Да помогнем на Криска от Кочериново

Здравейте, добри хора и спасители на нашите деца! Ще ви разкажа накратко нашата история. Криска е едно красиво, умно и талантливо дете. До 25.09.2017 г. всичко беше наред, но точно в този ден разбрахме страшната новина.

Лекарите ми съобщиха, че моето дете има Тумор в малкия мозък.

Светът се срина върху главата ми. Веднага започнахме лечение, а седмица по-късно бяха направени две операции. На пръв поглед всичко вървеше по план, но на контролния преглед се установи, че туморът е пораснал. Последва трета животоспасяваща операция. За съжаление, по време на операцията беше увреден нерва на дясното око. Криска разви язва на роговицата- кератит и впоследствие загуби зрението си. Въпреки поредното тежко предизвикателство, ние бяхме обнадеждени и вярвахме, че резултатите на следващия преглед ще са положителни.

За съжаление, контролното ЯМР потвърди, че лечението не действа, а туморът е пораснал.

Надежда получихме от турските лекари в клиника „КОЧ“, които след прегледа ни увериха, че с гама нож туморът може да бъде овладян. Благодарение на приятели и добри хора, успяхме да съберем 10 000 евро и на 16.07.2018 постъпихме за лечение в болницата. Скоро след това бяха извършени процедурите с гама нож.

Най-после, през януари тази година получихме добри новини: РАСТЕЖЪТ НА ТУМОРА Е СПРЯН! Сега остава да победим и в битката за запазване на зрението!

През октомври миналата година беше извършен първият етап от лечението – успешна трансплантация на стволови клетки. За да може Криска да вижда отново, трябва да бъде направена трансплантация на роговицата през месец септември.
Вярваме, че с ваша помощ Криска ще продължи да вижда света около нея!

ОБИЧАМЕ ВИ!

BG34UBBS80021451625210

Банка ОББ

Титуляр: Десислава Чанева

 

www.HelpKarma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене