Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 13 май

Публикувано

на

ОВЕН
Понеделник се характеризира с някои трудности за Овните, които лесно можете да преодолеете, ако избегнете споровете и полемиките с хора от службата ви. Това са ваши неприятели, които ще се опитат да ви уязвят. Положителните събития касаят неочаквано съобщение, което повечето от вас ще получат в дома.

ТЕЛЕЦ
Повечето от Телците имат шанса да се реализират по нов начин в бизнеса. Става въпрос за сдружение, което обикновено касае търговска дейност или съвместна работа. Професионалният ден изисква повече съсредоточаване на работното място. Някои от вас ще научат неприятни новини, не им обръщайте внимание.

БЛИЗНАЦИ
Понеделник не е добър ден за Близнаците. Ще разисквате в службата определени въпроси, което може да се яви причина за силна нервна възбуда от ваша страна. Добро развитие ще имат контактите ви, които много често засягат възможността за взаимни действия в бизнеса. Мнозина от вас ще получат неочаквано известие.

РАК
Раците ще се зарадват на хубаво известие за работата им или по делови въпрос, който означава допълнителна дейност за тях. Днес ще се сблъскате и с неприятности, които се отнасят до държавни администрации. Имате неразрешени проблеми, може би парични дългове. Предстои ви професионална промяна.

ЛЪВ
Личните ви възможности са на висота и днес всички от Лъв са в състояние да се справят със съответните задачи. Но самочувствието ви крие друга опасност за евентуално отлагане на поети дела и ангажименти. За други понеделник създава трудности в сферата на финансите.

ДЕВА
Девите днес ще имат успехи в деловия си живот, но те са крайно зависими от контактите ви. Насочете се изцяло към действия в областта на заниманията ви и избягвайте разговори по делови въпроси. Ще последва неприятна развръзка за вас. Бизнесмените ще се зарадват от позитивното отношение на влиятелни хора. Характерно за повечето от Дева е доброто развитие на контактите.

ВЕЗНИ
Везните са благоразположени към околните в понеделник и в повечето случаи ще им съдействат в изпълнението на някакви задачи. Ако обаче разчитате, че това ще направи въпросните хора по-благосклонни към вас, грешите. На работното място денят може да протече трудно за някои от вас, поради възникналите спорове.

СКОРПИОН
За да протече денят ви нормално, е необходимо да избягвате словесните сблъсъци. Освен че те могат да ви навредят в делово отношение, не е изключено да събудят негативните качества у вас и някои от Скорпионите да се посветят на отмъщението. Това е ненужно хабене на нерви и отклонение от преките ви задължения. Ще съумеете да запазите позициите си в службата.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците не преценяват добре обстановката, в която се намират, и често се заблуждават относно възможностите си. Професионалният ден ще бъде труден и изпълнен с ограничения. Успехите, които ще последват при други, са гарантирани благодарение на активността ви. Бизнесмените ще получат покана за обединение на усилията с партньори. Съберете повече информация за предстоящата дейност. Ще бъдете крайно ограничени за делова реализация.

КОЗИРОГ
Агресията надделява у много от представителите на Козирог, което днес ще им донесе повече неприятности, отколкото полза. Може би е добре да послушате съвета, който ще отправи към вас близък приятел. Иначе добрите възможности не липсват и те могат да бъдат практически оползотворени, ако действате умерено. Някои от вас са преуморени и се нуждаят от почивка. Планирайте отпуска си.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите ще успеят да се справят със задачите си за деня, ако пестят времето си и стриктно действат по определената работа. Понеделник е забележителен с добрите известия и предложения, които ще бъдат отправени към вас. В повечето случаи те са делови и ще стабилизират позициите ви, а в много отношения и професионалния респект. Няма да закъснеят и материалните придобивки, осезателно ще усетите промяната. Не обръщайте внимание на злословието и то ще спре.

РИБИ
При Рибите понеделник отбелязва нови отношения на работното място, както и зората на нови възможности. Не са малко случаите, при които става въпрос за служебно повишаване или за гласуване на по-голямо доверие. Този акт касае и финансова стабилизация и засилване на личните ви възможности. Обаче не се отпускайте, не бъдете наивни в преценките си, а спазвайте установените правила.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 20 август

Публикувано

на

ОВЕН

Във вторник ще доказвате настойчиво правото си в службата и вероятно няма да мине гладко денят. Не влизайте в нескончаеми спорове, не се конфронтирайте, възможно е съвсем незаслужено да понесете наказание и обидни епитети.

ТЕЛЕЦ

Мнозина са обезпокоени по причина разделяне с някакво притежание – вероятно недвижим имот. Другата страна на въпроса опира до бракоразводно дело, след което също ще се лишите от доскорошно притежание. Вторник по принцип е ден за спорове при вас и те ще се пренесат от личния в служебния ви живот или обратно.

БЛИЗНАЦИ

Справедливостта не се диктува и налага на другите. Тя е неприкосновена и видна за всички. Днес мнозина от Близнаци ще се опитат да направят именно това, без да се притесняват, че тяхната справедливост може да не е съвсем справедливост. Така само ще си създадете домашни и служебни неприятности.

РАК

Във вторник вашите успехи се ограничават само в сферата на служебните задължения. Някои от вас обаче имат по-добро мнение за шанса си и ще се ангажират с финансови дела, от които единствено ще загубят. Точно днес нямате необходимост от подобен род експерименти. Ще бъдат нарушени контактите ви.

ЛЪВ

Деловите ви ангажименти във вторник са нож с две остриета. В единия случай действията ви, колкото и усърдни да са те, трябва да бъдат подкрепени с голяма бдителност, тъй като е възможно да бъдете изиграни с пари или документи. В другия те имат отношение към служебната ви обвързаност, където обстановката е неизяснена.

ДЕВА

Вторник е изпълнен с препятствия за мнозина от вас, но при повече упоритост ще се справите. Много ярко се открояват властимащите между вас и оставят след себе си впечатление на деспоти. Не се хвърляйте за придобивки днес. Можете да спечелите, но от тази печалба скоро ще платите много повече от спечеленото.

ВЕЗНИ

Известна невъзможност за емоционалното задоволяване ще бъде причина за неудовлетвореност при Везните във вторник. Но това няма да продължи дълго, защото вие чудесно знаете от какво се нуждаете и как да си го набавите, така че разминаване едва ли ще има. Денят е ползотворен за делова дейност и пътуване.

СКОРПИОН

Добър шанс имате днес за финансови реализации и внезапно нарастващ късмет. Във връзка с намеренията ви за деня трябва да действате без забавяне, защото имате възможности за пълно разрешаване на захванатия проблем. Професионалният ден с нищо не привлича вниманието и ще премине по обикновен начин.

СТРЕЛЕЦ

Много съобразителни са днес Стрелците и са с подчертана вяра в собствените си сили. Имате пълно основание, а и добри възможности за реализация и материални облаги. Единствено финансовата сфера е извън възможностите ви днес, но това не възпира провеждането на полезни, а и печеливши контакти. Малко неразположени започвате деня, което е временно и скоро след започване на активния ден ще ви остави.

КОЗИРОГ

За повечето от Козирог вторник предлага добри възможности за парични печалби. Днес почти нищо не спъва работите ви и можете да се надявате на безпрепятствен ден. Единствената негативна страна са съдружниците ви.

ВОДОЛЕЙ

Много от Водолей днес ще бъдат възнаградени за своята доброжелателност и отзивчивост. Ще получите делово предложение, обмислете го добре. Вторник е положителен ден и успешно ще се справите с всичко, макар че мнозина се съмняват във възможностите си сега. А през деня те са много, включително и такива за придобивки.

РИБИ

Един успешен ден, изпълнен с контакти и положителни действия. Много от вас ще осъществят намеренията си относно наемане на работа или успешно ще завършат започната дейност. Не отстъпвайте от принципите си. Всъщност сега вие можете да се ангажирате с повече от една дейност и ще успеете във всичко.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

Хороскоп за 19 август

Публикувано

на

ОВЕН

Трудно и напрегнато започва тази седмица за вас, с много съперничество и неяснота в службата. Професионалният ден ще бъде успешен за вас, но и нервен. Една жена ще се опита да ви вреди чрез клеветничество. Временно е възможно да успее да ви причини огорчения.

ТЕЛЕЦ

Ако имате достатъчно смелост да се опълчите срещу онези, които се стремят да действат срещу вас, ще успеете да ги победите. Не бива да се водите от емоционалните си подбуди, а да следвате логиката на събитията. Денят ще ви донесе личен и професионален успех, а при някои от вас те ще бъдат продължителни.

БЛИЗНАЦИ

В понеделник сте доста нервни и свързвате лошите си предчувствия с работата, където очаквате непредсказуемите реакции на ваш колега, търсещ постоянно начин да ви засегне и смути. Подобно развитие наистина ще има, но най-малко то трябва да ви притеснява. Настъпва началото на положителен период.

РАК

Онези от вас, които вече са взели решение за бъдещите си професионални и лични действия, могат да бъдат напълно спокойни. Делата ви ще се развият успешно. Днес някои от вас ще имат големи неудобства на работното място. Притеснението ще дойде от страна на шефа ви, но не бива да влизате в спор с него.

ЛЪВ

Голяма радост носи понеделник и осъщестяване на желанията при много от вас. Това положително развитие може да е плод на нов договор за работа или успешен контакт, чрез които ще се реализирате. Постарайте се днес да бъдете напълно спокойни на работното си място. Ще възникнат обстоятелства, които ще ви доведат до гняв.

ДЕВА

Понеделник много зависи от това как се развиват делата ви и активни ли сте в действията си за реализиране на намисленото. Ако действително не се спирате пред трудности и сте упорити, успехите са на ваша страна. Ако обаче се държите безотговорно към собствената си съдба, денят ще премине в неяснота и раздразнение.

ВЕЗНИ

Много мощно действат върху вас днес някои планетни позиции, изразът на които може да се разглежда по два начина – в позитивен и негативен смисъл. Сами разбирате, че резултатът от това въздействие е двузначен. Едни от вас ще действат по позиция на силно развитото си чувство за дълг, при други е тъкмо обратно.

СКОРПИОНИТЕ

Скорпионите започват уморени седмицата и само прословутата им упоритост може да им помогне. Денят е доста тежък и пълен с неприятности, които го обричат на неуспех. Но вие не се предавайте. Въпреки всичко непреклонността пред трудностите ще ви доведе до успехи. В службата по-кротко и намалете критичната нотка в тона.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците се отличават с боеви дух, остър ум и непреклонно поведение. Най-полезният атрибут е остротата на мисълта ви, която трябва да бъде водещо начало, за да постигнете добри резултати в делата си. Сега трябва да се въздържате от дела по финансови въпроси. У дома ви очакват приятни изненади.

КОЗИРОГ

Труден ден, объркани ситуации, доста нерви. Така изглежда понеделник, но не ви лишава съвсем от късмет. Може би най-доброто, което ще се случи, е свързано с работата ви, където вашето право ще ви бъде справедливо присъдено. На някои от Козирог ще се наложи да решават свой проблем чрез жена, но се пазете от грешки.

ВОДОЛЕЙ

В службата денят започва с нерви и неприятности, но вие не изпускайте своя нервен заряд. Така вероятността те да приключат още сега е голяма. В противен случай ще агонизират цяла седмица. Денят, общо взето, се развива в два плана – работа и контакти. Шансът е променлив и при много от вас успехът и неуспехът се редуват.

РИБИ

Днес е добре да действате с перспектива за бъдещето, а онези, които сега поставят началото на нови занимания, ще имат голям успех. Съществува възможност за внезапен шанс при много от вас, който се отнася до делови въпроси и помощ от приятели в тази реализация. Денят не е добър за провеждане на срещи.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ