Свържете се с нас

Таблоид

Отворена среща с евродепутата Ангел Джамбазки в Гоце Делчев

Публикувано

на

На 13 май /понеделник/, Ангел Джамбазки- водач на листата на ВМРО – Българско национално движение, ще посети Гоце Делчев, за да се срещне с граждани. Срещата ще започне в 19.00ч. Културният дом ,,малката зала“ .

Той ще бъде придружаван от ген.Димитър Шивиков ,Андрей Слабаков и Атанас Стоянов. ВМРО е партията, която най-ясно заявява приоритетите, които нейните депутати ще защитават в Европейския пармалент – християнските ценности – семейството от баща, майка и деца, а не Родител 1 и Родител 2, отпор на предлагания от френския президент Еманюел Макрон т.нар. пакет “Мобилност”, застрашаващ препитанието на хиляди български шофьори, Европа на отечествата, а не мултукултурен миш-маш, ефективни мерки срещу незаконната имиграция и ислямизацията на Стария континент, решително отхвърляне на Истанбулската конвенция и новата “стратегия” за детето, даваща прекалени права на държавата над децата и семействата им, включително да ги отнема от родителите им и да ги дава на гей-двойки за отглеждане.

коментара

Таблоид

Започва изграждане на Център за екологично образование в бившето училище в кюстендилското село Слокощица

Публикувано

на

Център за екологично образование ще бъде изграден в сградата на бившето училище в близкото кюстендилско с.Слокощица, казаха от общината. Средствата  – около 280 хил. евро, са по Програмата за трансгранично сътрудничестнво с община Лебане, Сърбия.

Кметът на Кюстендил Петър Паунов е подписал договор с министър Петя Аврамова и министъра на евроинтеграцията наСърбия за европейско финансирането на проекта в село Слокощица.
Проектът за Центъра за екологично образование е от 4-5 години. Реновирането на сградата ще започне до месец, обяви кметът на Слокощица, Румен Калфин

коментара

Продължете с четенето

Таблоид

Отборът на ОУ „Кирил и Методий“ е победителят в Общинското състезание „Защита при бедствия, пожари и звънредни ситуации“ в Кюстендил

Публикувано

на

В края на миналата седмица състезанието с участието на 5 ученически отбора се проведе в Кюстендил. Отборите решаваха тест с въпроси, свързани с действията при бедствия, пожари и извънредни ситуации; пректически умения за действия при земетресение и наводнение; действия при радиоактивно, биологично и химическо заразяване, пожарна безопасност, оказване на долекарска помощ. Състезанието се проведе в базата на РДПБЗН в с. Лозно, учениците са от 6-ти и 7-ми клас, подготвени са от учители от съответните училища, методическа помощ им е оказана от служители на РДПБЗН – Кюстендил. На второ място се класира отборът на ОУ „Проф. Марин Дринов“, на трето – ОУ „Ильо Войвода“. Отборът първенец ще участва в Областния кръг на състезанието.

Днес e състезанието на отборите от Дупница, то ще се проведе в РСПБЗН в града.

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ