Свържете се с нас

Светско

„МОЯТА РОДОВА ИСТОРИЯ“ И ПОРЕДНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ДЕСЕТОКЛАСНИЧКАТА МИЛКА ВОДЕНИЧАРОВА от СУ „НИКОЛА ВАПЦАРОВ“-Хаджидимово

Публикувано

на

Днес десетокласничката  от СУ „Никола Вапцаров“ в Хаджидимово , Милка Воденичарова , получи своята поредна  е заслужена награда  от националния конкурс по родолюбие  който се проведе  преди седмица в Македонския клуб в гр. Варна . Конкурсът бе проведен на значимата особено за целият гоцеделчевски регион дата 4-Май , когато се честваше    116 години от гибелта на големия революционер Гоце Делчев. Конкурсът за ученически  разказ бе на тема „Моята родова история“ в който работата на десетокласничката Милка Воденичарова от  училището в Хаджидимово бе оценена високо  и ученичката бе класирана на второ място сред учениците от цялата страна .

в Македонски дом, град Варна, станаха известни победителите в национален конкурс по родолюбие за ученически разказ на тема „Моята родова история“. Сред тях е и десетокласничката Милка Воденичарова от СУ „Никола Вапцаров“. Тя е удостоена с ВТОРО място сред ученици от цяла България.

Много скоро, само преди седмица съобщихме, че Милка Воденичарова стана носител  още на две награди, една от която е от Международен фестивал.

В писмото на председателя на журито доц. Д-р Слави Славов до учебното заведение в Хаджидимово се казва, че десетокласничката Воденичарова ,чрез спомените от миналото е обхванала различни аспекти на родовата специфика.

Изключително доволна от тази поредна награда на Милка Воденичарова е и нейният консултант – старши учител по БЕЛ Заприна Глушкова.

коментара

Новини

Този петък, само в Топ Преса! Байрактарски подарява цялото си имущество на бедни хора!!!

Публикувано

на

Благоевградският шеф на Топ Преса с поредна благотворителна  акция. Методи Байрактарски обяви, че подарява цялото си имущество на нуждаещи се хора. Наскоро той си купи къща с огромен двор. В личният си профил във Фейсбук публикува снимки на…

Целият материал четете в печатното издание на Топ Преса!

коментара

Продължете с четенето

Новини

Този петък, само в Топ Преса!!! Говори инж. Дамян Дамянов, директор на ЮЗДП

Публикувано

на

ТЕМИ:

*Африканската чума по дивите свине

*Горски пожари

*Незаконна сеч

*Бракониерство

*Залесяване

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ