Свържете се с нас

ГЕРБ

Цветан Цветанов и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС откриха реновирана детска площадка в Добринище

Публикувано

на

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов  и кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС Андрей Новаков, Асим Адемов и Илия Лазаров участваха в откриването на реновирана детска площадка в Добринище. Средствата за съоръжението са дарени от кандидата за евродепутат Андрей Новаков. То се намира в двора на детска градина „Мечо Пух“.

„Банско и Добринище имат много потенциал за развитие, въпросът е само да продължим и да не се отказваме. Ние вярваме, че на 26 май ще имаме възможност да изберем достойните евродепутати, които да ни представляват в Европейския парламент“, коментира Цветан Цветанов.  Той изказа своята благодарност към местната власт в Банско и Добринище по отношение постигнато от тях. „Те получиха немалко целеви ресурс за постигането на по-добра среда за живот. Дори в момента в Банско правим нова детска градина“, каза Цветанов. Председателят на Националния предизборен щаб допълни, че основен приоритет за ГЕРБ винаги е било образованието, затова се инвестират много средства в подобряване на образователната инфраструктура.

Цветанов подчерта, че България получава солидна подкрепа от Европейския съюз, затова и изборите на 26 май са важни, защото така ще може нашият глас да се чуе в Европа. Той сподели, че преди събитието е разговарял с отец Румен, който е изказал голяма благодарност към правителството за приетия Закон за вероизповеданията. „Знаете, че имаше много спорове около него, но сега попитах отец Румен дали решението ни да подпомагаме вероизповеданията е било правилно, а той от своя страна изрази пълната си подкрепа“, уточни Цветанов.

Кметът на населеното място Китан Галчев изказа благодарност от свое и от името на жителите на Добринище към Андрей Новаков за направеното дарение.

„Нашите кандидати за евродепутати, сред които са Андрей Новаков, Асим Адемов и Илия Лазаров трябва да бъдат и в следващия Европейски парламент, защото и Новаков, и Адемов, които бяха евродепутати досега, постигнаха много. Ще спомена само две неща. Първото от тях е, че в следващия програмен период за България ще бъдат отпуснати много повече средства. Другото е, че благодарение на премиера Бойко Борисов, правителството на ГЕРБ и нашите евродепутати бяха постигнати едни по-добри взаимоотношения между страните на Балканите“, каза още Галчев. Като добър пример в тази посока той посочи, че Северна Македония е една стъпка по-близо до членство в Европейския съюз, което ще гарантира по-голяма сигурност и стабилност за България, защото те са наши съседи. Кметът на Добринище пожела успех на кандидатите за евродепутати от листата на ГЕРБ и СДС на изборите, които ще се проведат на 26 май.

От своя страна кандидатът за евродепутат Андрей Новаков заяви, че за него е голяма чест да е в Добринище. „За мен това не е събитие, а нещо лично – среща с приятели. Искам да благодаря на кмета на Банско Георги Икономов, на г-н Цветанов и на всички от ГЕРБ, които  дават път на младите“, заяви Новаков. Той отбеляза, че основна заслуга за дарението в Добринище има неговата съпруга Татяна Новакова.

„В ГЕРБ сме възпитани така, че преди да говориш трябва да направиш нещо и се надявам, че такива неща, като площадката в Добринище ще бъдат нашият почерк“, подчерта кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС.

Кметът на Банско Георги Икономов отбеляза, че както в курортния град, така и в Добринище са били реализирани редица проекти.

Жителите на Добринище коментираха, че проектите, реализирани със средства от Европейския съюз, са променили облика на града им. Те изказаха своята благодарност към правителството и кметовете на двете общини.

На събитието присъстваха още областният координатор на ГЕРБ – Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, депутатите Александър Мацурев и д-р Емил Тончев, общинският ръководител на ГЕРБ – Благоевград Бисер Михайлов, кметове на кметства, общински съветници и граждани.

коментара

ВИДЕО

Бръчков и Динев делегати от Петрич на Национално събрание на ПП ГЕРБ

Публикувано

на

Делегатите от Петрич: Кметът на Община Петрич – Димитър Бръчков, Георги Динев – Народен представител от 44-то Народно събрание, Ивайло Попов, Зорница Авгинова и Гергана Тодорова /кмет на с. Марикостиново/.

Бойко Борисов: Няма да има милост за никого, защото хората искат справедливост

Няма да има милост за никого, защото иначе ПП ГЕРБ няма да я има. Хората искат справедливост и са чувствителни. На Националната работна среща през януари предупредих, че трябва да светнат сините и червените лампички на някои хора, но те не ме разбраха. Навремето ни избраха и до ден днешен гласуват за нас, защото демонстрираме справедливост. Сега трябва да бъдем същите. Това каза председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов по време на Националното събрание на ПП ГЕРБ. Форумът се проведе в НДК и на него присъстваха 1200 делегати от цялата страна. В рамките на Националното събрание бяха гласувани промени в Устава на ПП ГЕРБ и Изпълнителната комисия на партията.

„Показахме, че сме дисциплинирана партия и не защото някой ни е наредил, а защото ние сами осъзнаваме какво иска от нас обществото – продължаваме с промените в партията дори след спечелени избори“, категоричен бе Бойко Борисов. По думите му днес ключовата дума за хората е именно справедливост. Той препоръча всички членове на партията много внимателно да огледат своята работа. „Нужно ли е хората да се оплачат на мен, за да се свърши някоя работа. Не е ли по-добре самата структура да решава проблема в зародиш. Затова и предложих да бъде утвърдена Етична комисия. Предвижда се тя да следи както за вътрешнопартийната дисциплина, така и за действията на членовете и ръководните лица на партията. Тя ще бъде помощен орган към Изпълнителната комисия, който при нужда ще извършва проверки и ще предлага наказания“, отбеляза председателят на ГЕРБ. Борисов коментира, че в партията трябва да се въведе диференцирана ставка за членския внос – който е на по-висок пост – плаща повече, като това да не се отнася за студентите и пенсионерите.

По темата с променения размер на партийните субсидии министър-председателят посочи, че след проведения референдум хората са гледали само към ГЕРБ и са чакали действия. „Имаше много дискусии по темата, партньорите ни бяха против, затова малко забавихме решението. Ние сме печелили и без субсидия избори. Сега ги бихме и със субсидии. Как може опозицията в такъв случай да твърди, че сме унищожавали партиите. Те дори нямаха предложение за конкретен размер на субсидията, толкова са коварни“, напомни премиерът.

„Доказахме, че можем да подобряваме инфраструктурата и затова хората са търпеливи към нас. Те знаят, че в това отношение никой не може да се сравни с нас. Толкова много направихме през последните 10 години. Сега строим усилено „Хемус“ и двата лота за пътя към Монтана. Следващият месец започва ремонтът на отсечката на Околовръстния път между „Младост“ и АМ „Тракия“, съобщи Бойко Борисов. По думите му преди 10 години е било достатъчно да се каже, че „Витошка“ ще стане пешеходна, че по „Струма“ ще се ходи на море и хората са били доволни. Днес това не е достатъчно, затова трябва да бъдем още по-добри“, завърши председателят на ГЕРБ.

 

коментара

Продължете с четенето

ГЕРБ

Делегати от ГЕРБ – Кюстендил, взеха участие в Националното събрание на партията

Публикувано

на

Делегати от цялата областна структура на ГЕРБ – Кюстендил, взеха участие в Националното събрание на политическата сила, което се проведе днес в НДК. В рамките на форума бяха гласувани промени в Устава на ПП ГЕРБ и Изпълнителната комисия на партията. На събитието присъстваха 1200 делегати от цялата страна.

В Националното събрание участие взеха областният координатор Виктор Янев, народните представители Кирил Калфин и Радослава Чеканска, кметовете Петър Паунов, инж. Методи Чимев, Калин Гелев, Георги Кабзималски и Иван Минков.

Присъстваха също така председателите на общинските съвети Михаела Крумова, Емил Гущеров и Даниела Стоянова, общинските координатори на ГЕРБ по места, съветници и членове на партията от област Кюстендил.

Няма да има милост за никого, защото иначе ПП ГЕРБ няма да я има. Хората искат справедливост и са чувствителни. На Националната работна среща през януари предупредих, че трябва да светнат сините и червените лампички на някои хора, но те не ме разбраха.

Навремето ни избраха и до ден днешен гласуват за нас, защото демонстрираме справедливост. Сега трябва да бъдем същите. Това каза председателят на ГЕРБ и министър-председател на България Бойко Борисов по време на Националното събрание на ПП ГЕРБ.

„Показахме, че сме дисциплинирана партия и не защото някой ни е наредил, а защото ние сами осъзнаваме какво иска от нас обществото – продължаваме с промените в партията дори след спечелени избори“, категоричен бе Бойко Борисов.

По думите му днес ключовата дума за хората е именно справедливост. Той препоръча всички членове на партията много внимателно да огледат своята работа.

„Нужно ли е хората да се оплачат на мен, за да се свърши някоя работа. Не е ли по-добре самата структура да решава проблема в зародиш. Затова и предложих да бъде утвърдена Етична комисия. Предвижда се тя да следи както за вътрешнопартийната дисциплина, така и за действията на членовете и ръководните лица на партията.

Тя ще бъде помощен орган към Изпълнителната комисия, който при нужда ще извършва проверки и ще предлага наказания“, отбеляза председателят на ГЕРБ. Борисов коментира, че в партията трябва да се въведе диференцирана ставка за членския внос – който е на по-висок пост – плаща повече, като това да не се отнася за студентите и пенсионерите.

По темата с променения размер на партийните субсидии министър-председателят посочи, че след проведения референдум хората са гледали само към ГЕРБ и са чакали действия. „Имаше много дискусии по темата, партньорите ни бяха против, затова малко забавихме решението. Ние сме печелили и без субсидия избори.

Сега ги бихме и със субсидии. Как може опозицията в такъв случай да твърди, че сме унищожавали партиите. Те дори нямаха предложение за конкретен размер на субсидията, толкова са коварни“, напомни премиерът.

„Доказахме, че можем да подобряваме инфраструктурата и затова хората са търпеливи към нас. Те знаят, че в това отношение никой не може да се сравни с нас. Толкова много направихме през последните 10 години. Сега строим усилено „Хемус“ и двата лота за пътя към Монтана. Следващият месец започва ремонтът на отсечката на Околовръстния път между „Младост“ и АМ „Тракия“, съобщи Бойко Борисов.

По думите му преди 10 години е било достатъчно да се каже, че „Витошка“ ще стане пешеходна, че по „Струма“ ще се ходи на море и хората са били доволни. Днес това не е достатъчно, затова трябва да бъдем още по-добри“, завърши председателят на ГЕРБ.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юли 2019
П В С Ч П С Н
« юни    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПОПУЛЯРНИ