Свържете се с нас

Новини

Десислава Иванчева разгроми Сидеров и Симеонов

Публикувано

на

Десислава Иванчева разгроми Сидеров и Симеонов…

Практически без кампания, защото такава не й бе разрешена, и без пари тя, според някои от прогнозите постига временен резултат от до 2%, което я поставя в класирането преди управляващите партии на Волен Сидеров и Валери Симеонов, които получават между 1,4 и 1,7%. Горе-долу същото е полжението с АБВ, които имат около 1,6% .

В крайните резултати нещата може и да се променят и Иванчева дори да изостане малко от изброените политически формации, но това няма да намали впечатлението от успеха на един ограничаван и неравнопоставен кандидат над партийни апарати, подкрепени от значително финансиране.

Слоганът на Иванчева „Аз съм кандидат не за да избягам, а за да не приберат и вас!“ се оказа несравнимо по-реалистичен и привлекателен например от малоумното „Да си вземем своето от ЕС“ на „Атака“ и нейния устат кандидат.
В ЕП няма да видим нито Иванчева, нито някой от листите на посочените партии /за щастие/, но остава въпросът доколко е продуктивно да се превежда държавна субсидия на формации със затихващи функции, чиято подкрепа всеки момент може да се срине под тази за един осъден кандидат, който обаче се радва на истински симпатии сред част от гласуващите.

коментара

Новини

Костенурки и змии на пътя, какво да правим?

Публикувано

на

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви началото на обществена поръчка за провеждане на мониторинг върху популациите на два вида сухоземни костенурки и два вида змии в участъка на първокласен път Е-79 София – Кулата, преминаващ през Кресненското дефиле, съобщи пресцентърът на организацията. Става въпрос за шипобедрена костенурка, шипоопашата костенурка, ивичест смок и леопардов смок. Изследванията ще се извършват в продължение на 4 години. Индикативната стойност на обществената поръчка е 288 хил. лв. с ДДС. Средствата са осигурени от Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020 г., която се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и националния бюджет.

Ние ще обърнем внимание на стария път между кв. „Струмско“ и с. Железница (община Симитли). Читатели на Топ Преса сигнализират, че ежедневно виждат змии и костенурки да преминават през пътното платно. Едва ли има човек който ще спре автомобила си за да помогне на змия, но ето какво може да направите, ако видите костенурка на асфалта…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Каравана Топлица търси за работа готвачи и сервитьори!!!

Публикувано

на

Каравана Топлица търси за работа готвачи и сервитьори!!!

Телефон за връзка: 0895448361

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ