Свържете се с нас

Политика

Искрен Веселинов: ВМРО не търси конфронтация, а показва истинското градивно лице на патриотизма

Публикувано

на

Искрен Веселинов, народен представител от ПГ на „Обединени патриоти“, в разговор с Клара Маринова в ефира на „Радио К2”, заяви позиции по следните теми:

Промените в НК свързани с неизбежната самоотбрана.

Искрен Веселинов обясни, че това е много важна тема за всяка една от партиите в коалиция ОП, всички те отдавна настояват да се разширят пределите на неизбежната самоотбрана. Според него досега в много случаи при опити за самоотбрана потърпевши са оставали хората, които са се опитали да защитят своя живот, чест и имот. Правата за самозащита се предвижда да се разширят при всяко едно противозаконно проникване, при нападения, които заплашват живота, здравето, сексуалната неприкосновеност, когато нападението е извършено от две и повече лица, от въоръжено лице или в тъмната част на деня. Искрен Веселинов обясни, че се поставят на преразглеждане и така наречените маловажни кражби, които на практика са бич за малките населени места.

Новата сесия на 44-то Народно събрание.

„На какво ще бъде посветена във Вашите представи тази сесия?”, попита водещата Клара Маринова. Искрен Веселинов отговори, че очаква и новата сесия да протече с много скандали и дребнотемия, които не дават възможност да се дебатират големите теми.

Изявлението на ГЕРБ, че няма да се откажат от властта, дори и да не спечелят евроизборите.

„Днес в свое изявление председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова, а в последните дни и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изрично предупреждават, че те образно казано няма да „хвърлят кърпата” и ще продължат да управляват независимо от изборните резултати за европарламент и то ще управляват заедно в коалиция с вас. Това радва ли ви?”, попита водещата Клара Маринова. Искрен Веселинов отговори, че ОП биха се радвали, ако продължи да се изпълнява стриктно управленската програма. „Ние, както знаете, сме в „брак по сметка”, нека така да го кажем и очакваме да се случат нещата, които са важни за нашите избиратели и за българите изобщо. Част от тях се случват, може би сега в средата на мандата е хубаво да се направи един преглед и да се види как се напредва по различните позиции, които сме договорили!”, заяви той.

Основните послания на ВМРО към избирателите.

„Кой и какви основни послания към избирателите отправя от вашата партия, какви са приоритетите ви за евровота, защо избрахте тях и защо те са важни за българите?”, попита водещата Клара Маринова. Искрен Веселинов заяви, че сегашните европейски избори са много важни за бъдещето на ЕС. Той продължи, че възгледите на ВМРО дълго време са изглеждали екзотични и са били неприемливи за много хора, но в момента те са част от вълната, която се опитва да промени Европа от крайностите на либерализма, да се промени посоката на джендър идеологията, мултикултурализма, който съсипва националните държави, да се спрат посегателствата срещу християнството, семейството и личността. ВМРО се противопоставя на всичко това и разчита на подкрепата на всички честни български патриоти, независимо от тяхната партийна принадлежност. „Имаме си флагман в лицето на Ангел Джамбазки, човекът, който осмисли понятието евродепутат, който стана може би най-известният за всички времена евродепутат и който брани по един истински начин българския национален интерес!”, категоричен беше народният представител. Той добави, че ВМРО няма намерение да злепоставя своите противници и да влиза в „кръчмарски дебати”, а ще защитава своите ценности. „Какво още ще направите, за да се харесате на избирателите?”, попита водещата. Събеседникът й отговори, че от ВМРО просто ще бъдат автентични и ще разчитат на своя начин на мислене. Според него през последните години ВМРО са показали истинското градивно лице на патриотизма, а не се опитва да трупа популярност чрез скандали и противопоставяния.

„Оформя ли се нещо ново, важно, различно на и след евроизборите? Какви ще бъдат кампаниите на партиите? Кой, защо и как ще победи на предстоящите избори? Кои са главните пътища и средствата, с които ще стигнете до гласоподавателите?”, попита водещата Клара Маринова. Искрен Веселинов отговори, че според него леви, десни и либерали са част от управлението на Европа през последните години и са част от проблемите, срещу които се противопоставят ВМРО. От тази гледна точка не е чудно, че точно скандалът е станал водещото нещо в кампанията, защото нищо друго не отличава участниците в нея. „Едните ми говорят за дигитализация, сигурно е много важно това нещо, но близко ли е до хората? БСП са част от голямото семейство на европейските социалисти, които ни казаха, че трябва да търсим потенциала в миграцията, на местно ниво пък твърдят, че са на обратното становище, както и за джендър идеологията. Обаче ще гласуват за председател на ЕК за човек, който ще прокарва тези тези. Тоест имаме опити за различност, но всъщност те са в голямото русло, което продължава да носи България и ЕС в посока към нищото! В това отношение опонент за нас са и ГЕРБ, и БСП, и ДПС!”, категоричен беше народният представител.

Острите атаки към ВМРО от страна на „Воля“.

„Напоследък като основен ваш опонент се оформя „Воля”, във всяко свое изявление водачът на тяхната листа търси конфронтацията с вас. Защо това се случи, лични ли са отношенията, публично-правни и пропагандни ли са, идейни ли са? Какво се случва между вас и „Воля” и откъде тръгна този общо взето скандал?”, попита водещата Клара Маринова. Искрен Веселинов отговори, че това е просто един опит ВМРО да бъдат въвлечени в скандал, защото засега са останали единствената партия извън скандалите. „Това обаче не може да ни въвлече, защото въпросното лице няма съответните морални качества да бъде морален съдник!”, добави той. Народният представител заяви, че явно на лидера на „Воля” не му стиска да бъде опозиция на ГЕРБ и затова си е избрал да критикува най-популярния от министрите, за да бъде забелязан по този начин.

„Прави впечатление, че лидерът на ВМРО запазва едно много сериозно лично спокойствие при всички тези нападки!”, продължи водещата. Събеседникът й отговори, че няма никаква причина лидерът на „Воля” да бъде забелязван, а съдебният ред е най-добрия начин да се противодейства на такива хора, загубили всякаква мяра.

„Прави впечатление, че така наречените нови лидери в Европа, като се започне от Льо Пен и се стигне до Салвини, обръщат внимание на тази партия в България и специално Льо Пен вече два пъти посещава нашата страна по покана на „Воля”, защо се случва това?”, попита водещата Клара Маринова. Искрен Веселинов отговори, че партията на Марин Льо Пен е предприела един антиевропейски курс на изваждане на Франция от ЕС. Според ВМРО това не е добре за България и затова са прекъснали своите отношения с нея. „Национален фронт” са продължили да си търсят партньор в страната ни и явно са се спрели на Веселин Марешки.

Как се съчетават основните европослания с националните проблем?

„Как съчетавате основните европослания на вашето евросемейство към евроизбирателите и как ги съчетавате с нашите, националните, българските? Продължават ли да надделяват вътрешнополитическите, икономическите, социалните проблеми на българското общество?”, попита водещата Клара Маринова. Искрен Веселинов отговори, че това е нормално, защото хората мислят най-вече от гледна точка на собствения си интерес, а европейската тема е някак си абстрактна и далечна. Според народния представител тези избори няма пряко да напълнят джоба на българите, но могат да дадат възможност на страната ни да се развива добре, ако ЕС поеме в правилната посока. А правилната посока според ВМРО е Европа на отечествата със силни национални правителства, уважение между страните, липса на двоен стандарт, прекратяване на преговорите с Турция за членство в ЕС. Към това трябва да се прибави и прекратяване на опитите да се ударят сектори от българската икономика с административни мерки и общи политики за спиране на нелегалната миграция. „Във външнополитически план може би трябва да прибавя по-тесните връзки с Македония и гарантиране на правата на българите по света, защото за нас от ВМРО това е много важно. А в ценностен план запазване на ценностите, които християнството е създало!”, завърши Искрен Веселинов разговора си с Клара Маринова в ефира на „Радио К2” на 8-ми май 2019 година.

 

коментара

Политика

Веселин Марешки продава аптеките си на Турция

Публикувано

на

Условието – мандат за човек на Ердоган в Европейския парламент!

Броени дни преди изборите за Европейски парламент ставаме свидетели на поредната „продажба“ на национални интереси, с цел лична облага. Във фокуса на скандала е един от кандидатите за евродепутати и заместник-председател на Народното събрание Веселин Марешки.

Съгласно потвърдена информация от участвал в преговорите представител от българска страна, господин Марешки е на път да сключи сделка за продажба на веригата си аптеки, аптечни складове и ноу-хоу с голям турски фармацефтичен холдинг.

Скандалното идва от факта, че както твърди човека участвал в преговорите, условието за сключване на сделката е гарантирано място в Европейския парламент на втория в листата на КП „Воля-Българските родолюбци“ Орхан Исмаилов.

Източникът сочи, че сделката е пред финализиране и се изчакват единствено резултатите от изборите на 26 май.

Горното се потвърждава и от участието на г-н Марешки в „Референдум“, където същият заяви, че ако спечели мандат на идните избори не е сигурно, че именно той ще представлява България в ЕП. Той поясни, че това зависи от чужбина и няма да е негово решение. В изминалите дни срещу КП „Воля-българските родолюбци“ са били подадени и няколко тежки сигнала за купуване на гласове в населения предимно с турско малцинство гр. Хасково. В сигналите подадени до МВР се твърди, че местни бизнесмени пазаруват на едро гласове за партията на Веселин Марешки.

Наскоро пък в социалните мрежи изтече видео, в което именно вторият в листата му Орхан Исмаилов гръмко заявява „ Време е България да има турски Премиер“. Така с цел лична бизнес облага нареклият се български родолюбец Марешки е на път да парафира сделката на годината като продаде националния интерес чрез вкараване на човек на Ердоган в Европейският парламент. Още през 2013 г., на парламентарния вот, Орхан Исмаилов /тогава водач в Омуртаг/ след предизборен митинг написа статус във Фейсбук на турски: „В него взеха учстие депутатите от Турция Бюрге и Садат Казалджъклъ. По думите им Реджеп Ердоган е изразил подкрепата си за Исмаилов.“

Източникът, участвал в преговорите и пожелал анонимност по обективни причини, заяви че от Турска страна все по-ярко се забелязват финансови и геополитически мераци към България – фармацефтични структури, летище „София“ и т.н.

Очевидно „аптечният бос“ напук на гръмките си популистки обещания ще предаде националните интереси, правейки подарък на Турция.

Така, чрез този хитро изигран ход, Ердоган ще получи служебно турски националист, който да го представлява в Европа, наред с дежурните ДПС. Припомняме, че наскоро ЕС прекрати преговорите за членство на Турция в Общността, и така отряза пътя и към Европа. Ето, че сега има нов начин за турска инвазия в ЕП – Марешки, Воля и Орхан Исмаилов.

bgregioni.com

коментара

Продължете с четенето

Градът

ЕКСКЛУЗИВНО! Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Асим Адемов лице в лице с читателите! НЕ ПРОПУСКАЙТЕ! ЕКСКЛУЗИВНО!

Публикувано

на

Той е смел. Целеустремен. Кадърен и видимо няма какво да крие. Това е Асим Адемов – кандидат за евро депутат от ПП ГЕРБ. Той се осмели да отговори на читателите на Топ Преса, лице в лице и едно към едно – БЕЗ ЦЕНЗУРА. ВИЕ ПИТАТЕ АСИМ АДЕМОВ ОТГОВАРЯ:

1.Красимир Лазаров: Честно да си кажа, плашат ни с превръщането на Европа в една голяма обединена държава. Тип САЩ. С единна армия, с единна политика… Това ще ни обeзличи ли като нация, господин Адемов?

Превръщането в една голяма държава не е заплаха, а просто идея на някои политици. Но пък друга част яростно се противопоставя на тази идея и според мен в тя няма да се реализира на този етап. А единна политика все пак трябва да има, защото това е израз на солидарност, сплотеност, единност.

 1. Николина Червенкова : Едни евродепутати, говорят за „Европа на нациите“, други за „Европа на отечествата“, прави ли разлика господин Адемов при двете определения и за коя от двете каузи ще работи?

В контекста на евроскептицизма е трудно да се говори за повече Европа, Европа на нациите. На дневен ред е Европа, като семейство, като единство в многообразието. Безспорно нациите, които сформират това семейство са различни. Но всички са обединени около една идея – свобода на движение, пътуване, споделяне на опит, разширяване на хоризонта, икономически просперитет, инвестиции – това е днес Европейският съюз. Чрез членството си в ЕС, България има шанс да доразвие националния си потенциал, да бъде отечеството, в което младите искат да живеят и да отглеждат децата си, отечеството на традиции и ценности. А нашата родина има едни от най-старите традиции, най-красивата природа

 1. Владимир Колев : Гледах го, по телевизията Асим Адемов. В едно интервю каза, че са научил дори да „се пере“. Питам го сериозно ли го говореше това? Нека обясни при какви ситуации се е прал?

За съжаление в последно време живея далеч от дома – работата изисква да съм дълги периоди извън дома си – в чужбина или някъде по страната. И тъй като освен всичко друго, трябва да се грижа и за личната си хигиена, неволята ме научи да си пускам пералнята и да си гладя дрехите.

 1. Галя Вълкова: Симпатизирам на Асим Адемов. Спомням си се как се опълчи на Ахмед Башев и ДПС. Надявам се не е забравил тези времена, работи ли по въпроса да спаси родния гърменски край от феодалщината на ДПС. Как се осмели да се опълчи срещу ДПС?

Една кампания отдадена изцяло на лични срещи с хората!

Аз никога не съм бил член на ДПС. Което не означава, че да си член на тази партия е престъпление. Но е недопустимо да се отнема правото на всеки един от нас да има собствени убеждения, мнение, позиция и да избира в коя партия да членува. Нещо, което ДПС дълго време не го допускаше в общините, в които управляваше. И когато си позволиха да ме уволнят от работа заади моите политически убеждения реагирах мигновено и се опълчих срещу тази феодалщина. И ще продължавам да отстоявам тази своя позиция – всеки да има свобода на избор, право на мнение, свободно да изразява политическите си убеждения.

 1. Юлиян Соколов: Поет съм. Какво ще направи за българската култура? Може ли българските творци да бъдат признати в Европа?

По отношение на културата проведох две инициативи в сградата на ЕП, едната беше на наши сънародници от Босилеград, Сърбия. Другата инициатива бе отбелязване на 1-ви ноември, денят на народните будители, където изложихме картини на ученици от българското училище в Брюксел. За културата на българския гражданин развих кампанията „Да опознаем ЕС“, чрез която аз и екипът ми се грижим за информираността на най-младите. За последните две години от мандата си като евродепутат наследих комисиите на българския евродепутат Мария Габриел и членувах съответно в комисията по граждански права, свободи и вътрешен ред, комисията по външни работи и комисията по човешки права. Паралелно с това успях да развия и няколко инициативи в сферата на образованието и нескромно бих казал че за малко време постигнахме много. Ако гражданите отново ни гласуват доверие и аз продължа да бъда български представител в Европейския Парламент, планирам да работя в комисията по култура и образование, където ще развия по-широко дейността си в сферата на културата.

 1. Живко Пламенов: Каква Европа? Европейския съюз ще се разпадне, той какво мисли за това? Нека каже за Брезкзит и всички тайни около него които знае.

Заради нарастващия евроскептицизъм, наистина отстрани, може би изглежда, че европейската идея е уронена. Но на практика това не е така – Брекзит припомни и продължава да припомня на всички ни защо европейското семейство е най-доброто. Брекзит помогна на милиони граждани да се запитат защо е по добре да си вътре, отколкото вън. А относно тайните – няма тайни. Медите отразяват неизменно и навременно цялата информация по процеса на излизане на Великобритания от Съюза. Тайна е все още за британските институции как ще се справят с кашата, която забъркаха.

 1. Владислав Василев: Как приема че в момента, той като кандидат на ГЕРБ, работи за бъдещето на партията си, едновременно с това че се бори и за място в европарламента? Как ще коментира, бъдещето на ГЕРБ и скандалите които удариха ГЕРБ последно време?

Авторитет и признание в едно!

Аз съм горд, че съм част от отбора на ГЕРБ, не само на европейско, но и национално ниво. Скандалите са неприятни, в голяма степен се дължат на фалшивите новини, но за една част и ние имаме вина. Това, което ни различава от другите е, че се пречистваме, взимаме си поука и продължаваме напред. А този, който е виновен – си отива.

 1. Щирлян Шиндов: Защо да гласувам за него а не за Елена Йончева например?

Защото аз съм част от една партия, която променя България, която работи за нейния просперитет, има авторитет в Европейския Съюз. Защо за мен – защото съм посветил живота си на образованието и ще продължавам да работя за младите, за нашите деца и тяхното бъдеще. Водя позитивна кампания, не обиждам и не клеветя опонентите си. Не използвам лъжи, не обещавам повече, от това което мога.

 1. Красимир Птеров : По колко пари ще раздават на изборите или няма такова нещо и той не е чувал за това.

Чувал съм за всякакви порочни схеми за печелене на гласове, включително и за раздаване на пари. Но категорично казвам, че никога не съм разчитал на такива способи. Няма и да разчитам. Аз разчитам на прекия контакт с хората, да застана пред тях очи в очи и да ги убедя в правотата, на това което правя.

 1. Илия Джагълов : И друго го питайте, колко работни места откриха Герб?

В последните няколко години – все повече. Само за последния месец Премиерът откри заводи в Хасково, Димитровград, Кърджали, Враца, Русе. Икономическата ситуация в България се подобрява значително последните няколко години. Това от своя страна води до привличане на все по-сериозни инвестиции от чужбина, което неминуемо довежда до разкриването на нови работни места, увеличаване на работната заплата, повече приходи за бюджета на страната.

 1. Краси Караилиев : Г.Адемов нали лани обещтахте да вастановите в С.Осиково Училищтето кво стана кото щте го санирате празно ли щте баде!!!!

Училището в с. Осиково е открито, след като беше закрито. Може би това е единственото училище, открито след многото закрити преди управлението на ГЕРБ – не знам да има друг подобен пример. В момента има отпуснати 170 000 лв за саниране, ремонт на покрива и 20 000 лв за изграждане на спортна площадка.

 1. Муса Исмаил: Питаите го колко хора прогониха Бели роби по чужбина!

Не сме прогонвали никого на сила, но това е големият смисъл на ЕС – да се чувстваме европейци във всяка една от 28-те страни, да работим, където искаме, да учим, където искаме и да си градим живота. Но можем да цитираме за справка, че за миналата година статистиката показва, че броят на връщащите се в България е по-голям от броят на заминаващите. Тоест това е показател, че икономиката се развива добре, новите работни места гарантират и по-високи доходи и това е притегателно за младите хора, които искат да се върнат и да се реализират в България.

 1. Силата е в екипа!Николай Арнаудов : Искам да го попитам не се ли свени да се кандидатира от името на ГЕРБ като държавата се тресе от скандалните злоупотреби с еврофондове и парични средства от бюджета?

Не, не се свеня. Но да не забравяме, че злоупотреба с еврофондове и парични средства има във всяка една от страните членки на ЕС за съжаление. Но отново ще повторя, че разликата между ГЕРБ и другите партии, е че ние не търпим подобни злоупотреби и всеки си носи наказанието за нарушаване на закона. При нас има отстранени министри, зам.-министри, депутати. А дали вие си спомняте друга партия, която поема отговорност по този начин?

 1. Иван Стоянов : Какво да го питаме!? Всичко ,което ни интересува го видяхме в десетгодишното управление на комунистите от ГЕРБ.

Десетгодишното управление е най-успешният период от развитието на страната след 1990г. Фактът, че имаме сключено споразумение със Съюза на репресираните от комунизма показва, че ГЕРБ няма общо с комунистите и този режим, ГЕРБ всъщност е партията, която държи вече 10 години комунистите далече от властта след всички поразии, които направиха с правителствата на Луканов, Беров, Виденов, Орешарски.

 1. Адел Кишишева : Питам го. Какво направи лично той, като евродепутат. Да даде нещо като проверка, да му видим дейността.

Допринесох за информираността на най-младите членове на нашето общество чрез постоянните ми обиколки из страната, част от кампанията „Да опознаем ЕС“. По време на обиколките из училищата в най-малките и големите региони на България представях дейността на Европейския Парламент и функциите на евродепутатите.

Повдигнах, оказа се, много належащ въпрос в образователната система – комуникацията. Вярвам, че не само в образованието, но и в политиката, а и във всички сфери на обществото комуникацията е ключов фактор за развитието и просперитета. Когато няма комуникация, няма разбиране, няма развитие и съответно няма добри резултати. Трябва да работим в посока подобряване на комуникацията между учителите и родителите, за да могат заедно да постигнат най-доброто за младото поколение.

Вярвам, че спомогнах гласа ни в ЕС да бъде чут. Възползвах се от всяка възможност да се изкажа пред колегите си евродепутати в пленарна зала, а и пред цяла Европа, за да защитя интересите на България, да изкажа нашата гледна точка.

Посрещнах десетки посетителски групи в Брюксел, където ги запознах от близо с работата на Парламента, с работата на нашите депутати, със залите в които заседаваме. В днешно време се наблюдава феноменът „евроскептицизъм“. Вярвам, че в сърцето на този проблем се крие всъщност лоша комуникация. Оказа се, че хиляди граждани на Великобритания не разбират и не осъзнават какво е да си член на ЕС и какви са предимствата от това. И точно това неразбиране доведе до днешното развитие на нещата – Брекзит е неизбежен, и от него всички ще излезем губещи. Затова не пропускам възможност да посрещна нови посетители в Брюксел, за да се запознаят от близо с работата с работата на ЕП, с нашата работа като евродепутати и да зададат всички въпроси, които имат към нас. Разбира се от петък до неделя всяка седмица съм в различни региони на страната ни за срещи с хората. Като цяло едно от най-големите ми постижения за последните две години е че успях да съвместя напрегнатата работна седмица в ЕП с контакта с хората и вярвам, че това има положителен ефект.

 1. Муса Дрил: Само напред господин Адемов! Аз знам за какво ще гласувам за Вас, отговорете на другите – защо ГЕРБ е партията а вие нашия кандидат!

Семейните ценности – основна кауза!

Благодаря за подкрепата, г-н Дрил! Сигурен съм, че много хора мислят като Вас. И това ни дава увереност, че ще спечелим изборите! ГЕРБ е най-проевропейската партия в България, единствената партия, която допринася с реални резултати за икономическия растеж на страната. И при трите правителства на ГЕРБ доходите на хората растат постоянно, отчитаме, че все пак не с тези темпове, с които хората искат. Но да не забравяме за ниската база, от която тръгнахме преди 12 години след всичките поразии наследени от управлението на БСП. Да не забряваме все пак, че при тяхното управление средната заплата беше достигнала 4 долара, а днес е над 1000 лв.

 1. Елисавета Козарска: боли ме за българския учител. Господин Адемов е приел да работи за доброто бъдеще българския учители образованието ни, знаем че ще продължи да го прави. Нека сподели обаче какви са пречките в работата му, има ли лобистки интереси и закони в тази посока?

Основната пречка е незаинтересоваността на голяма част от родителите към училищния живот на своите деца – лошата комуникация с училището, което допринася за уронване на престижа и авторитета на българския учител и демонстрирането на недоверие към него. И мисля, че законите, които се приемат, само затвърждават един от основните приоритети на правителството на Бойко Борисов – относно образованието.

 1. Тодор Тодоров: Европа задължи България до три години да приеме закона за частния фалит. Евродепутатът е мост между държавата и Европа, ще помогне ли този закон да стане факт и да се регулира деребейството на банките и ЧСИ – тата!

С колегите ми от ГЕРБ работим в посока да отпаднат т. нар. „вечни длъжници“. И тази директива ще спомогне да се регулират взаимоотношенията между банките и длъжниците.

 1. Вълк Хаш : Какво не би направил като евродепутат?

Не бих злепоставил името на България, не бих работил срещу националния интерес. Не бих поставил себе си над закона. Не бих прекъснал връзката си с хората, родния край, диалога.

 1. Ивка Стойчева: Може ли един евродепутат да помогне преборването на корупцията в България? Какво мисли за държавните субсидии на партиите?

Срещу корупцията трябва да се борят не само политиците, но и всеки един гражданин. За да има корумпиран управленец има гражданин, който го подкупва. Проблемът не е само във властта, проблемът е морален и се корени в отношението към порочната практика на всеки един, независимо дали е евродепутат, управляващ или гражданин.

Субсидиите трябва да си останат, защото ако ги няма държавните субсидии ще се появят такива под масата, с неясен произход, което ще направи партиите много по-зависими от нечисти интереси.

 1. Аврам Янков : Европа се разпада. Брекзит. Полша, проблеми с Унгария… Бъдещето е сиво за какво да го избираме?

Европа се намира в труден период, но в никакъв случай това няма да доведе до разпад. Напротив – Брекзит затвърди убеждението, че ЕС е нужен мирен проект и съвсем друг е въпросът дали въобще Брекзит ще се случи – защото дори самите британци започват да разбират, че ще са по-сигурни и по-стабилни в Съюза, отколкото извън него.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ