Талантливата седмокласничка от Първо ОУ в Гоце Делчев, Мария Костадинова достойно представи училището си на празника на химията

Талантливата седмокласничка Мария Костадинова от Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий“ в Гоце Делчев, представи достойно себе си и любимото си училище на празника на химията – ,,Вълшебна разходка из 150-годишната Периодична таблица на Менделеев“ в категория eсе на тема ,,Химичните елементи – минало, настояще и бъдеще”!

 Мария получи много поздравления и за това, че тя има смелостта да се конкурира с участници в трудния конкурс от профилирани и природо-математически гимназии от цялата страна.

Конкурсът бе организиран от Съюза на химиците в България и  Дружеството на учителите по химия и РУО- София. Връчването на наградите бе вчера в сградата на Федерацията на научно-техническите съюзи.

Пожелаваме успех на талантливата ученичка във всички бъдещи начинания, бяха поздравленията на организаторите на конкурса към Мария Костадинова и на нейните учители и ръководството на Първо ОУ Св.Св. „Кирил и Методий“ в Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене