Митът „Крибул“ рухна!

ЛЕЧИТЕЛИТЕ ОТ РОДОПСКОТО СЕЛО СЕ ЗАХВАНАХА СЪС ЗЕМЕДЕЛИЕ!

СБЪДНА СЕ МЕЧТАТА НА БАБА ХАВА, БАБА ЮЛИЯ ИЛИ „КРИБУЛСКАТА ВАНГА“ – НЯМА ТУРИСТИ, НЯМА ЗОР, СЕМЕЙСТВОТО И СЕ ЗАХВАНА ДА ГЛЕДА ЯГОДИ!

ДАТАТА Е 12.09.2013 г. КАРБОВСКИ НЕ Е ЧУЛ ЗА КРИБУЛ! ТОП ПРЕСА БЕШЕ ПЪРВАТА МЕДИЯ КОЯТО НАПРАВИ РЕПОРТАЖ ЗА БАБАТА КОЯТО ОТ МАГАРЕ СЕ ЯХНА НА СКЪП ДЖИП ПРАВЕЙКИ ПАРИ ОТ БОЛКАТА НА ХОРАТА! 

Това което толкова години ви говореше Топ Преса се сбъдна. Митът наречен „Крибул“ и индустрията за „лечение“ на болни свърши. Проверка на наши репортери в родопското село, прочуло се с лековитият камък в местността „Скрибина“, установи че напливът на туристи, желаещи да изпробват „тайнстевата сила“ на камъка е спаднал драстично и стига почти до нулата. Причината за това, която всичики местни визират е самозабравянето на семейството на шаманката Баба Юлия или Баба Хава, които превърнаха местността в бащиния и частна собственост. Случаят със лековитият камък, тръгна именно от сайта на информационна агенция www.toppresa.com, които направихме една стара легенда популярна в България и по света. Напливът който нашите поблукации създахова към Крибул, започна най – нагло да бъде осребряван и превърна семейството на баба Юлия в млади милионери, коментират местните. Наглостта на сина и Иван Земеделски, стигна до там да си купи „Хамър“ за петдесет бона на гърба на болката на хората. Недеволни „пациенти“, облекчени но само финансово, започнаха да пишат по социалните мрежи и до нас, че семейството на баба Юлия ,само ги щави с пари и не са видели лек от тях. Когато Топ Преса написа и това, бяхме обвинени в „рекет“ от журналистът Мартин Карбовски, нарачен в района „Мартин Крибулски“, който в две предавания се постара да направи луда реклама на бабата и нейната дейност, видимо стимулиран от очарователната и „харизма“. Тълпи с народ се източи след като Карбовски я рекламира в национален ефир, зцапочнаха да викат на баба Юлия – „Крибулската Ванга“, с извинение че петним името на петричката светица.Хава в много медийни интревюта, обяви че живее много натоварено, не може да търпи болката на хората идващи за лек при нея и пожела уж да я оставят на мира. На ден сина и извозваше в прекия и буквалния смисъл стотици хора, порвярвали на мита че баенето на бабата и камъка ще им донесат лек. Уви! Вече повече от две и половина години от истерията в Крибул е пусто. Хора на идват, семейството на баба Юлия се захвана  да гледа ягоди, щото Хаемъра гори много…

От благодарността на хората сина на Баба Юлия от Крибул подкара „Хамър“ за 50 000 лева!

Защо ги няма хората в Крибул? Разочаровани или излекувани? Вие как мислите уважаеми читатели? Нас определено ни е яд, щото няма кой да рекетираме, но извъш иронията и сарказма, искаме да припомним че само ние предупреждавахме че легендата се опорочава. Че някой най – нагло ака върху мистиката и окултното и това е сина на бабата Иван Земеделски, който подкара скъпи возила, който превърна интересната история в мания и древна мистичност в правене на много пари. Длъжни сме да отчетем че ви предупредихме, уважаемо семейство Земеделски, смеем се и се забавляваме когато от злоба че секнаха паричките ни наричате „Пор Преса“. Да, „Пор Преса сме“, щото воним. Воним защото рием в лайната ви които сами изсрахте въху свещения камък. Сега колкото и да ви е яд, втори Карбовски няма да се намери, няма да се намери… Защото вече няма кой да ви повярва?

БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ!

МЕДИЯТА НИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ВОДИ ВОЙНА С ПОДОБНИ ИНДИВИДИ С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! ВРЕМЕ Е ДА ИЗОБЛИЧИМ ШАРЛАТАНИТЕ, КОИТО ПРАВЯТ ПАРИ И ЖИВЕЯТ ОХОЛНО НА ГЪРБА НА ХОРСКАТА НАИВНОСТ ИЛИ БОЛКА!

ОЧАКВАЙТЕ СКОРО НОВИ РАЗКРИТИЯ ЗА ДРУГА ШАРЛАТАНКА, „ЯСНОВИДКА“ ТОЗИ ПЪТ В РАЙОНА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене