Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 15 май

Публикувано

на

ОВЕН

Промените, които носи сряда, са свързани с пари. Днес не е добре да рискувате във финансовата сфера, нито пък да пътувате по делови причини. В делово отношение денят се свързва с трудности, ще имате нужда от подкрепа или съвет. Бъдете внимателни към онези, които подозирате за врагове.

ТЕЛЕЦ

Печеливш ден е сряда за Телците, но твърде възможно е предварителна уговорка за някакъв вид печеливша дейност да пропадне, което мнозина ще сметнат за своя загуба. Денят ще сблъска някои от вас с разговори относно договорености в службата или на друго място. Днес не бива да рискувате с големи суми.

БЛИЗНАЦИ

Проблемите, които поднася денят на Близнаците, надвишават възможностите ви. Все пак няма да ви липсва късмет и може да се опрете на чужда помощ от приятели или колеги. В службата на някои от вас сега започват промени, но това няма да ви навреди. Не споделяйте проблемите си. Денят е добър за изяви.

РАК

Неприятен ден е сряда за повечето от Раците. Не е изключено някои от вас да са болни. Иначе денят ще внесе нещо ново във всекидневието ви, като в по-голяма степен засяга интимния живот. Има тенденция за нова любовна авантюра. В сферата на бизнеса ще обедините усилията си със свои приятели.

ЛЪВ

Вие продължавате да поддържате баланса както в своите лични отношения, така и във връзка с обществената ви изява. Вероятно действате по дипломатичен път за постигане на разбирателство между групировки с противоречия. Известни проблеми ще срещнете в службата си. Това може да забави делата ви.

ДЕВА

Блестящ ден за служебна или делова реализация. Днес мнозина от Дева трябва да обърнат внимание на контактите си. Имате възможности да реализирате точно онези свои намерения, за които дори не сте се надявали, че са възможни. Очертават се срещи и контакти, наложително е да проявите решителност.

ВЕЗНИ

Сряда е много добър ден за Везните и предоставя големи възможности в служебната или бизнес сферата. Някои ще имат труден служебен ден, поради известни противоречия, най-вероятно с началниците. Имайте повече търпение. Направете обективна преценка на поведението си и се старайте да не допускате грешки.

СКОРПИОН

Скорпионите имат една спорна сряда. Особено добър ден за вашите финансови ангажименти. При мнозина е начало на някакъв вид професионална промяна или може би в самото място, където работите. Това е доста добре за вас, защото ви предоставя възможности за разширяване на дейността ви.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците може би ще обърнат гръб на възможността за делови изяви. За сметка на това ще предпочетат лични и любовни контакти, които сега са най-желани от вас, но трябва да внимавате с любовния си партньор. Контактите ви днес са важни и имате шанс да осъществите желана промяна. Много от вас днес ще бъдат отегчени от приятели и ще последват конфронтации.

КОЗИРОГ

Вашият успешен ден има отношение към личните ви дела и контактите. За някои не са изключени добри постижения в службата. Други от Козирог ще се сблъскат с трудности и проблемите ще останат неразрешени днес. Можете да постигнете успехи в сферата на финансите, но само по дела, които ще започнете днес. Добри възможности имат пътуващите за успешен и емоционален ден.

ВОДОЛЕЙ

Емоционални сте днес и изглежда ще отдадете превес на чувствата си. Но бъдете въздържани. Възможно е да възникне спешно някакво действие, което вероятно ще ви отклони от деловите ангажименти. Добре е да действате съвместно с ваши приятели и да завършите ангажиментите си, което ви гарантира успех. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

РИБИ

Сряда е променлива за повечето от Риби и вероятно ще бъдете недоволни от липсата на стабилност по делови въпроси, с които сте се заели. Ще възникнат проблеми в сферата на финансите, които не сте в състояние да отстраните. Обърнете внимание на равнопоставеността в контактите. Не прибързвайте. Разчитайте на собствените си възможности.

коментара

Реклама
loading...
Кликнете, за да коментирате

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Хороскоп

Хороскоп за 20 май

Публикувано

на

ОВЕН
Съгласуваните действия с някого са много полезни за Овните в понеделник. Въобще предприемчивостта ви изисква съюз и това е особено валидно за дела във финансовата сфера. Имате затруднен служебен ден поради много неизяснени професионални проблеми. Денят е труден и за някои бизнесмени.

ТЕЛЕЦ
Хубаво е в понеделник Телците да са по-находчиви и предриемчиви. Трудностите може да преодолеете и вие с подкрепа от нечия страна. Съюзените действия за вас са препоръчителни и резултатни съответно. Понеделник би могъл да ви насочи към контакти, които в повечето случаи са полезни за вас и успехът ви е гарантиран.

БЛИЗНАЦИ
Представителите на Близнаци успешно ще започнат новата седмица, ако са настойчиви в намеренията си и смело се захванат с делата си. По този начин, без дори да подозирате, ще изходатайствате благоприятното си развитие. А то не изключва подобренията в материален смисъл. Ползотворен ден за работа в съдружие.

РАК
Някои от Раците имат особени заслуги за финансовото стабилизиране и в понеделник позициите ви в семейството са важни и значими. Това обаче едва ли действа ласкателно за самочувствието ви, тъй като имате лични проблеми и дори са налице някои обиди и огорчения. В служебен аспект имате перспективи за изява.

ЛЪВ
Лъвовете имат пред себе си добър ден, изпълнен с много оптимизъм. Някои от вас са си извоювали служебно място в чужбина и вероятно днес ще заминават. Други имат затруднения от паричен характер, но те ще отпаднат скоро. В службата работата ви в тандем с една жена ще даде неочаквано добри резултати.

ДЕВА
Повечето от Дева ще имат труден понеделник. Любовната връзка или партнирането с някого би могло да облекчи деня ви. Освен това, ако споделите служебните си проблеми с някого от приятелското общество, може приятно да се изненадате с адекватна и навременна подкрепа. Налице са днес възможности за справяне с финанси.

ВЕЗНИ
Въпросите, по които сте претърпели частичен неуспех, сте твърдо решени днес да разрешите. И ще ви се отдаде, стига да не са с финансов характер. Забележително е излъчването ви в понеделник и като че ли всички са готови да ви помогнат и облагодетелстват по някакъв начин. Може да се радвате на успешен служебен ден.

СКОРПИОН
В понеделник повечето от Скорпион изживяват любовна мъка, вероятно поради прекъсване на връзката. Това обстоятелство е толкова обсебващо ви, че не само влияе на настроението, но и може да предизвика здравословно неразположение у някои. Чувствате сe ограбени и сте склонни да проявите агресия към близки.

СТРЕЛЕЦ
С твърдата вяра и личните способности и възможностите за самостоятелно справяне мнозина Стрелци се отправят на път за чужбина в понеделник. Други от знака ще се борят да затвърдят лидерските си позиции. Вероятно не сте сами, защото се забелязва неотлъчната подкрепа на близък човек до вас. Имате стимули, а и развитието ви там се очертава благоприятно.

КОЗИРОГ
Забележителна предприемчивост проявяват дамите Козирози. Понеделник е успешен ден и въпреки някои неудовлетворителни аспекти от финансово естество, ще се радвате на постиженията си. Важен факт за развитието ви през деня е дейността в съюз с някого. Бизнесмените да бъдат предпазливи със съдружниците си, да следят действията им. Няма повод за притеснение, но имайте едно наум.

ВОДОЛЕЙ
Вие по някакъв повод сте с чувство за ущърб, но съвместната дейност ще помогне за разрешаването на проблеми. В това отношение веднага се забелязва значимостта на обединените усилия по финансови въпроси. Имате ефект и в положителното му съдържание и ще се убедите още днес. Внимавайте обаче на работното място. Възможно е да влезете в незначителен конфликт с колега, който е злопаметен.

РИБИ
Повечето от Риби са влюбени. Настроението ви обаче може да се влоши, ако станете повод за разтрогване на връзката. Недейте да разваляте това, което сте съградили. Имате тенденции за самоналагане в отношенията и твърде безкомпромисно поведение. Уважавайте изискванията, изслужвайте хората около себе си и на другата страна и не предизвиквайте конфликти. Понеделник ви носи успех.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 май

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

ТЕЛЕЦ

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

БЛИЗНАЦИ

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

РАК

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

ЛЪВ

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

ДЕВА

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

ВЕЗНИ

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

СКОРПИОН

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

ВОДОЛЕЙ

Не може да се
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

РИБИ

Някъде вътре във Вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ