Свържете се с нас

Таблоид

Добрите новини за Белица не спират! Кмета Ради Ривански направи първа копка в изпълнение на проект на стойност 1 893928.05 лв.

Публикувано

на

Кмета  на Община Белица ,Радослав Ревански,днес в Денят на Европа , постави началото на  изпълнение на поредния проект който е  на стойност 1 893928.05 лв.

С  първата копка  на проекта финансиран хо  програмата за „Развитие на селските райони“ в село Краище , Рдослав Ревански, стартира одобрения мащабен проект, който осигурява благоустрояване на уличната мрежа в населените места от общината, а именно:

– Ул. „Иван Алексов“- гр. Белица ;

– Ул. „Даме Груев“- гр. Белица;

– Ул. „9-ти септември“- гр. Белица;

– Ул. „Равен“- гр. Белица;

– Ул. „Симеон Кавракиров“,- гр. Белица;

– Улица от „О.Т. 124 до О.Т. 35“- с. Бабяк;

– Улица от „О.Т. 36 до О.Т. 110“- с. Бабяк;

– Улица от „О.Т. 42 до О.Т. 44“- с. Дагоново;

– Улица от „O.T. 41 до О.Т. 19“- с. Горно Краище;

– Улица от „O.T. 23 до О.Т. 59“- с. Горно Краище;

– Улица от „O.T. 113 до O.T. 192“- с. Горно Краище;

– Улица „20-та“- с. Краище;

– Улица от „О.Т. 162а до О.Т. 134“ – с. Краище;

– Улица от „O.T. 221 до O.T. 110a“ – с. Краище.

Проекта се реализира, съгласно сключен Договор №01/07/2/0/00481 от 12.10.2017г. за безвъзмездна финансова помощ по подмярка 7.2„Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от Програмата за развитие на селските райони 2014-2020г./ПРСР/, подкрепена от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони/ЕЗФРСР/

Основната цел на проекта  е ,подобряване на качеството на живот в община Белица и постигане на социално-икономическо развитие, чрез осигуряване на достъпа на населението до работни места и публични услуги, посредством подновена улична мрежа.

Продължителността  на проекта е 24 месеца от датата на подписване на договора с изпълнителите ,съобщиха от община Белица .

коментара

Новини

Байрактарски подарява цялото си имущество на бедни хора!!!

Публикувано

на

Благоевградският шеф на Топ Преса с поредна благотворителна  акция. Методи Байрактарски обяви, че подарява цялото си имущество на нуждаещи се хора. Наскоро той си купи къща с огромен двор. В личният си профил във Фейсбук публикува снимки на къщата и скица на парцела. Тези дни шефа на най-голямата югозападна медия ще се срещне с Александър Балев, директор на „Социално подпомагане” – Благоевград за да предложи цялото имущество от къщата да бъде подарено на нуждаещи се хора. Телевизори, готварски печки, микровълнова, калорифери, легла, гардероби, посуда, черги, килими и дрехи….

Приятели ме посъветваха да пусна вещите в сайтовете за продажби, но предпочитам да зарадвам наистина някой, който има нужда… Аз знам какво е човек да няма! Сега мога да си позволя да направя това дарение!

Отдавна търсех голяма къща с голям двор. Почти година се оглеждах за подходящия имот. Бях много амбициран да е хубава и голяма.  Когато бащата на жена ми почина, тя не получи полагаемото й се по закон наследство. Родата й, популярната добринишка фамилия Галчеви лишиха децата ни от правото да имат поне една стаичка там.  За това и децата не стъпват вече в Добринище. Но сега си имат голямо имение, което е на тяхно име. Погрижих се, нищо да не им липсва.  

Каза благоевградският шеф на Топ Преса

 

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Очакват ни два по-дълги уикенда

Публикувано

на

Два по-дълги уикенда ни очакват през септември.

Първият от тях е още в края на първата седмица на месеца.  Денят на Съединението – 6 септември, се пада в петък и се слива със събота и неделя.

Вторият тридневен уикенд ще бъде две седмици по-късно, когато ще отбележим Денят на независимостта – 22 септември. Тъй като празникът е в неделя, първия ден от следващата седмица също е обявен за почивен.

коментара

Продължете с четенето
Loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

август 2019
П В С Ч П С Н
« юли    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ