Бащата на Бербо с цайси за 500 кинта

Бащата на Димитър Бербатов гъзарее с очила за над 500 лева. Иван е голям фен на тъмните цайси и рядко се разделя с тях в слънчевите дни. Таткото на футболната звезда се появи с новите си маркови очила на поклонението на легендата на ЦСКА Красимир Безински.

Двамата бяха приятели близо 40 години и в началото на 80-те години играят заедно в благоевградския „Пирин“. Дизайнерските очила на Иван Бербатов са на известна италианска модна къща за луксозни дрехи и аксесоари. Цената на новите модели е около 500 лева, докато по-старите могат да се намерят и за стотина по-малко. Бербатов-старши е любител на слънчевите очила и има десетки чифтове. Неговият син Димитър също често помага с избора на най-подходящите модели за татко си. Самият Бербо е истински еталон за добре облечен млад мъж и е истински маниак на тема мода.

Напоследък Иван Бербатов също е особено грижовен към външния си вид. Таткото на звездата винаги е спретнат с маркови дрехи и изглежда перфектно за годините си. След развода си с Маргарита бившият футболист се установи в София. Тук Иван е близо до Бербо и двете си внучки Деа и Елиа, които са най-голямата му радост. Бербатов-старши редовно вижда момиченцата и често ги разхожда заедно със сина си.

Негови близки разкриват, че той от доста време има друга жена до себе си. Тя стои далеч от прожекторите и не придружава Иван Бербатов в редките му публични изяви.

Ралица Василева

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене