Свържете се с нас

Хороскоп

Хороскоп за 10 май

Публикувано

на

ОВЕН

Очевидно голяма част от Овните ще отдадат предпочитания на любовта. Петък се явява кризисен в делово отношение. Внимавайте, бъдете усърдни в работата си. Изпъкват неизяснени обстоятелства, които спъват изявата ви.

ТЕЛЕЦ

В професионално отношение ще срещнете трудности, делата ви изглеждат доста объркани. Не сте лишени от успех, но е важно да се пазите от допускане на грешки и да внимавате в общуването. Въздържайте се от конфликти. Ако планирате пътуване днес, по-добре го отложете.

БЛИЗНАЦИ

Петък е много емоционален. От една страна, ще ви радва щастливо разрешаване на проблем, но от друга – не сте предпазени от неприятности във връзка с пътуване. Ще се чувствате объркани, но денят е благоприятен за контакти. За някои ще се изпълни дългоочаквано желание.

РАК

Хубав ден за любов! При някои девойки от знака се наблюдава тенденция за сполучлив брак. Звездите очертават хубава промяна вкъщи. Възможно е да се свежда до имуществени дела. Ще ви върви в материалната област. За някои Раци едно пътуване ще донесе много радост и емоции.

ЛЪВ

Много плодоносен ден, за мнозина се свързва с реализация и осъществени желания. Предвижда се професионален успех и заслугите са лично ваши. Способностите ви са забелязани и оценени. Но по отношение на финансови въпроси се изисква изчакване. Бъдете предпазливи в работата.

ДЕВА

Петък е успешен, ще ви върви както в частния живот, така и в делово отношение. Действително има все още неизяснени обстоятелства, които задържат развитието на някои дела, но можете и да изчакате. Внимавайте във финансовата сфера. Ще намерите удовлетворение в любовта.

ВЕЗНИ

Денят е успешен за Везните, но не е безпроблемен. Главното е да действате равномерно, прецизно да обмисляте възможностите си и да не се натоварвате с извънредни ангажименти. Пазете се от измами и допускане на грешки. Не сте застраховани от неприятности на път, внимавайте!

СКОРПИОН

Петък се характеризира с успех и приятни емоции, но днес Скорпионите са силно застрашени от допускане на грешки. Проявете сдържаност и задействайте връзките си. Организирайте се за срещи, ще имате полза от контактите си днес. Съвместна работа с любим човек носи удовлетворение.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви върви в любовта, не сте лишени и от финансови облаги днес. Мнозина от вас планират далечно пътуване, но все още има неизяснени обстоятелства, неуредени въпроси, спънки. Необходимо е изчакване. Бизнес партньорство с близък човек ще даде желаните резултати и големи придобивки. За някои денят носи нова любов, а при други изясняване на някои взаимоотношения в интимността.

КОЗИРОГ

И при вас голяма част от знака ще бъдат ангажирани със задачи относно задгранично пътуване. Не са изключени спънки и неприятности, но всичко е въпрос на време. В този смисъл съществено значение имат контактите. Ще уредите успешно интересуващите ви професионални дела.

ВОДОЛЕЙ

Предстои прекрасен ден за контакти. Мнозина от вас са потиснати и ще се почувстват наистина по-добре, ако се ориентират към срещи с приятели. Няма да сгрешите и ако предприемете пътуване. Звездите ви подкрепят и в материално отношение. Изпъкват парични придобивки.

РИБИ

За вас петък се свързва с неочаквани събития, които ще изискат бързи действия и вземане на кардинални решения. Не приемайте ситуацията като проблемна, а проявете повече решителност. Ако се наложи спешно да заминете, го направете, дори да ви коства неприятности. С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

коментара

Реклама
loading...

Хороскоп

Хороскоп за 19 май

Публикувано

на

ОВЕН

Днес ще Ви е по-важно количеството в общуването, отколкото качеството. Какво пък в един момент количествените натрупвания водят до качествени изменения. И все пак не прекалявайте, говоренето отнема твърде много енергия, която може да вложите в толкова полезни неща.

ТЕЛЕЦ

Радост, щастие и блясък или просто една спокойна майска неделя. Вие не обичате толкова шума около себе си, колкото спокойното и уютно усещане. Тази неделя ще Ви го донесе, насладете му се, дайте си радост.

БЛИЗНАЦИ

Щом имате куража да започнете нещо, значи имате и куража да успеете. Просто тръгнете, вдъхновете другите, овладейте силата. Не търсете други предизвикателства преди да сте се справили с днешното.

РАК

Ще търсите уединение и неща, които да Ви вдъхновяват. Грубото отношение ще Ви наранява силно и ще разбалансира емоциите Ви. Опитайте да не се въвличате в групови мероприятия и отделете време за водни процедури. Дори един душ ще Ви помогне да изчистите наслоените отрицателни емоции.

ЛЪВ

Нестандартните ситуации и странните хора ще провокират интересни идеи у Вас. Способни сте да задействате големи групи от хора само със силата на собствената си увереност в крайния резултат.

ДЕВА

Любопитството и удоволствието ще са главните мотиватори на действията Ви, което само по себе си е доста практично. Най-важното е да се отърсите от страховете си, да опитомите тревожността и да дадете път на смелото си сърце.

ВЕЗНИ

Може да разчитате на добрия късмет. Независимо, че няма да сте в работно настроение, ще успеете да свършите доста неща. Голяма работа сте, когато имате мотив за действие и най-вече, когато правите нещата с удоволствие.

СКОРПИОН

Малко под напрежение ще се чувствате, но за това причината е лично във вас. Не бъдете твърде мнителни към всичко и всички. Радвайте се на живота.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате нужда от помощ. Бъдете толерантни към колегите си и не се впускайте в безсмислени спорове. Не се опитвайте да шокирате околните и не ги поучавайте, просто бъдете част от екипа.

КОЗИРОГ

Ден, в който ще имате за вършене повече, отколкото можете да понесете. С добра организация на времето и ресурсите можете да постигнете чудеса. Резултатите ще покажат отново, че сте отличници.

ВОДОЛЕЙ

Не може да се
Вниманието Ви ще е към света, който Ви заобикаля, той ще е Вашият стимул и провокатор към действие. Покажете своята уникалност, покажете любовта си, споделете своите способности с другите, това е смисълът.

РИБИ

Някъде вътре във Вас е скрит огромен ресурс от знания и емоциите са тези, които успяват да извадят на повърхността едва някои части от него. Днес наистина ще сте като мина за скъпоценности за всеки, който Ви развълнува.

коментара

Продължете с четенето

Хороскоп

ХОРОСКОП за 18 май

Публикувано

на

ОВЕН

Повишени са възможностите ви за активност в обществото и сферата на бизнеса. Някои от вас са притеснени по финансови причини, но не за дълго. В работата ви има проблеми, които днес ще ви притесняват, но те не са непреодолими и дори ще имате помощта от външни хора.

ТЕЛЕЦ

Събота идва с много проблеми за вас и ще бъдете доста нервни и неорганизирани през първата половина на деня. След обяд ще настъпи успокоение, делата ви ще вървят добре. В бизнеса някои Телци ще си позволят да извършат незаконни сделки. Ще ви дискредитират, очаквайте неприятности.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са спокойни и уравновесени в събота, който ще премине доста добре. Днес се извършват лични промени у вас, които се характеризират с разширяване на мирогледа и повишаване на личната толерантност. Добри контакти в бизнеса, придобивки, реализация.

РАК

Интересен ден е събота за Раците. Мнозина са раздвоени между надеждата и песимизма. Някои от вас изпитват големи затруднения на пари за елементарно съществуване. Активизира се творческата личност у вас и трябва да следвате интуицията си, която е най-верният ориентир за деня.

ЛЪВ

По своите предпоставки събота не може да се нарече успешен или неуспешен за Лъвовете. Изключение прави само любовният ви живот, където напрежението е по-голямо и не са изключени някои неприятности.

ДЕВА

Днес ще постигнете нормални резултати в дейността си – напредък в службата, реализация на интересите в бизнеса. Но положението е много деликатно, денят ще ви сблъска с препятствия, и ако проявите неустойчивост, успехите остават далеч. Действайте спокойно и бъдете настойчиви.

ВЕЗНИ

Най-големите неприятности за вас са във връзка с любовта. При някои тя е фатална и води до много разочарования. Внимавайте, бездната на страстите може да ви погълне и да последват низ от неприятности. Не споделяйте нищо за личния си живот, имате врагове, които ще ви причинят скандал.

СКОРПИОН

Днес Скорпионите демонстрират непреклонна воля за осъществяване на намеренията си, но на пътя ви има препятствия, които трябва да преодолеете. Не проявявайте слабост, това означава забавяне на някои дела или да пропуснете реализацията им. Вслушайте се в приятелски съвет.

СТРЕЛЕЦ

Събота е ден за придобивки при Стрелците и няма да се наложи да се борите с трудности, за да достигнете успеха. Имате силни покровители и те ще способстват за вашите блестящи достижения. Денят е особено благоприятен за вашите делови и лични контакти с приятели. Ще получите добри съвети или инструкции за развитие на бизнес планове.

КОЗИРОГ

През тази събота развитието на вашите дела започва успешно в началото на деня, но по-късно се появяват големи препятствия, които обричат действията на успех. Импулсивни и саркастични, Козирозите са склонни към ексцентричност, което ще доведе до неблагоприятни промени.

ВОДОЛЕЙ

Събота е ведър и успешен ден за Водолеите. Положителното влияние е тясно свързано с вас и действието му е категорично. Намирате се в печеливша позиция и придобивките са най-малкото, което можете да постигнете днес. Огромен успех имате в любовта, ще получите признание.

РИБИ

Днес ще се сблъскате с много неприятности и делата ви ще влязат в задънена улица. За преодоляване на неприятностите ще ви помогнат двама души, чрез намесата на които успешно ще се справите с всички трудности. Опитайте се да изострите вниманието си и бъдете бдителни към всичко.С повече отговорност се отнасяйте към домашните разногласия, колкото и да са големи, нещата са поправими.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ