Свържете се с нас

Новини

Елегантни, красиви и щастливи  абитуриентите от СУ „Йордан Йовков“ преминаха по червената  пътека  и кордона от овации  на път за дългоочаквания си бал

Публикувано

на

Истинско  събитие бе тазгодишното изпращане на 17-те абитуриенти от СУ Йордан Йовков“ в гърменскато село Рибново ,които се събраха за последно в школото си ,преди бала тази вечер .

 Те преминаха по червената пътека през плътният шпалир от изпращачи които ги аплодираха бурно .Всички абитуриенти бяха облечени в стилни и елегантни тоалети които силно впечатлиха събралите се в двора на училището учители и изпращачи . Абитуриентите от Рибново тази вечер ще празнуват завършването на средното си образование и ще бъдат  черешката на тортата  на своят дългоочакван бал в  атрактивния комплес „Барото“, заедно със своят обичан и уважаван класен ръководител, Пламен Бакиев.

След бала ги очаква още едно приятно преживяване ,задружният 12-ти клас заминава на десетдневна  екскурзия, почивка и релакс в турския курорт „Кушадасъ“.

Повечето от тях са категорични че ще кандидатстват във ВУЗ-ове в София, Пловдив, Благоевград и др. където ще продължат образованието си .

Днес учители, родители и жители на  село Рибново изпратиха своите  абитуриенти ,а те от своя страна се простиха със школото и учителите  си .

 До късно, и  миналата вечер  на площада в гърменското село Рибново се виеха дълги хора, като най-личните игрохорци бяха 17-те абитуриенти от випуск 2019 които завършиха успешно средното си образование в СУ ”Йордан Йовков“.

коментара

Новини

Костенурки и змии на пътя, какво да правим?

Публикувано

на

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви началото на обществена поръчка за провеждане на мониторинг върху популациите на два вида сухоземни костенурки и два вида змии в участъка на първокласен път Е-79 София – Кулата, преминаващ през Кресненското дефиле, съобщи пресцентърът на организацията. Става въпрос за шипобедрена костенурка, шипоопашата костенурка, ивичест смок и леопардов смок. Изследванията ще се извършват в продължение на 4 години. Индикативната стойност на обществената поръчка е 288 хил. лв. с ДДС. Средствата са осигурени от Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“ 2014-2020 г., която се съфинансира от Кохезионния фонд на Европейския съюз и националния бюджет.

Ние ще обърнем внимание на стария път между кв. „Струмско“ и с. Железница (община Симитли). Читатели на Топ Преса сигнализират, че ежедневно виждат змии и костенурки да преминават през пътното платно. Едва ли има човек който ще спре автомобила си за да помогне на змия, но ето какво може да направите, ако видите костенурка на асфалта…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Каравана Топлица търси за работа готвачи и сервитьори!!!

Публикувано

на

Каравана Топлица търси за работа готвачи и сервитьори!!!

Телефон за връзка: 0895448361

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ