Свържете се с нас

Новини

ВИДЕО: Поощриха активните при доброволното пролетното почистване на Гоце Делчев

Публикувано

на

На проявилите забележителна активност при кампанията  за пролетното почистване на Гоце Делчев, вчера в късния следобед, общинската управа раздаде парични поощрения. По традиция, за да се определят заслужилите това внимание, специална общинска комисия инспектира улици и квартали в града за да установи кой и къде най-съвестно се е включил в кампанията за великденското почистване на Гоце Делчев. Отличени бяха много граждани и фирми.

Комисията единодушно реши, че всички училища и детски заведения в града заслужават награда. „Знаете, това е нещо благородно, нещо което трябва да го правим без да се организират специални мероприятия. Надявам се, че всеки трябва да осъзнае тази необходимост, че чистотата и опазването на околната среда е важно за всички нас“, каза зам. кмета на община Гоце Делчев, Саит Иброш който връчи наградите на отличените. След пролетното почистване на улици, зелени площи и подобряване на междублоковите пространства, целият град придоби впечатляващо приятен вид. Да се поддържа и опазва добрия вид и чистотата на паркове и зелени площи през цялата година, призова на края зам. кмета Иброш.

 

коментара

Крими

Изправят пред съда 63-годишен водач, потрошил мотоциклетист в Ляски

Публикувано

на

В качеството на обвиняем по досъдебно производство е привлечен И.М. (63 г.) от гр. Гоце Делчев, за това, че на 06.09.2018 г. в с. Ново Лески, управлявайки лек автомобил „Форд Ескорт“, не е пропуснал движещ се по път с предимство мотоциклет „БМВ Р 1 200 ГС Адвенчър“, като по непредпазливост е причинил средна телесна повреда на мотоциклетиста и значителни имуществени вреди на мотоциклета, възлизащи на около 34 020 лв.

коментара

Продължете с четенето

Новини

Гривни за електронно наблюдение вече ще следят и лицата под домашен арест в Благоевградска област

Публикувано

на

Системата за електронно наблюдение  на правонарушителите вече е налична и на територията на областта. Тя е въведена в експлоатация със заповед на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“ към Министерство на правосъдието,  а териториалните служби имат готовност да я прилагат.

Така наречените  „гривни за електронно наблюдение“   са с GPS система и се поставят на крака на лица с мярка за неотклонение „домашен арест“.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ