Хороскоп за 15 май

ОВЕН

Промените, които носи сряда, са свързани с пари. Днес не е добре да рискувате във финансовата сфера, нито пък да пътувате по делови причини. В делово отношение денят се свързва с трудности, ще имате нужда от подкрепа или съвет. Бъдете внимателни към онези, които подозирате за врагове.

ТЕЛЕЦ

Печеливш ден е сряда за Телците, но твърде възможно е предварителна уговорка за някакъв вид печеливша дейност да пропадне, което мнозина ще сметнат за своя загуба. Денят ще сблъска някои от вас с разговори относно договорености в службата или на друго място. Днес не бива да рискувате с големи суми.

БЛИЗНАЦИ

Проблемите, които поднася денят на Близнаците, надвишават възможностите ви. Все пак няма да ви липсва късмет и може да се опрете на чужда помощ от приятели или колеги. В службата на някои от вас сега започват промени, но това няма да ви навреди. Не споделяйте проблемите си. Денят е добър за изяви.

РАК

Неприятен ден е сряда за повечето от Раците. Не е изключено някои от вас да са болни. Иначе денят ще внесе нещо ново във всекидневието ви, като в по-голяма степен засяга интимния живот. Има тенденция за нова любовна авантюра. В сферата на бизнеса ще обедините усилията си със свои приятели.

ЛЪВ

Вие продължавате да поддържате баланса както в своите лични отношения, така и във връзка с обществената ви изява. Вероятно действате по дипломатичен път за постигане на разбирателство между групировки с противоречия. Известни проблеми ще срещнете в службата си. Това може да забави делата ви.

ДЕВА

Блестящ ден за служебна или делова реализация. Днес мнозина от Дева трябва да обърнат внимание на контактите си. Имате възможности да реализирате точно онези свои намерения, за които дори не сте се надявали, че са възможни. Очертават се срещи и контакти, наложително е да проявите решителност.

ВЕЗНИ

Сряда е много добър ден за Везните и предоставя големи възможности в служебната или бизнес сферата. Някои ще имат труден служебен ден, поради известни противоречия, най-вероятно с началниците. Имайте повече търпение. Направете обективна преценка на поведението си и се старайте да не допускате грешки.

СКОРПИОН

Скорпионите имат една спорна сряда. Особено добър ден за вашите финансови ангажименти. При мнозина е начало на някакъв вид професионална промяна или може би в самото място, където работите. Това е доста добре за вас, защото ви предоставя възможности за разширяване на дейността ви.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците може би ще обърнат гръб на възможността за делови изяви. За сметка на това ще предпочетат лични и любовни контакти, които сега са най-желани от вас, но трябва да внимавате с любовния си партньор. Контактите ви днес са важни и имате шанс да осъществите желана промяна. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

КОЗИРОГ

Вашият успешен ден има отношение към личните ви дела и контактите. За някои не са изключени добри постижения в службата. Други от Козирог ще се сблъскат с трудности и проблемите ще останат неразрешени днес. Можете да постигнете успехи в сферата на финансите, но само по дела, които ще започнете днес. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

ВОДОЛЕЙ

Емоционални сте днес и изглежда ще отдадете превес на чувствата си. Но бъдете въздържани. Възможно е да възникне спешно някакво действие, което вероятно ще ви отклони от деловите ангажименти. Добре е да действате съвместно с ваши приятели и да завършите ангажиментите си, което ви гарантира успех. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

РИБИ

Сряда е променлива за повечето от Риби и вероятно ще бъдете недоволни от липсата на стабилност по делови въпроси, с които сте се заели. Ще възникнат проблеми в сферата на финансите, които не сте в състояние да отстраните. Обърнете внимание на равнопоставеността в контактите. Не прибързвайте. Разчитайте на собствените си възможности.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене