ВИДЕО: Дипломират се всички 131 зрелостници на ПМГ в Гоце Делчев, 49 са отличници

IMG_5149

Това бе съобщено днес на тържественото връчване на дипломите за завършено средно образование на абитуриентите от випуск 1013 – 2014 учебна година. Випускът е първи в над 100 годишната история на учебното заведение, които се явиха на тържествената церемония на дипломиране с тоги, по предложение и дизайн на учениците.

Да не се страхуват да бъдат великани и да имат смелостта да бъдат щастливи, пожела на зрелостниците, директорът на ПМГ-то, г-жа Елка Божикова

Специални благодарствени писма, директорката Божикова връчи на родителите на зрелостници, постигнали високи успехи в различни национални и международни конкурси и състезания с особени заслуги за издигане авторитета на учебното заведение в Гоце Делчев.

В истинско шоу, превърнаха учениците церемонията при връчване дипломите на зрелостниците. Всяка паралелка бе извиквана на сцената, като със закачки в стихотворна форма обрисуваха атмосферата и ярките личности в класа през последната учебна година. А всеки клас поднесе музикален поздрав към съвипускниците в изпълнение на признати таланти от всеки абитуриентски клас.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене