Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 11 май

Публикувано

на

ОВЕН
Събота е добър за онези от Овен, чиято професия е свободна или са ангажирани в бизнеса. Денят говори за срещи и положителни финансови възможности, които можете успешно да реализирате. Положението в дома ви е лошо, обуздайте гнева си и поискайте извинение.

ТЕЛЕЦ
Не бъдете агресивни, бъдете бързи, за да бъде събота доходен и да спечелите. Затормозени ще бъдат контактите ви, но и много от вас няма да се възползват от тях, за да затвърдят успеха си. Много от вас са неориентирани и повърхностни, защото мислите им са заети с домашни неуредици.

БЛИЗНАЦИ
Събота е ден за активни действия. Не пропускайте нито минута, за да се приближите към желания от вас резултат. Ако личната ви отговорност е висока, не подлагайте на съмнение справянето със задачите си. Днес някои ще пътуват с делова цел, където не е изключено да завържете познанство.

РАК
С неотслабваща сила ви притискат проблеми от различен характер, но вие не правите нищо за разрешаването им. Активизирайте се и приемете въпросите присърце, за да постигнете развитие на делата си. Поставете си цел, от която не се отклонявайте. Скоро ще ви зарадва новина.

ЛЪВ
Липсата на късмет в събота потиска мнозина от Лъв и ги демобилизира за действия. Но пътеката на успеха не е скрита от вас и можете с по-голяма настойчивост да вървите по нея, като едновременно съблюдавате акуратно отношение към околните. Ще имате делово предложение.

ДЕВА
В събота Девите са доста подозрителни към онези, с които им се налага да работят и ще се опитат да упражнят силен контрол върху всичко. Въпреки активността, с която ще действате по въпросите, ангажирали деня ви, вероятността плановете ви да пропаднат е много голяма.

ВЕЗНИ
Психическото равновесие у вас е нарушено и това ви създава големи трудности. Налице е невъзможност за справяне с проблемите, което довежда до душевна дисхармония. Не се дразнете, успокойте се и започнете всичко отначало. Наложете си воля и предвижвайте последователно делата си.

СКОРПИОН
В събота владеете отлично положението и ще постигнете материален успех, но и трудностите, с които ще се сблъскате, не са малко. Трудно ще се справите с финансови въпроси. Не губете времето си с пазаруване. Необходимо е да поддържате равновесие и хармония в семейството.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците са доста напрегнати, макар че старателно крият вътрешното си състояние. То действа доста демобилизиращо и ви превръща в хора със слаба воля. Мнозина ще действат автоматично и в някои случаи грешките ще изобилстват. Ще бъдете перфектни в изпълнение на задълженията си. Необходимо е да търсите изчерпателна информация за пълни делови успехи. Разчитайте на собствените си възможности.

КОЗИРОГ
В събота няколко са важните характеристики, от които финансовата е най-изразителна. Подсигурете се относно оперирането с парични суми, като то трябва да бъде документално фиксирано. На работното си място не се престаравайте много, трудът ви най-вероятно ще отиде на вятъра.

ВОДОЛЕЙ
Любовният копнеж и недостатъчното количество удоволствия затормозяват мнозина от вас. Това ще се отрази негативно на работния ден, който ще премине трудно и с проблеми, като доста Водолеи няма да са в състояние да се справят с тях. Внимавайте при работа с документация.

РИБИ
Проблемите не са повод за отчаяние или бездействие – трябва да напрегнете сили и да търсите решаването им. Събота е идеален ден за справяне с тях. Денят е печеливш за Рибите и е свързана с пътуване. Избягвайте конфронтации и противоречия с близките си. Сега са неосъществими намеренията ви за контакти с влиятелни хора. Ще ви бъде трудно, защото сте в период на промени.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 22 август

Публикувано

на

ОВЕН

Овни, днес действията ви са прекалено открити и често неудобни за много от околните. Това е позиция, която предизвиква трудности и създава напрежение на много нива. До известна степен имате право, но онова, което желаете, може да бъде получено и по друг начин, не чрез атака, а с търпеливо изчакване.

ТЕЛЕЦ

При Телците четвъртък е ден на трудно начало, което се свързва с намеренията ви за промени. Ще ги осъществите, но бавно. Положението ви не е много по-различно от това на Овните, но вие имате друг стил на действие. Най-важно е да не връщате мисълта си назад. Това ви прави нестабилни и често нерешителни.

БЛИЗНАЦИ

Четвъртък е ден на надеждите за родените под Близнаци. Предстои ви обновление на вътрешно и външно ниво, но то ще настъпи постепенно и бавно след преодоляване на редица препятствия, което няма да стане много лесно. От приятели и съдружници можете да очаквате измами и мошеничество.

РАК

Вие наистина сте устремени към нова реализация и промени. По всичко личи, че намеренията ви сега ще успеят, но безпокойството отново ще ви притеснява въпреки твърдото ви решение за осъществяване на делата. Четвъртък бележи край на мъченията, но настойчиво поставя въпроса за психическа устойчивост и точни преценки.

ЛЪВ

Ще имате достъп до мястото, което възнамерявате да посетите, и възможност да реализирате намеренията си. Предварително се откажете от блъфиране и демонстрирайте твърдост. Много от вас са обезпокоени по финансов проблем и са готови на всичко само да успеят да решат въпроса в своя полза.

ДЕВА

Този ден носи отдавна желаното разрешение на вашите финансови проблеми, свързани с работата ви. Има обаче някои условия, които е задължително да спазите, за да постигнете гореказаното. Избягвайте и най-малкия риск. Не демонстрирайте дръзновение – това създава впечатление за нестабилност.

ВЕЗНИ

Вашите проблеми също намират положително разрешение в четвъртък, каквито и да са те. Не липсват препятствия, но ще ги преодолеете. За различните сфери в живота този срок е различен, както и степента на постижение. По делови въпроси в професията положителните резултати ще бъдат налице още днес.

СКОРПИОН

Четвъртък се очертава като успешен ден. Имате възможности за осъществяване на полезни контакти, които в много случаи могат да завършат с придобивки за вас. Успехи ще имате и в професията си днес, но много от вас подхождат емоционално за разрешаване на различни въпроси, което ще ви създаде проблеми.

СТРЕЛЕЦ

Добър е вашият финансов шанс в четвъртък и сега можете да намерите оптимално разрешение на повече от въпросите, които очакват отговор. На първо място ще получите необходимата ви подкрепа от приятели. Денят се свързва с пътуване. Трудности можете да очаквате при реализиране на дейности, свързани с административни решения. Бъдете активни, но не обещавайте над възможното. Вслушайте се в съвети на колеги.

КОЗИРОГ

За родените под Козирог четвъртък е неочаквано успешен ден. Все пак голяма част от успеха ще се дължи на вашите контактни условия. Съществува известна опасност от дезориентация, предизвикана поради неправилни оценки, и това може да помрачи вашия успех. Преценявайте трезво действителните условия. Не поставяйте целите си над всичко, не бъдете прекалено самонадеяни.

ВОДОЛЕЙ

Днес Водолеите са възпрепятствани за решителни действия. Проблемът се свежда предимно до личностната ви нагласа днес, върху която немалко давление оказва домашната обстановка. Въпреки всичко повечето от вас ще бъдат както винаги достатъчен професионален капацитет, за да извършат полезни действия в службата си. Стремете се да получите изчерпателна информация.

РИБИ

Емоционалността надделява днес у вас и ще ви създаде делови трудности. Освен това изоставяни проблеми постоянно ще излизат на преден план и ще допринасят за раздвояването ви. При някои от вас е належащо пътуване и може би ще решите тъкмо днес да го направите. Добри възможности създават контактите с приятелите днес. Положително развитие намират финансовите дела и не сте лишени от дадености за реализация.

E79 News

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 21 АВГУСТ

Публикувано

на

ОВЕН

Няма нищо по-лесно постижимо днес от успеха за родените под Овен. Въпреки това, ако наистина се стремите към реализация, трябва да се съобразите с условията и особеностите на средата, в която ще действате и която е позната за вас, но променлива.

ТЕЛЕЦ

Днес бъдете далеч от сплетни и спорове. Избягвайте конфликтите и вършете личната си работа. Мошениците и вас няма да отминат, ако им дадете възможност да проявят долната си природа. Имате добър късмет и той няма да ви изостави, но и вие се постарайте. Не се залавяйте с финансови проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Днес Слънцето напуска вашия знак и навлиза в следващия, а това означава, че ще се активизирате като социални индивиди в работата, финансите и контактите. Засилва се и мисловната ви мощ, която не трябва да използвате неконвенционално. Забравете хитроумните действия, подлостта, измамата, задкулисните домогвания.

РАК

Ако се захванете днес с финанси, те ще ви създадат много грижи, а усилията ви ще бъдат напразни. В професията и останалата делова дейност ще имате успех, ако слушате собствените си мисли. Върху вас е спуснат огромен късмет, осъществяването на който е извън съмнение.

ЛЪВ

Твърде успешен ден е сряда, а личната ви активност е гаранция за успехите. За съжаление някои от вас са слабо волеви днес и ще се провалят, ако не вземат делата си в ръце. Слабостите, които можете да допуснете са: неправилно организиран ден, измама от колега, коварна постъпка от страна на партньор или съдружник.

ДЕВА

Неизвестността ви довежда до отчаяние и парализира желанието за действия при много от вас, докато при други представители на знака действа тъкмо обратно и ги принуждава да прибързват, да обръщат гръб на личната си методика в работата, довежда до грешки и хаотично движение.

ВЕЗНИ

В сряда вашият успех може да достигне небивала висота и едва ли ще се наложи на някои от Везни да си служат с нечестни начини за осъществяване на намеренията. Ако тръгнете по този път, действието ще бъде повторено срещу вас от противоположната страна. Става въпрос за дълго отлагани финансови операции.

СКОРПИОН

Негативното влияние не отминава и вас, днес то е особено вредно за Скорпионите. От необмислените ви и прибързани действия ще се възползват противниците ви и ще ви нанесат финансови вреди. Сряда създава превъзходни възможности за печалби от всякакъв вид. Те са най-изразителни в службата.

СТРЕЛЕЦ

Не си позволявайте дори и дребна лъжа днес в деловия живот, защото тя ще бъде разкрита. Внимавайте! Сряда може да ви донесе големи неприятности. Професионалният ден е добър, на пътя ви не съществуват непреодолими трудности и ще постигнете успех. Вие също не сте застраховани от неправомерни действия и измама.

КОЗИРОГ

Днес ще успеете да промените тягостната обстановка в службата си и да постигнете лично спокойствие. Имате две финансови възможности – искате увеличение на заплащането си или провеждате финансова операция с приятел. И в двата случая е налице измама. Трябва упорито да държите на искането си и ще го получите.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите днес са в двойствено поведение, склонни да излъжат и заблудят околните. Към професионалните ви дадености и перфектност се стреми едно лице. Каквото и да ви обещае, не се съгласявайте, защото ще ви измами. Най-лесно ще се измъкнете чрез дипломатичност. Днес не бива да се доверявате и на приятелите си.

РИБИ

Сряда е прекрасен ден за вас и освен че делата ви ще вървят превъзходно, мнозина ще си “отворят” очите и ще видят истинските лица на заобикалящите ги. За вас започва плодотворен период в деловия живот, в контактите и личните отношения. Всичко зависи от нагласата ви. Много важна може да се окаже една среща в приятели.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ