Борисов предупреди, че се готви нов „Костинброд“

Очаква се в четвъртък или петък ГЕРБ „да бъде ударена“

Лидерът на партия ГЕРБ и премиер на България Бойко Борисов предупреди членовете на партията и техните симпатизанти, които изпълниха зала Арена „Армеец“ днес, че очаква в четвъртък или петък, непосредствено преди европейските избори, отново „да бъдат нападнати и ударени“ по някакъв начин – като например, втори Костинброд.

Борисов призова всеки един от партията да се доказва всеки ден, защото е убеден, че в ГЕРБ „имат енергията да си изкарат мандата“ и да спечелят местните избори.

„В заключение искам да предупредя, особено четвъртък-петък, ще се опитат да ни направят нов Костинброд, защото видяха, че духът се вдигна в ГРЕБ, това ги плаши. Мария Габриел буквално разгроми в дебата опонента си. Видяхме злоба и злъч срещу познания и ум“, категоричен е Борисов.

Според него от партията са си извлекли поуките от направените грешки.

Бойко Борисов призова структурите да се организират добре за изборите.

„Мобилизирайте се, помолете се на хората да ни извинят за слабостите. Много добри неща правите, но и при Брекзит колегата каза, това се приема за даденост. Затова всеки ден трябва да се доказваме пак!“, напомни първият човек в ГЕРБ.

Той обясни, че още вечерта на 26-ти май ще започнат преговорите между политическите семейства в Европейския парламент и ако ГЕРБ е победила, той ще има силата категорично да настоява за посочения кандидат за шеф на ЕК Манфред Вебер, защото в противен случай нещата ще стоят по друг начин.

„Четвъртък и петък ще ни правят „Костинброд“! Помните ли? Чудовищна история. В четвъртък или петък ще ни ударят, за да нямаме време да реагираме. Затова искам да сме максимално концентрирани“, напътства членовете и симпатизантите на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене