Свържете се с нас

Новини

Елегантни, красиви и щастливи  абитуриентите от СУ „Йордан Йовков“ преминаха по червената  пътека  и кордона от овации  на път за дългоочаквания си бал

Публикувано

на

Истинско  събитие бе тазгодишното изпращане на 17-те абитуриенти от СУ Йордан Йовков“ в гърменскато село Рибново ,които се събраха за последно в школото си ,преди бала тази вечер .

 Те преминаха по червената пътека през плътният шпалир от изпращачи които ги аплодираха бурно .Всички абитуриенти бяха облечени в стилни и елегантни тоалети които силно впечатлиха събралите се в двора на училището учители и изпращачи . Абитуриентите от Рибново тази вечер ще празнуват завършването на средното си образование и ще бъдат  черешката на тортата  на своят дългоочакван бал в  атрактивния комплес „Барото“, заедно със своят обичан и уважаван класен ръководител, Пламен Бакиев.

След бала ги очаква още едно приятно преживяване ,задружният 12-ти клас заминава на десетдневна  екскурзия, почивка и релакс в турския курорт „Кушадасъ“.

Повечето от тях са категорични че ще кандидатстват във ВУЗ-ове в София, Пловдив, Благоевград и др. където ще продължат образованието си .

Днес учители, родители и жители на  село Рибново изпратиха своите  абитуриенти ,а те от своя страна се простиха със школото и учителите  си .

 До късно, и  миналата вечер  на площада в гърменското село Рибново се виеха дълги хора, като най-личните игрохорци бяха 17-те абитуриенти от випуск 2019 които завършиха успешно средното си образование в СУ ”Йордан Йовков“.

коментара

Крими

Постоянен арест за сина на Гурвата, обвинен за разпространение на наркотици

Публикувано

на

Окръжният съд в Благоевград остави в ареста Веселин Тодоров от Благоевград, обвинен за разпространение на наркотици.

Той беше задържан от полицейски служители на 18 септември 2019 г. в дома му в Благоевград, заедно с още 7 лица, сред които и непълнолетно момиче./24часа

коментара

Продължете с четенето

Новини

Наложиха условна присъда на мъж, карал дрогиран нерегистриран мотоциклет

Публикувано

на

Присъдата е постановена от съда в Дупница

Общо наказание „лишаване от свобода” за срок от 4 месеца, което на основание чл.66, ал.1 от НК да се отложи за срок от 3 години, както и глоба в размер на 400 лв., постанови с присъда Районен съд – Дупница, за 24-годишния Симеон А.

Съдът одобри постигнатото споразумение между прокуратурата и защитата на подсъдимия, за престъпление по чл. 325, ал. 2, във вр. с ал. 1 от НК, престъпление по чл. 343б, ал. 3 от НК и за престъпление по чл. 345, ал. 2, във вр. с ал. 1 от НК.

Подсъдимият се призна за виновен по всички повдигнати му обвинения. На 02.05.2019 г., пътувайки от град Дупница до с. Яхиново, е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като при управление на мотоциклет е оказал съпротива на полицай, като не е изпълнил полицейско разпореждане, подадено със звуков и светлинен сигнал, както и с ръка, от инспектор към сектор Пътна полиция към ОД МВР – Кюстендил. За това престъпление, съдът постанови наказание – пробация за срок от 1 година.

Симеон А. се призна за виновен и в това, че е управлявал мотоциклета след употреба на наркотично вещество – канабис и метаамфетамин – престъпление по чл. 343б, ал. 3 от НК, за което и при условията на чл. чл. 55, ал.1, т.1 от НК е съгласен да изтърпи наказание „лишаване от свобода” за срок от 4 месеца, което на основание чл.66, ал.1 от НК да се отложи за срок от 3 години, както и глоба в размер на 400 лв.

Подсъдимият Симеон А. призна вина и, че управляваният от него мотоциклет е бил без регистрационна табела, за което РС-Дупница, постанови пробация за срок от 6 месеца.

На основание чл.23, ал.1 от НК на подсъдимия Симеон А. следва да се определи и наложи едно общо, най-тежко наказание измежду наложените по-горе, а именно – „лишаване от свобода” за срок от 4 месеца, което на основание чл.66, ал.1 от НК да се отложи за срок от 3 години, както и глоба в размер на 400 лв.

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2019
П В С Ч П С Н
« авг.    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПОПУЛЯРНИ