Свържете се с нас

ГЕРБ

ГЕРБ дарява 70 хил. щатски долара за прибирането в България на тленните останки на алпиниста Иван Томов

Публикувано

на

По предложение на председателя на ПП ГЕРБ Бойко Борисов Изпълнителната комисия на партията взе решение да дари 70 хил. щатски долара на семейството на загиналия в Хималаите алпинист Иван Томов. Средствата са необходими на семейството на алпиниста за прибирането на тленните му останки в България. Дарените средства са от партийната субсидия на ГЕРБ.

В телефонен разговор председателят на ГЕРБ Бойко Борисов поднесе своите съболезнования на семейството на Иван Томов.

коментара

ВИДЕО

ОЧАКВАЙТЕ!!! Д-р Атанас Камбитов на четири очи с Методи Байрактарски!!!

Публикувано

на

ОЧАКВАЙТЕ!!!

САМО В ТОП ПРЕСА!!!

25.10.2019 г.

Д-р Атанас Камбитов на четири очи с Методи Байрактарски!!!

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Министъра на младежта и спорта Красен Кралев от Сандански: Доволен съм от това, което видях тук и съм сигурен, че ще продължим доброто си сътрудничество с Кирил Котев и през следващия му кметски мандат, за да довършим започнатото.

Публикувано

на

Министъра на младежта и спорта Красен Кралев, Георги Динев – Народен представител от 44-то Народно събрание и кандидатът за кмет на Сандански Кирил Котев на обиколка из града!

Новоизградената многофункционална спортна зала в Сандански вече е завършена! Министерски съвет отпусна целево финансиране в размер на над 3,3 млн.лева за изграждането на спортния комплекс. Общината осигури допълнително 460 хил. лева. Благодарение на доброто сътрудничество между правителството и местното управление Сандански ще разполага с една от малкото зали в България, които предлагат възможност за практикуване на всички колективни спортове на закрито. Трибуните са с 500 седящи места за зрители, изградена по всички съвременни стандарти за енергийна ефективност и безопасност. В залата имах възможност да разговарям и с представители на спортната общественост от региона. Проведохме откровена дискусия за спорта.

По покана на Кирил Котев посетих изградените в последните четири години нови инфраструктурни обекти. Срещнах се с местни спортисти и на лекоатлетическата писта в парка “Свети Врач”, която отговаря на международните стандарти за провеждане на младежки състезания. В изграждането на пистата бяха инвестирани над 800 хил.лева. В момента тя се ползва за подготовка на атлети от цялата страна.

В непосредствена близост до пистата се намира футболният стадион и тренировъчното игрище. В ход е проект за подмяна на настилката на игрището. Инвестицията е на FIFA Forward, чрез БФС, за 420 хил.лева.

Доволен съм от това, което видях тук и съм сигурен, че ще продължим доброто си сътрудничество с Кирил Котев и през следващия му кметски мандат, за да довършим започнатото.

Красен Кралев

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ