Свържете се с нас

Новини

Над 80 електронни услуги предлага Банско

Публикувано

на

Всяка година интересът към електронните услуги, предлагани от община Банско, нараства. Затова общинската администрация ги усъвършенства и доразвива. От миналата седмица потребителите на електронни административни услуги могат да подават своите заявления и с ПИК на НАП. По този начин се облекчават гражданите и бизнеса, като им се предоставя още една възможност за заявяване на електронни услуги. От няколко дни част от онлайн услугите, предлагани от община Банско, са достъпни и чрез сайта на Държавна агенция „Електронно управление”.

Предлаганите електронни административни услуги вече са над 80. Предлага се гъвкаво решение при заявяване – с квалифициран електронен подпис, чрез ПИК на НАП, без електронен подпис, само чрез потребителско име и парола (за „верифицирани“ потребители). Има и различни канали за получаване на административната услуга – чрез „Български пощи”, в електронен формат на електронната поща, на място в общината и чрез лицензиран куриер.

Заплащането на електронната услуга може да се извърши по банков път, чрез платежно нареждане, чрез мрежата на ЕasyPay, чрез виртуален ПОС терминал, с дебитна или кредитна карта. Електронни услуги се заявяват 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

коментара

Бизнес

Автокъща в Гоце Делчев търси работник

Публикувано

на

Авто къща в Гоце Делчев, търси сериозен работник. Сигурност,добри условия, коректност. За повече информация: +359 87 9897178

коментара

Продължете с четенето

Крими

МВР с официална информация за спецакцията в Сандански

Публикувано

на

На 17.07.2019 г. на територията, обслужвана от РУ – Сандански, съвместно със служители  на РУ – Сандански, ОДМВР – Благоевград и Дирекция „Жандармерия“ се проведе специализирана полицейски операция по линии на противодействие на конвенционалната престъпност, незаконната миграция и незаконното разпространение на стоки, носещи запазени търговски марки.

В хода на специализираната операция бяха проверени 369 лица, 285 МПС, като полицейските служители са констатирали 52 нарушения. Съставени са 25 бр. АУАН по ЗДвП и ЗБЛД и 27 бр. фиша по ЗДвП. С полицейски заповеди за задържане до 24 часа в РУ – Сандански са задържани 9 лица. По време на операцията са извършени и 17 бр. проверки по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, като за установените четири нарушения са образувани едно бързо производство и три броя заявителски материали.

Служители на ОДМВР – Благоевград и РУ – Сандански извършиха съвместни проверки в 10 търговски обекта на територията на гр. Сандански, в които се предлагат стоки, носещи запазени търговски марки. Нарушения са установени в два търговски обекта. Иззети са с протоколи за доброволно предаване мъжки дрехи от различни търговски марки. Образувани са 2 броя заявителски материали за извършени престъпления по чл. 172 Б от НК.

 

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ