Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 17 май

Публикувано

на

ОВЕН

Петък е ден с много ангажименти за Овен и най-вероятно ще съумеете да се справите с всичко. Едно запознанство може да изиграе ролята на ползотворно партньорство в бизнеса. В службата някой ще ви направи услуга, възползвайте се. Все пак не бива по никакъв начин да насилвате възможностите, които ви се предлагат.

ТЕЛЕЦ

В делово отношение петък не е никак лек и не сте предпазени от ядове. Очакват ви големи неприятности. Трябва да запазите самообладание и да действате според обстановката. Не подхождайте емоционално към задачите си. Избягвайте да налагате мнението си.

БЛИЗНАЦИ

За Близнаци петък е спорен ден. Много добро развитие могат да намерят вашите лични дела днес, както и онези, отнасящи се до деловия живот. Но трябва да се приготвите за усилена дейност – в смисъл, че ще бъдете претоварени с работа. Не проявявайте недоволство на работното си място, може да се изтълкува неприятно.

РАК

Огромни са ангажиментите в петък за повечето от Рак, но радостното е, че делата ви се развиват изключително успешно. Добри възможности ще имате на работното си място и на някои от вас ще бъде предложено по-високо възнаграждение. За голяма част от знака се забелязват влиятелни протекции от страна на началници.

ЛЪВ

В петък за Лъв се очертават както лични проблеми, така и по отношение на деловия живот. Ще се справите с тези, които се отнасят до деловия ви живот. Ще получите приятни съобщения по интересуващи ви въпроси и в тази връзка е важно да приключите поет ангажимент. Не се поддавайте на провокации, възможни са загуби.

ДЕВА

Напрегнат е петък за Девите, мерете силите и възможностите си, преди да предприемете нещо. Само с добре обмислени действия и без избързване ще постигнете желаните резултати. Денят е успешен за пътуване или за реализация. Отнасяйте се с голямо внимание към въпроси, отнасящи се до договориране.

ВЕЗНИ

За Везните петък е добър и не сте далеч от положителни постижения. Такива са възможни в деловата област или по въпроси от лично естество. Не бива обаче да се ангажирате с финансови дела, тъй като те могат да се окажат губещи за вас. При някои е възможно по-остри отношения с партньорите. Обърнете се за съвет към приятел.

СКОРПИОН

Денят ще бъде тежък в делово отношение, но заедно с него си отива една натоварена седмица. Днес мнозина от вас са готови да се заемат с нови дела и не са изключени контакти и преговори по въпроси, свързани със съвместна работа. Полагайте по-голяма грижа за здравето си, тъй като възможността да се разболеете е налице.

СТРЕЛЕЦ

За мнозина петък се свързва с нови проекти и силна амбиция за осъществяването им, но не избързвайте. Възможни са някои недотам благоприятни стечения на обстоятелствата, отнасящи се до службата ви, като конфронтация с началници или ръководители. Внимавайте, не допускайте обстоятелствата да действат против вас.

КОЗИРОГ

Петък е добър за финансови дела, които ще се увенчаят с добра печалба. Известни противоречия са възможни с някои от приятелите ви и затова е добре да избягвате контактите им днес. Показателен факт е, че делата ви ще заемат положително развитие. Постарайте се да изгладите отношенията с брачния си партньор.

ВОДОЛЕЙ

Водолеи, днес работният ви ден ще бъде много тежък. Ще се сблъскате с много проблеми и по всяка вероятност те ще ви изтощят. Действайте по-умерено и не разчитайте много на чужда помощ. В други отношения петък е много добър от гледна точка на финанси. Бизнесмените могат днес да променят нещо в начина си на работа. Известни промени в дома ще подействат обнадеждаващо за вас.

РИБИ

Петък е свързан с вашата реализация и пълнота по много въпроси, които имат отношение предимно към деловата сфера и се отнасят до договорни ангажименти или професионална изява на деня. Навсякъде може да постигнете голям успех, но лошото е, че самите вие не се чувствате добре. Днес ще получите приятно съобщение. Мнозина от знака са пред промяна във финансово отношение. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 22 август

Публикувано

на

ОВЕН

Овни, днес действията ви са прекалено открити и често неудобни за много от околните. Това е позиция, която предизвиква трудности и създава напрежение на много нива. До известна степен имате право, но онова, което желаете, може да бъде получено и по друг начин, не чрез атака, а с търпеливо изчакване.

ТЕЛЕЦ

При Телците четвъртък е ден на трудно начало, което се свързва с намеренията ви за промени. Ще ги осъществите, но бавно. Положението ви не е много по-различно от това на Овните, но вие имате друг стил на действие. Най-важно е да не връщате мисълта си назад. Това ви прави нестабилни и често нерешителни.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е ден на надеждите за родените под Близнаци. Предстои ви обновление на вътрешно и външно ниво, но то ще настъпи постепенно и бавно след преодоляване на редица препятствия, което няма да стане много лесно. От приятели и съдружници можете да очаквате измами и мошеничество.

РАК

Вие наистина сте устремени към нова реализация и промени. По всичко личи, че намеренията ви сега ще успеят, но безпокойството отново ще ви притеснява въпреки твърдото ви решение за осъществяване на делата. Четвъртък бележи край на мъченията, но настойчиво поставя въпроса за психическа устойчивост и точни преценки.

ЛЪВ

Ще имате достъп до мястото, което възнамерявате да посетите, и възможност да реализирате намеренията си. Предварително се откажете от блъфиране и демонстрирайте твърдост. Много от вас са обезпокоени по финансов проблем и са готови на всичко само да успеят да решат въпроса в своя полза.

ДЕВА

Този ден носи отдавна желаното разрешение на вашите финансови проблеми, свързани с работата ви. Има обаче някои условия, които е задължително да спазите, за да постигнете гореказаното. Избягвайте и най-малкия риск. Не демонстрирайте дръзновение – това създава впечатление за нестабилност.

ВЕЗНИ

Вашите проблеми също намират положително разрешение в четвъртък, каквито и да са те. Не липсват препятствия, но ще ги преодолеете. За различните сфери в живота този срок е различен, както и степента на постижение. По делови въпроси в професията положителните резултати ще бъдат налице още днес.

СКОРПИОН

Четвъртък се очертава като успешен ден. Имате възможности за осъществяване на полезни контакти, които в много случаи могат да завършат с придобивки за вас. Успехи ще имате и в професията си днес, но много от вас подхождат емоционално за разрешаване на различни въпроси, което ще ви създаде проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Добър е вашият финансов шанс в четвъртък и сега можете да намерите оптимално разрешение на повече от въпросите, които очакват отговор. На първо място ще получите необходимата ви подкрепа от приятели. Денят се свързва с пътуване. Трудности можете да очаквате при реализиране на дейности, свързани с административни решения. Бъдете активни, но не обещавайте над възможното. Вслушайте се в съвети на колеги.

КОЗИРОГ

За родените под Козирог четвъртък е неочаквано успешен ден. Все пак голяма част от успеха ще се дължи на вашите контактни условия. Съществува известна опасност от дезориентация, предизвикана поради неправилни оценки, и това може да помрачи вашия успех. Преценявайте трезво действителните условия. Не поставяйте целите си над всичко, не бъдете прекалено самонадеяни.

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеите са възпрепятствани за решителни действия. Проблемът се свежда предимно до личностната ви нагласа днес, върху която немалко давление оказва домашната обстановка. Въпреки всичко повечето от вас ще бъдат както винаги достатъчен професионален капацитет, за да извършат полезни действия в службата си. Стремете се да получите изчерпателна информация.

РИБИ

Емоционалността надделява днес у вас и ще ви създаде делови трудности. Освен това изоставяни проблеми постоянно ще излизат на преден план и ще допринасят за раздвояването ви. При някои от вас е належащо пътуване и може би ще решите тъкмо днес да го направите. Добри възможности създават контактите с приятелите днес. Положително развитие намират финансовите дела и не сте лишени от дадености за реализация.

E79 News

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ

Публикувано

на

ОВЕН

Няма нищо по-лесно постижимо днес от успеха за родените под Овен. Въпреки това, ако наистина се стремите към реализация, трябва да се съобразите с условията и особеностите на средата, в която ще действате и която е позната за вас, но променлива.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете далеч от сплетни и спорове. Избягвайте конфликтите и вършете личната си работа. Мошениците и вас няма да отминат, ако им дадете възможност да проявят долната си природа. Имате добър късмет и той няма да ви изостави, но и вие се постарайте. Не се залавяйте с финансови проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес Слънцето напуска вашия знак и навлиза в следващия, а това означава, че ще се активизирате като социални индивиди в работата, финансите и контактите. Засилва се и мисловната ви мощ, която не трябва да използвате неконвенционално. Забравете хитроумните действия, подлостта, измамата, задкулисните домогвания.

РАК

Ако се захванете днес с финанси, те ще ви създадат много грижи, а усилията ви ще бъдат напразни. В професията и останалата делова дейност ще имате успех, ако слушате собствените си мисли. Върху вас е спуснат огромен късмет, осъществяването на който е извън съмнение.

ЛЪВ

Твърде успешен ден е сряда, а личната ви активност е гаранция за успехите. За съжаление някои от вас са слабо волеви днес и ще се провалят, ако не вземат делата си в ръце. Слабостите, които можете да допуснете са: неправилно организиран ден, измама от колега, коварна постъпка от страна на партньор или съдружник.

ДЕВА

Неизвестността ви довежда до отчаяние и парализира желанието за действия при много от вас, докато при други представители на знака действа тъкмо обратно и ги принуждава да прибързват, да обръщат гръб на личната си методика в работата, довежда до грешки и хаотично движение.

ВЕЗНИ

В сряда вашият успех може да достигне небивала висота и едва ли ще се наложи на някои от Везни да си служат с нечестни начини за осъществяване на намеренията. Ако тръгнете по този път, действието ще бъде повторено срещу вас от противоположната страна. Става въпрос за дълго отлагани финансови операции.

СКОРПИОН

Негативното влияние не отминава и вас, днес то е особено вредно за Скорпионите. От необмислените ви и прибързани действия ще се възползват противниците ви и ще ви нанесат финансови вреди. Сряда създава превъзходни възможности за печалби от всякакъв вид. Те са най-изразителни в службата.

СТРЕЛЕЦ

Не си позволявайте дори и дребна лъжа днес в деловия живот, защото тя ще бъде разкрита. Внимавайте! Сряда може да ви донесе големи неприятности. Професионалният ден е добър, на пътя ви не съществуват непреодолими трудности и ще постигнете успех. Вие също не сте застраховани от неправомерни действия и измама.

КОЗИРОГ

Днес ще успеете да промените тягостната обстановка в службата си и да постигнете лично спокойствие. Имате две финансови възможности – искате увеличение на заплащането си или провеждате финансова операция с приятел. И в двата случая е налице измама. Трябва упорито да държите на искането си и ще го получите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите днес са в двойствено поведение, склонни да излъжат и заблудят околните. Към професионалните ви дадености и перфектност се стреми едно лице. Каквото и да ви обещае, не се съгласявайте, защото ще ви измами. Най-лесно ще се измъкнете чрез дипломатичност. Днес не бива да се доверявате и на приятелите си.

РИБИ

Сряда е прекрасен ден за вас и освен че делата ви ще вървят превъзходно, мнозина ще си “отворят” очите и ще видят истинските лица на заобикалящите ги. За вас започва плодотворен период в деловия живот, в контактите и личните отношения. Всичко зависи от нагласата ви. Много важна може да се окаже една среща в приятели.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ