„Събуди се слънчице“, новата книжка на Иван Мишев, представиха в Гоце Делчев /ВИДЕО/

Неврокопчанинът Иван Мишев е популярен поет, който от няколко години е посветил творческият си талант единствено и само на децата. Съвсем на скоро, Мишев бе приет за член на Съюза на българските писатели а негова творба е включена в читанките за изучаване в началните класове. От 2007 г., от както взе решение да пише само за деца, до сега, авторът е издал седем стихосбирки. Последната, която бе представена в края на миналата седмица пред почитателите му в Гоце Делчев е „Събуди се слънчице“. На въпроса на своите почитатели, защо пише само за деца, авторът отговори с риторичен въпрос: Деца, обичате ли да четете? На който въпрос децата дружно отговориха с „да“.

Художественото оформление на книжката също е на местен художник, Ивайло Костадинов а редактор – Кирил Назъров който представи последната творба на Иван Мишев

Събудеи се Слънчице“ съдържа 38 стихотворения посветени на пролетта. Ученици от началните класове рецитираха няколко стихотворения от новата книжка, а „Пролетна симфония“, „Искам да знам“ и „С дядо на море“ бяха едни от най-харесаните творби.
„Събуди се слънчице“ се издава с подкрепата на общината за което авторът искрено благодари на кмета Владимир Москов който присъстваше на представянето. Да уважи събитието, в залата на Домът на културата бе и депутатът в Народното събрание от БСП Гоце Делчев, Богдан Боцев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене