„Перун“(Кресна) стана областен първенец на „А“ ОФГ и остави „Пирин“(Гоце Делчев) на втора позиция

И очаква с нетърпение жребия за баражите за Югозападната трета лига

„Перун“ пребори тази годин жестока конкуренция за да пръв в „А“ ОФГ – „Малеш“(Микрево), „Пирин“(Гоце Делчев“, „Места“(Хаджидимово), „Левски“(Крупник)

В област Кюстендил  във финалната среща в петък „Славия“(Яхиново) победи след изпълнение на дузпи ФК Кюстендил.  В редовното време резултатът бе равен – 2:2. Купите на най- добрите отбори в двете групи връчиха областният управител Виктор Янев и кметът на Кюстендил Петър Паунов. Наградите бяха осигурени от Областният съвет на БФС – Кюстендил, с председател Евгени Йорданов, който също поздрави най- добрите в Четвърта лига. На бараж за Трета лига обаче отива ФК Кюстендил,който отговаря на всички изисквания на БФС.

В област Перник предстои финал между „Чорни“(Брезник) и „Черногорец“(Ноевци). От ЗС на БФС потвърдиха обаче ,че и двата отбора не отговарят на изискванията и област Перник няма да има представител в баражите за Югозападната трета лига.

В област Пазарджик  победителят отдавна е ясен –  култовият „Чико Бунара“ от село Бяга. Така че се очакват само имената на победителите в София – град и София – област. „Гранит“(Владая) е единият сигурен участник, другият ще бъде определен между ОФК Елин Пелин  и Драгоман.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене