Цветанов в Благоевград: На 26 май не е възможен друг резултат освен победа за ГЕРБ и СДС

Изборите на 26 май са изключително важни, защото в Европейския парламент трябва да изпратим хора, които ще гарантират успешно бъдеще за България. Това каза в Благоевград председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на представянето на кандидатите на ГЕРБ и СДС за европейските избори.

„Благодаря за това, че днес тук присъстват 6 от 17-те ни кандидати за евродепутати. Останалите са из цялата страна, за да се срещат и разговарят с хората. Тук са и 6 кметове на общини в Благоевградска област, които са изключително обичани от своите съграждани заради успехите си като градоначалници“, коментира Цветанов. Той изрази убедеността си, че на 26 май ГЕРБ и СДС ще бъдат първи в Благоевград, защото това е и 1 МИР. „ На изборите не е възможен друг резултат освен победа за ГЕРБ и СДС. Всяка община се нуждае от подкрепата на правителството, а нашите евродепутати работят за това да засилят връзката между Европа, изпълнителната, законодателната и местната власт в България, за да може максимално да се възползваме от европейската солидарност“, допълни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ отбеляза, че държавата помага на всяка една община и затова резултатите се виждат във всеки град и село. „Нека не бъдем като нашите опоненти. Нека кажем на хората, че на 26 май ще гласуват за бъдещето на България. На изборите трябва да се представим отлично и да изпратим в Европейския парламент евродепутати, които ще защитават нашите национални интереси“, отбеляза Цветанов. Той заяви, че листата на ГЕРБ и СДС за европейските избори е оглавена от прекрасен капитан, какъвто е Мария Габриел. Цветанов изрази увереността си, че и Андрей Новаков, Ева Майдел, Асим Адемов, Александър Йорданов  и Илия Лазаров се достойни хора, които могат да бъдат лицето на България в Европа. „Искам да благодаря специално на председателя на СДС Румен Христов, който заедно с премиера Борисов се договориха да се явим заедно на тези избори, защото само когато сме единни можем да бъде по-силни“, коментира Цветанов.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене