Щастливо събитие – Ангел Джамбазки обяви, че наскоро е станал баща

Водачът на листата на ВМРО за евровота Ангел Джамбазки разкри в интервю за bTV, че наскоро му се е родила дъщеря, но не иска да афишира своето щастие.

Името на момиченцето, което се е появило на бял свят през януари, е Биляна. Затова и в ефир Джамбазки изслуша песента „Охридското езеро” в чест на дъщеря си. Водещата го призова да запее, но политикът предупреди, че не го бива и ако пее в ефир, ще трябва предаването да е забранено за деца и хора със слаби сърца. Песента е прекрасна и Ви благодаря за поздрава, но аз си позволявам да пея само в гората, когато няма наблизо природозащитници, че да ме погнат за насилие над животните, пошегува се Джамбазки.

Няма да позволя на никого да използва това дете в предизборната кампания, заяви категорично водачът на листата на ВМРО. Той посочи, че прави това признание във връзка с фалшивите новини, които се появяват в последно време за него. Като например, че си е купил недвижим имот извън България. Дори се зарече, че ако някой успее да намери нотариален акт на негово име за имот в чужбина, то той ще му го подари. Имам апартамент в „Овча купел“ – 46 квадрата заедно с мазето, каза Джамбазки.

Ако видя някой да рови с мръсни пръсти, да навлиза в лично пространство, ще събуди дивия глиган в мен, закани се политикът.

Ангел Джамбазки сподели още, че преди да влезе в политиката е работил като продавач на вестници, бил е пицар и е карал трабант. Допълни, че няма любима пица и не иска да готви. Спомни си и как е премонтирал покриви и е лял бетон в студентските си години. Сподели, че едно от любимите му занимания е да прави походи в планината.

Джамбазки разкази част от „глупостите”, които е правил през живота си. Една от тях е спирането с кола пред Колизеума в Рим. Направихме се, че ремонтираме колата, за да можем да разгледаме. Това се случи след ежегодното ни поклонение пред паметта на Иван Михайлов – водач на ВМРО, който е погребан в Италия, и редовно се организираме да пътуваме, за да отдадем почит на 5 септември, когато е годишнината от смъртта му, обясни кандидат-депутатът.

Запитан за какво мечтае, Ангел Джамбазки разкри:

Във ВМРО често сме си говорили, че ако доживеем до старини, всички ще сме проклети политиканстващи старчета. Ще се съберем на едно прекрасно място на Охридското езеро – което след като няма граница между България и Македония – обединили сме отечеството, ще има там построен нещо като клуб на пенсионера от ВМРО. Там слагаме една маса, един ВЕФ, шах, наблюдаваме вълните и как българският караул издига трибагреника над Охридското езеро.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене