НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев  изпрати свои посланици на Webit Festival в София

НПГ „Димитър Талев „ в Гоце Делчев  изпрати свои посланици на Webit Festival в София.  На  световния фестивал те ще представляват както елитното си училище така и  Гоцеделчевският  регион .

И тази година България ще бъде домакин на събитието Webit Festival с над 15 тематични конференции и изложение, на което над 10 000 посетители от над 110 държави правят бизнес и сверяват часовниците си с последните технологии и бъдещето на индустриите.

Лекторите на събитието са основатели на едни от най-големите и успешни компании в света. Откриватели, изследователи, предприемачи, инвеститори, роботи, летящи хора, киборги и много знаменитости като Марк Кюбан (с 4.5 млрд. лично богатство). Всички те ще кацнат в София за Webit на 14 и 15 май тази година.

И тази година на 14 и 15 май бъдещето на киберсигурността, образованието, градовете, медиите, маркетинга и рекламата, медицината, отбраната, парите и финансовите технологии, климатичните промени и човечеството във века на изкуствения интелект ще бъдат дискутирани от едни от най-големите умове на света в рамките на 15 събития под покрива на Webit в и пред НДК.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене