Свържете се с нас

Новини

След матурите и емоционалния си бал, абитуриентите от СУ Хаджидимово ,вече разпускат по плажовете на турския курорт  Кушадасъ

Публикувано

на

Днес абитуриентите от класа на старши учител Заприна Глушкова след матурите и емоционалният си бал пристигнаха в турския курорт Кушадасъ където ще отмарят след преживените емоции , ще се радват на морето и слънчевите лъчи и ще купонясват на воля.

Иначе , випуск 2019  в СУ Хаджидимово  ке бъде запомнен с прекрасното  изпращане  което премина със, сълзи, смях, вълнение и тъга.

 На 24 май, абитуриентите от Хаджидимова – както много други техни връстници,  за последен път чуха училищния звънец и изпратиха подобаващо дванадесетте години на учение в любимота училище.

 С много трепет и усмивки учениците от класа на старши учител Заприна Глушкова , излизаха един по един с преброяване  на  пълен глас –‘’1,2,3….12’’, а музиката и балоните в различни цветове добавиха голяма доза колорит на училищното тържество.

Празничната програма започна с ритуал по предаване знамето на училището и огъня – символ на духа и знанието. В своята реч по случай изпращането на абитуриентите  директорът на школото  Вангелия Петрелийска  пожела на зрелостниците успех в техните бъдещи начинания.

Изявилите се дванадесетокласници получиха грамоти и скромни подаръци за отличен успех.

Това бяха: Ванина Бозова, Илиана Гелемерова, Костадин Гочев, Магдалена Влахова, Мария Стоянова, Иван Петков и Костадин Таранинов.

Едновременно изпълнено с  радост и голяма  доза тъга ,   заради раздялата с любимите й нейни деца, както ги нарича , бе  тяхната любима класна  Заприна Глушкова  .

  Гвоздеят на церемонията бе поднесения символичен подарък от класната на 12 клас – плакет на випуска, а празникът на абитуриентите продължи и на следващия ден  с техния  прекрасен бал в комплекс ресторант „Делта“ – Огняново.

 Абитуриентите пристигнаха  на бала  променени до неузнаваемост с техните пищни тоалети и  отново последваха изненадите им за  обичаната  класна .

За обичта й и всеотдайния труд те й подариха Ваучер за почивка с ТА „Оазис-А“ на стойност 420 лв.

Така , едновременно с всичките приятни емоции  и тази година СУ „Никола Вапцаров“-Хаджидимово  изпрати в реалния живот и реализация поредните х умни, способни и знаещи млади хора  което създава чувство на значимост, удовлетвореност и радост.

коментара

ВМРО

Всяка неделя, 17.00 ч., ТВ България 24 – „Директно“ с Ангел Джамбазки

Публикувано

на

Гледайте всяка неделя от 17.00 ч. по Национална телевизия България 24 „Директно“ с Ангел Джамбазки.

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

КРИБ-Перник подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет на града Вяра Церовска

Публикувано

на

Вашият голям успех са милионите, които разплати община Перник на фирмите. Тези средства отидоха по разпределение към доставчиците и служителите във фирмите. Не вярвахме, че в този недоимък на средства ще успеете и да  платите задълженията, и да строите. Това заяви председателят на КРИБ-Перник Георги Милев, който заедно с присъстващите членове на работодателската организация заяви категорична подкрепа към кандидата на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска. Той не скри, че през последните 4 години кметският екип е създал условия и среда за това бизнесът в града да просперира.

„Градът промени облика си. 70% от перничани искат да се развиват професионално тук, в Перник. Доказателството за моите думи е проучване, което направихме с жители на града. Отговорът е повече от категоричен“, отбеляза Георги Милев.

„Разговорът за развитието на града и създаването на нови работни места е пряко свързан с бизнеса. Заедно с вас ще говорим за това как ще се развие индустриалната зона, защото развитието ѝ минава през енергията и труда на работодателите в Перник. Необходимо е проектиране, което да позволи на инвеститорите да вложат средства, за да направят Перник един по-добър район“, сподели Вяра Церовска.

„Преди 4 години, когато застанахме пред вас, за да поискаме вашата подкрепа, се четеше в очите ви недоверие. С работата си доказахме пред вас, че заслужаваме вашето доверие“, заяви народният представител д-р Александър Александров.

„Бизнесът в Перник, с високото си качество на работа и добрият продукт, който предлагате, винаги сте във фокуса на нашето доверие“, сподели председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ