„Малкият Пучи“ и „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ – тази вечер в „Тара-ра-бумбия“

„Малкият Пучи“ и „Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ ще бъдат представени тази вечер в „Тара-ра-бумбия“.

„Малкият Пучи“ е история за малкия човек, който не може да намери себе си. Той е отхвърлен, сочен с пръст и нежелан. Все пак има надежда, защото Пучи е открил ключа към това да стане симпатичен на заобикалящите го. Една смешна история за тъпотата на материализма.

„Казвам се Пучи, малкия Пучи. Малък щото съм малък, а Пучи щото като съм се родил и майка ми ме е погледнала и казала: А, ама това е Пучи!“, разказва Ованес Торосян, който в „Малкият Пучи“ е 3 в 1: автор, режисьор и актьор.

„Да бъдеш или не Ромео и Жулиета“ – е другият спектакъл, който ще бъде игран на благоевградска сцена – зрителите стават участници в Шекспиров спектакъл на Сливенския театър.

Един интерактивен спектакъл по Уилям Шекспир, чийто режисьор е Марий Росен. Добре познатата пиеса ще бъде по-различна с това, че актьори на сцената са зрителите.

Зрителите ще имат и възможността да се насладят на играта на младата трупа на театъра – Вяра Начева, Таня Йоргова, Деница Даринова, Християна Пенева, Ивайло Гандев, Димитър Марков, Ивайло Драгиев, Александър Евгениев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене