Playboy и Пощенска кутия разказват МРЪСНИ ПРИКАЗКИ в Благоевград

На 17 май от 20:00 ч. звездите от Пощенска кутия за приказки и топ моделите на Playboy ще четат най-мръсните мръсни приказки в Level Night Club Благоевград

Топ Преса е официален медиен партньор!

Пощенска кутия за приказки е най-актуалния модерен литературен формат, който вълнува повече от изпитна сесия и превърна четенето в причина хора от различни възрасти да приковат вниманието си към сцената дори в нощен клуб. А приказките вдъхновени от горещи Playboy истории, се оказва повече от добра комбинация, която се казва „Пощенска кутия за МРЪСНИ ПРИКАЗКИ“.

След като се превърнаха в истински хит в столицата, „Пощенска кутия за мръсни приказки“ ще събере феновете на литературата и на мръсните истории на 17 май в Level Night Club Благоевград. Една комбинация, която ще ви остави без дъх, но с мускулна треска от смях! Организаторите са подготвили една истински мръсна вечер с участието на Любен Дилов, Димитър Калбуров, Бойко Кръстанов, Игор Дамянов, Мая Бежанска и плеймейтките Жанета Осипова, Анна Мария Чернева и Зорница Цветанова!

Вашите провокативни текстове също могат да станат част от литературното четене от звездните имена на Пощенска кутия за приказки и моделите на Playboy България в Level Night Club Благоевград.   Само трябва да изпратете най-мръсните си истории на pkzaprikazki@gmail.com с дължина 2-3 страници, до 13 май! Авторите на избраните разкази ще получат по 2 билета, хонорар и публикация в предстоящия брой на списание PLAYBOY.

ЗА СЪБИТИЕТО

Дата: 17 май, петък

Начало: 20:30ч
*Вратите отварят в 20:00ч.
Цена: Билети в eventim.bg на цена 15лв.
*Билетите на входа ще бъдат на цена 20лв.
*Билетът не гарантира седящо място.
*Събитието не е подходящо за лица под 18г.

За повече информация: https://www.facebook.com/events

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене