АТАКА праща ямболски ученици на олимпиада в Япония

Горд съм, че успях да извоювам нова болница в Ямбол, каза Сидеров в родния си град

Партия АТАКА помогна на ученици от Природо-математическата гимназия в Ямбол да заминат на олимпиада в Япония. Младите таланти ще представят страната ни на състезанието по математика от 15 до 19 юли в гр. Фукуока. Помощта за гимназистите беше връчена на директора на ямболското училище Евгений Иванов от лидера на партията Волен Сидеров и водача на евролистата д-р Георги Димов.

„Нашата държава понякога подценява важността на такива участия, но затова партия АТАКА дава рамо. Тези талантливи деца ще отидат със своите родители и ще участват в олимпиадата. Ямболската математическа школа беше страхотна, печелеха златни медали по света, прославяха България и сега ще помогнем това да продължи. Горд съм с учениците от моята родна гимназия и съм сигурен, че ще спечелят награди в Япония”, каза Сидеров в родния си град.

Директорът Евгений Иванов благодари сърдечно на Сидеров и сподели, че очаква повече хора да подкрепят финансово младите таланти на България.
Пред събралите се жители на града Сидеров изрази удовлетворение, че най-накрая е успял да се пребори за изграждане на новата болница. „Лобирах за това, благодаря на премиера, на финансовия министър, на министъра на здравеопазването, че откликнаха. Искам да ви кажа, че беше много сериозен натиск, не стана лесно, но накрая проектът е готов. Имам гордостта, като избран от Ямболския избирателен район, че след 35 и повече години болницата ще стане”, каза още Сидеров.

Водачът на евролистата д-р Георги Димов подчерта, че от партия АТАКА имат една цел – силна България, а силна България може да стане, като задържим младите хора тук. „Българите да живеят като европейци по доходи, а не само на думи”. В Ямбол той припомни, че не правят предизборни концерти с песни, танци и празни обещания, а подпомагат ученици и студенти от цяла България. „Да останат при своите семейства, да гледат децата си в родината”, заключи Димов и призова на 26 май да се гласува с номер 14 за защита на българския интерес в Европарламента.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене