Учители и ученици от ОбУ „Св. Климент Охридски“ в Дебрен заедно празнуваха Денят на Европа, ръководството на школото поеха възпитаниците му

Честит празник, европейци!

Това бе днешният поздрав на ръководството на ОбУ “Св. Климент Охридски“ в гърменското село Дебрен днес, към своите възпитаници  и всички учители, с които заедно отпразнуваха Денят на Европа.

В празничният ден всички пожелаха и успех на четвъртокласниците от школото в първата им матура –Национално външно оценяване по Български език и литература.

 Днес в училището в Дебрен бе и Ден на самоуправлението. Ден, в който най-добрите ученици заеха местата на своите директори и учители – за да усетят „тръпката“, радостта, отговорността и чувствата, които изпитва ежедневно, всеки един техен учител, независимо дали преподават в час, дали се грижат за децата в двора или се срещат по улиците на селото.

Така, на мястото на директора Верхад Топчиев днес застана отличничката от 7 клас – Савина Мисиркова, а зам. директорските задължения на г-н  Верхат Ислямов пое шестокласника Исмаил Комаров.

Всички и ученици и учители си пожелаха  здраве и успешно завършване на учебната година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене