СЕНЗАЦИЯТА НА ГОДИНАТА! Запис разкрива политическото лицемерие на един политик! Общинският съветник от ОБС – Благоевград рекетира: Ресто на парите за Кръста и Пирин и Региона спира да пише!? САМО В ТОП ПРЕСА!

Да дадаеш пари за строеж на кръст, християнски символ и да си ги искаш - БЕЗБОЖНО!

Да дадаеш пари за строеж на кръст, християнски символ и да си ги искаш – БЕЗБОЖНО!

СТАНА МОДЕРНО И КОВАРНО ВСЕКИ ЕДИН ПРЕСТЪПНИК ДА ПЛЮЕ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И ВЕДНАГА БИВА РЕАБИЛИТИРАН ЗА ИЗВЪРШЕНИТЕ ОТ НЕГО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ!

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ТОП ПРЕСА ДОКАЗВА, ЧЕ Е НАЙ-СВОБОДНАТА И БЕЗПОЩАДНА МЕДИЯ И ВИНАГИ ЗАЩИТАВА ОБЩЕСТВЕНИЯ ИНТЕРЕС!

„Аз предлагам така. Ресто на парите ми. Парите, които съм дал за кръста и Пирин и Региона спира да пише…“, думите са на пишман политика Андон Тодоров от град Благоевград, известен с прякора Дончо Бали. Как сме сигурни ли? В редакцията на информационна агенция www.toppresa.com попадна повече от тридесет минутен запис на думите на Тодоров, но няма да уточним /за сега/ в картина или само звук. Пускаме като начало една от най-скандалните части, в която борещият се за морал Тодоров БУКВАЛНО заявава на някой да предаде по веригата, че си иска „ресто на парите“, които дал за КРЪСТА И ПИРИН – БЛАГОЕВГРАД И, АКО ТОВА СТАНЕ, МЕДИЯТА, КОЯТО ГО ХВАЛИ КАТО „КИМ ЧЕН УН“ – РЕГИОНА – СПИРАЛА ДА ПИШЕ! Вчера  на нашата фейсбук страница пуснахме част от скандалния запис, който взриви политическия елит на югозападната столица. Медиите на Дончо Бали мълчат? 

С такива дарители, като Андон Тодоров - тези деца са обречени!

С такива дарители, като Андон Тодоров – тези деца са обречени!

Какви са фактите! Лидерът на партия „Зелените“ – Благоевград, Андон Тодоров е разследван от ДАНС, прокуратурата и МВР за афера и ОПГ ,свързана с него, бившия главен архитект на град Благоевград – арх. Васил Тинчев, известнен в някои среди като „Кака Василка“, заради нестандартната си сексуалност, шепа пропаднали журналисти, които са участвали в така наречения най-голям АПАРТАМЕНТГЕЙТ НА БЪЛГАРИЯ. Само и единствено Топ Преса ги разкри! Фирмите на Тодоров и свързани с него лица строяли жилищни и бизнес сгради в град Благоевград, архитект Тинчев одобравял строежите, напълно незаконосъобразно техният капацитет е увеличаван и Тинчев придобил доста партаменти от сградите на Тодоров. За да се държат в „шах“ и общество, и медии в областта, Тодоров, в съдружие с доста местни журналистки, инвестира крупна сума пари в медийна група с водеща медия информационна агенция „РЕГИОНА“. ЗАЯВКАТА Е КАТЕГОРИЧНА – КОЙТО ПИПНЕ ТОДОРОВ И КОМПАНИЯ В СХЕМАТА – МЕДИИТЕ МУ ЩЕ ГО РАЗМАЖАТ.

Тодоров и Тинчев - ОПГ?

Тодоров и Тинчев – ОПГ?

Надушил схемата, след серия сигнали на граждани и знакови спечелени дела в съда, кметът на град Благоевград удря прът в добре смазаната машина на Тодоров, и както можеше да се очаква – медиите му с водеща медия информационна агенция „РЕГИОНА“, започнаха невиждана кална и компроматна война срещу община Благоевград и лично срещу кмета Камбитов. Нещо повече – в калната кампания се включиха и пропаднали извън борда политици като Злата Ризова, лидерът на ДСБ Калоян Ханджийски, лидерът на бъдещата партия на Слави Трифонов и бивш фактор в ГЕРБ и в областна управа по времето на ГЕРБ – Валери Смиленов. Стигна се до пресконференция в БТА срещу Камбитов, която обаче направи за смях цялата опозиция и опорочи изобщо опозиционната дейност в Благоевград. Видно е, всички се борят за едно – не за Благоевград, а за да може схемата на Тодоров да се запази, милионите печалби от схемата „АПАРТАМЕНТГЕЙТ“ да се върнат. Популизмът стигна дъното, когато отчаян от факта, че нито институции, нито общество приеха кампанята му, Тодоров затвори хотела си „Бали“ с протест срещу кмета Камбитов. Защо? Няма печалба и няма нужда обект да пере парите от мръсния бизнес, за който предстоят разкрития.

Топ Преса, нашите партньори от Дейли Прес, Трибун, Топ Нюз и пр. също станаха жертва на калната кампания на медиите на Тодоров. От месеци в тях и фейсбук страницата на „Партия Зелените“ върви платена кампания – един монтиран клип от предаване на западащия журналист Мартин Карбовски, в който по заобиколен начин той обвинява Топ Преса, че сме „рекетирали“ една баба знахарка и врачка от Крибул, която направи луди пари на гърба на болката и надеждата на хората. И ето дойде времето на истината. Кой лъже и кой не? Крадъцет вика: Дръжте крадеца! Същият този БЛАГОЕВГРАДСКИ МУНЧО, който плаща уж, за да ни злепоставя, че едва ли не Топ Преса е рекетирала някой, в ЗАПИС рекетира друг да си „върне парите“, забележете – ДАРЕНИ ЗА ХРИСТИЯНСКИЯ СИМВОЛ НА БЛАГОЕВГРАД – КРЪСТА И ЗА ПИРИН -БЛАГОЕВГРАД! Признайте си, уважаеми читатели, чули ли сте до сега по-арогатно говорене, по-коварно говорене и от някой, който е дарил пари за християнски символ или спорт, да си иска дадените пари за благотворителност, нагло и безпощадно? Ние никога не вярвахме, че ще чуем подобно нещо!

И понеже Дончо Бали е наакан до ушите и този запис от вчера буквално го срина, днес той се опитва да внуши, че въпросният запис разкривал, че той дал 300 000 ЛЕВА НА КМЕТА КАМБИТОВ. Да, ама ние от Топ Преса и, уверени сме, нашите читатели имат добър слух и ясно чуват как той казва, че е дал 300 000 лева за незаконния строеж, спрян от кмета Камбитов от схемата на Тодоров – АПАРТАМЕНТГЕЙТ. Проверката ни доказа, че парите, дадени за строеж на кръста и Пирин – Благоевград от Тодоров, са преведени по банков път на инициативния комитет и група, ангажирани със строежа на Кръста и по сметката на Пирин – Благоевград, така че Тодоров си иска парите не от Камбитов, ами буквално от БЛАГОЕВГРАДЧАНИ! СРАМ И ПОЗОР!

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ЗА ОСТАВКА?

Истината е по-силна от всичко, уважаеми читатели, вижда се. Време е да се поеме пряка отговорност от това нестабилно лице Тодоров, време е политическото лицемерие и наглост да бъдат прекършени до крак и никакви фалшиви медии не могат да спрат този процес, защото той е естествен. Лицето Тодоров, който лаеше популистки фрази в ОБС – Благоевград, за „водичка на дечицата в детските градини на Благоевград“, санким са останали жадни децата, лицето Тодоров, който уж беше „радетел за града си“, „беше зелен“, се оказа един дребен тарикат, направил много пари на гърба на хората. Гнус ни е, но ще ни се наложи да пуснем в последствие записите, в които този човек издига кандидатурата на кмета Камбитов и подвластните му сайтове дори са го величаели… Всичко това се оказа едно долно лицемерие. Лицемерие, излязло за сега в звук, но скоро ще го има и в картина…

ОСТАВЯМЕ ВИ ДА СЕ НАСЛАДИТЕ НА ТЪНКИЯ ЗВЪНЛИВ ГЛАС НА ТОДОРОВ!

 

П.С. – ТОП ПРЕСА ЩЕ НАПРАВИ ПРЕЦЕДЕНТ, НЕ СМЕ ОТМЪСТИТЕЛНИ, НО В СЛУЧАЯ С ТАЗИ СТАТИЯ ЩЕ НАПРАВИМ СЪЩО ПЛАТЕНА КАМПАНИЯ – ТЕКСТЪТ И ЗАПИСЪТ ОТ ТОЗИ МАТЕРИАЛ ДА СТИГНЕ ДО 100 000 ЧОВЕКА! КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ – ЖЪНЕ БУРИ , ГОСПОДИН ТОДОРОВ!

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене