ГЕРБ-Перник организира турнир по табла

Близо 20 участници премериха сили в турнир по табла, организиран от ПП ГЕРБ–Перник за четвърта поредна година. Състезанието беше открито от областния координатор на политическата сила в Перник Вяра Церовска, народния представител д-р Александър Александров, кметът на „Изток“ Емил Костадинов и общинския съветник Любен Лазаров. Те бяха посрещнати от своите любезни домакини с традиционна българска питка и с пожелания за успех в изборите за членове на Европейския парламент на 26-ти май.

Своите завидни умения в играта демонстрираха народният представител д-р Александър Александров и кметът на „Изток“ Емил Костадинов, които също премериха сили един срещу друг в партия табла.

„Щастливи сме, че турнирът предизвика голям интерес сред любителите на таблата. Това е четвъртото издание на състезанието, което вече се превръща в традиция“, заяви кметът на „Изток“ инж. Емил Костадинов.

Участниците в турнира благодариха на ръководството на ГЕРБ за това,  че са направили възможно реализирането на турнира и ги поздравиха за добрата организация. Привържениците на играта демонстрираха добра концентрация и показаха майсторство и стратегия.

Победителите по традиция ще бъдат удостоени с медали, грамоти и парични награди.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене