Благотворително любителско състезание организират край Гоце Делчев

За втора поредна година, Ендуро Клуб в с. Корница организира за състезатели и любители на ендурото на любителско каране/надпревара в Пирин планина. То ще се проведе на 19 май 2019г. (неделя) в околностите на село Корница, Община Гоце Делчев.

“След добрите отзиви от организацията и терена от миналата година, смятаме да задържим и вдигнем нивото, така че очаквайте нов, натоварващ, разнообразен и екстремен 70-80 км трак, в който може да проверите колко корави сте! Денят ще завърши с хилклайм, който ще се постараем отново да донесе приятни емоции на състезатели и публика” – обещават организаторите.

Такса участие няма да има. Тази година състезанието ще е с благотворителен характер, като всички събрани средства ще дарим на съпругата и дъщеричката на младия мотоциклетист Айдън, член на клуба, който нещастно загина миналото лято, ударен от мълния докато групата карала в планината.

Иначе, сценарият е ясен:
– 10.30 старт навигация да двата класа PRO и EXPERT;
– 16.30 старт хилклайминг

От клуба ще пуснат линк за записване в социалните мрежи, като уточняват, че ще се стартира по реда на записване и временно класиране в БГ-Х.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене