Областна дирекция на МВР – Благоевград.

Списъците, по които ще става предаването на сумите са проверени най-малко три пъти, обявени са публично в общинските администрации по места и са получили одобрение от Областната епизоотична комисия.

pirinsko.com

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ